Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@03:09:50 GMT

میزان مصرف نمک در گیلان چندین برابر حد استاندارد است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۰۱۰۲

میزان مصرف نمک در گیلان چندین برابر حد استاندارد است

گیلان- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: میزان مصرف نمک در استان گیلان روزانه حدود ۱۰ گرم است که این میزان چند برابر بیشتر از حد استاندارد است.

به گزارش قدس انلاین به نقل از  روابط عمومی علوم پزشکی گیلان ، محمد عباسی در جلسه "طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا" در رشت اظهار داشت: این طرح به صورت ملی در سراسر کشور و در راستای اطلاع رسانی و افزایش آگاهی عمومی در رابطه با عوارض فشار خون بالا اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: غفلت از وضعیت سلامتی بدن باعث به وجود آمدن بیماری‌های مختلفی می‌شود و وزارت بهداشت موظف است که عوامل تهدید کننده سلامتی را شناسایی کرده و به اطلاع عموم برساند.

وی علت ۸۰ درصد از مرگ و میرها را بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد و افزود: فشار خون بالا و دیابت از جمله مهم‌ترین بیماری‌های غیر واگیر هستند که سلامتی انسان‌ها را تهدید می‌کنند و علاوه بر این، سرطان‌ها و حوادث جاده‌ای نیز در افزایش مرگ و میر انسان‌ها نقش گسترده‌ای دارند.

عباسی عنصر اصلی تأثیرگذار در ایجاد بیماری‌های غیر واگیر را فشار خون بالا دانست و خاطرنشان کرد: فشار خون بالا باعث مرگ و ناتوانی تعداد زیادی از افراد می‌شود و خسارات زیادی برای سلامتی جامعه و همچنین اقتصاد کشور دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: وزارت بهداشت تنها راه حل معضل فشار خون بالا را به کارگیری ظرفیت تمام اقشار جامعه برای مقابله با این عارضه می‌داند و طرح بسیج ملی کنترل فشار خون نیز در همین راستا شکل گرفته است.

وی از روابط عمومی ادارات مختلف خواست که با تهیه پوسترهای آموزشی در بوفه‌های فروش مواد غذایی در جهت توصیه به کاهش مصرف نمک اقدام کنند و تصریح کرد: میزان مصرف نمک در استان گیلان برای هر فرد چند برابر حد استاندارد و حدود ۱۰ گرم در روز است.

عباسی با بیان اینکه افراد بایستی هر دو ماه یکبار فشار خون خود را کنترل کنند و رژیم غذایی مناسبی داشته باشند تاکید کرد: در راستای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا، بیش از هزار مرکز در سطح استان گیلان برای سنجش میزان فشار خون افراد فعالیت می‌کنند.

میزان مصرف نمک در استان گیلان بین ۱۰ تا ۱۲ گرم بوده که این میزان ۴ برابر بیشتر از حد استاندارد اعلام شده است؛ اگر تنها ۳ درصد از میزان نمک مصرفی خود را کاهش دهیم می‌توانیم تا ۲۰ درصد از مرگ و میر ناشی از فشار خون بالا را کم کنیم که مهم‌ترین کار در این راستا حذف نمکدان است.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۰۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • خوزستانی‌ها از چه کولر گازی‌هایی استفاده نکنند
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل