Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@13:19:48 GMT

چرا چین بر واردات نفت از آمریکا عوارض وضع نمی‌کند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۰۸۲۹

چرا چین بر واردات نفت از آمریکا عوارض وضع نمی‌کند؟

چین مقدار نفت وارداتی خود را از آمریکا کاهش داده ولی بر واردات آن عوارض وضع نکرده است. این کار بخشی از استراتژی چین برای محدود نکردن منابع نفت خام این کشور است . ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، آمریکا به خاطر افزایش تولید شیل در حوزه پرمین وست تگزاس به سرعت تبدیل به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت خام دنیا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع آمریکا به زودی جای عربستان را به عنوان بزرگترین تولید کننده نفت، گاز طبیعی مایع و محصولات نفتی تا پایان سال می گیرد. در همین حین که آمریکا به سرعت تبدیل به بزرگترین تولید کننده نفت می‌شود ، چین هم رکورد های خود را می شکند و به سرعت به بزرگترین مصرف کننده نفت جهان تبدیل می شود.

این پویایی، پیچیدگی دیگری به درگیری های حل نشده تجاری بین چین و آمریکا اضافه می‌کند. با افزایش درگیری تجاری بین این دو کشور، چین هنوز به خوبی عوارضی را که آمریکا بر کالاهایش وضع کرده جبران نکرده است. چین بر بسیاری محصولات آمریکایی از گاز طبیعی مایع گرفته تا پنبه ، دانه های سویا ، ماشین آلات ، غلات و قطعات هواپیما عوارض وضع کرده است ولی علی رغم بالا گرفتن درگیری‌ها، چین هنوز بر نفت آمریکا عوارضی نگذاشته است.

 درست است که چین مقدار نفت وارداتی خود را از آمریکا کاهش داده ولی بر واردات آن عوارض وضع نکرده است. این کار بخشی از استراتژی چین برای محدود نکردن منابع نفت خام این کشور است .مخصوصا با سخت‌تر شدن تحریم‌های آمریکا بر ایران و ونزوئلا و بالا گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه و خودداری اوپک از افزایش تولید، به زودی عرضه نفت خام دنیا کاهش می یابد.

 ریان فیتزمورایس، استراتژیست انرژی در رابوبنک گفت:« وضع عوارض بر گاز طبیعی مایع ایمن تر است. چین مصرف کننده بزرگ نفت است. با رسیدن سطح زندگی مردم به حد متوسط تقاضای نفت بالا می رود».

 چین با افزایش روزانه و سالانه مصرف نفت ، به طور مداوم رکوردهای خود را می‌شکند و در سال جاری به رکورد 10.3 میلیون بشکه نفت در روز رسیده است. با افزایش تقاضا در چین و آسیب پذیر شدن عرضه جهانی نفت به خاطر تحریم‌ها و عوامل ژئوپلیتیکی ، چین نفت زیادی ذخیره کرده است. گزارشات جدید نشان می‌دهد با وجود این که چین ذخایر کافی نفت برای روزهای بحرانی در اختیار دارد، ولی رابطه با کشورهای بزرگ تولید کننده نفت مثل آمریکا برای پکن اهمیت بالایی دارد.

 در همین حین که چین بشکه‌های نفت آمریکا را پس می‌زند و واردات از آمریکا را کاهش داده است، آمریکا خریداران جدیدی برای نفت خام خود می‌یابد. طبق گزارشات آمریکا 470.2 میلیون بشکه نفت خام به 38 کشور از اکتبر تا مارس صادر کرده است .آمریکا در شش ماه قبل از آن 359.2 میلیون بشکه به 31 کشور فرستاده بود. این افزایش صادرات با وجود کاهش 80 درصدی صادرات به چین صورت گرفته است.

چین قیمت سوخت هواپیماها را کاهش می دهدواکنش آمریکا به تخلیه محموله 130 هزار تنی نفت ایران در چین

 انتهای پیام/107

R7586/P1012122/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط نفت جهانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت جهانی نفت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 سنت معادل 0.02 درصد کاهش به 88 دلار و 40 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 2 سنت معادل 0.02 درصد کاهش 83 دلار و 34 سنت معامله می‌شود.

مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمالاوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شود

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 3.237 میلیون بشکه در هفته منتهی به 19 آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش 800 هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.
انتهای پیام/44

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد