Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، عزیز سهندی پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی برنامه‌های سال جدید، اظهار کرد: کمیته امداد استان در سال گذشته ۷۰ اقدام پیشگیرانه به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام داده است.

وی ادامه داد: اقدامات پیشگیرانه کمیته امداد آذربایجان‌غربی در پنج حوزه اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق، مفاسد اخلاقی و مسائل مربوط به مناطق حاد و بحرانی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی و مشاوره و مداخله در بحران جهت پیشگیری از اعتیاد، حمایت از زنان و فرزندان مددجوی معتاد در حال ترک، انعقاد تفاهم‌نامه با بهزیستی در راستای اشتغال افراد بهبود یافته و ارائه بسته‌های مختلف تشویقی به بهبود یافتگان از اهم اقدامات کمیته امداد استان در حوزه پیشگیری از اعتیاد است.

وی تصریح کرد: کنترل مهاجرت و حاشیه نشینی، ارائه طرح‌های عمرانی و خوداشتغالی روستائیان به منظور مقابله با مهاجرت، تشویق به مهاجرت معکوس با ارائه تسهیلات و طرح‌های اشتغال روستایی، آموزش مهارت‌های زندگی به مددجویان حاشیه نشین، آموزش مهارت‌های فرزندپروری به مددجویان حاشیه نشین، خدمات حقوقی و قضایی و بهسازی منازل مددجویی در حاشیه شهرها از اقدامات شایان کمیته امداد استان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی حاشیه نشینی است.

سهندی با اشاره به اهتمام کمیته امداد آذربایجان‌غربی برای کاهش مشکلات اجتماعی ناشی از طلاق، عنوان کرد: این نهاد به منظور کاهش مشکلات ناشی از طلاق، اقدامات متعددی همچون شناسایی عوامل منجر به اختلاف همسران، مشاوره‌های پیش از ازدواج، معرفی زوج‌ها به مشاوران و اداره حقوقی کمیته امداد، آموزش کنترل خشم، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوج‌ها، آموزش مهارت‌های زندگی به زنان مطلقه، ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب و اشتغال‌زایی برای آنها را ارائه کرده است.

وی با تاکید بر لزوم مقابله با گسترش مفاسد اخلاقی در جامعه اسلامی، بیان کرد: کمیته امداد آذربایجان‌غربی در این راستا اقدامات متعددی همچون آگاه سازی مددجویان از مشکلات خانوادگی، آگاه‌سازی از عواقب شوم فرار از خانه، برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های متنوع اخلاق و آموزش‌های مقابله با مشکلات اخلاقی برای مددجویان را انجام داده است.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان غربی اظهار کرد: همچنین شناسایی مددجویان آسیب پذیر، ارائه خدمات اورژانسی به خانواده‌های در معرض بحران، اجرای طرح‌های مشاوره‌‌ و انعقاد قرارداد با سازمان‌های مختلفی همچون بهزیستی، سازمان بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، انجمن وکلای دادگستری و دانشگاه‌ها از سایر اقدامات پیشگیرانه کمیته امداد آذربایجان‌غربی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

انتهای پیام

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان از افزایش برخی از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و غیره در استان خبر داد و گفت: علما و فضلا می‌توانند با کمک به کاهش این آسیب‌ها دین خدا را یاری کنند و این از مصادیق عمل صالح است.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در بازدید از شهرستان تالش و در جمع علما و معلمان حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه ضرورت حرفه آموزی و علم توسط معلم صورت می‌گیرد، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم، وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارد.

وی با گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، افزود: نگاه دنیا به کارگر به عنوان ابزار کار است اما اسلام عمل کارگر را عمل صالح معرفی می‌کند و او را مانند مجاهد فی‌ سبیل الله می‌داند لذا در دین اسلام با نگاه متفاوتی از کارگر تکریم می‌شود.

رئیس شورای قضایی گیلان با بیان ضرورت حفظ وحدت در جامعه، گفت: هرچه وحدت پایدارتر شود به همان اندازه از تفرقه افکنی و تهدید دشمنان در امان خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: شیعه و اهل سنت در شهرستان تالش با مسالمت و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و از این جهت این شهرستان از مصادیق حفظ وحدت در کشور است.

این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه دعوت به صلح و سازش عمل به سنت پیامبر اکرم(ص) است، گفت: گاهی حتی با صدور رای قضایی هم خصومت‌ها پایان نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی آن شهرستان حضور یافت.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با تقدیر از زحمات قضات و کارکنان دادگستری تالش، اظهار کرد:قوه قضائیه در اعتماد سازی و امید آفرینی در جامعه نقش بسزایی دارد لذا کارکنان دستگاه قضایی باید با ارائه خدمات ارزنده در افزایش اعتماد و امید مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی با تاکید بر نظارت و پیگیری مسئولان قضایی افزود: آمار ورودی پرونده به دادگستری شهرستان تالش افزایش چشمگیری داشته و باید با راهکارهای سریع، قاطع، دقیق و مدبرانه و به دور از افراط و تفریط در راستای کاهش ورودی اقدام شود.

وی به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی این شهرستان حضور یافت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به متاثرین از آبگرفتی در خوی
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • معلمان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های جامعه دارند
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان