Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین نامه ساخت و نظارت بر طرز کار و انحلال سالن‌های نمایش فیلم پس از شش جلسه بررسی در کمیته تخصصی کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسیده و آماده بررسی و تصویب در جلسه اصلی این کمیسیون است.به گزارش بلاغ،آیین نامه ساخت و نظارت بر طرز کار و انحلال سالن‌های نمایش فیلم پس از شش جلسه بررسی در کمیته تخصصی کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسیده و آماده بررسی و تصویب در جلسه اصلی این کمیسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی براساس مسئولیت ها و وظایف خود در حوزه فرهنگ و هنر، پیش نویس "آیین نامه ساخت و نظارت بر طرز کار و انحلال سالنهای نمایش فیلم" را تهیه نموده و جهت تصویب هیئت وزیران به کمیسیون فرهنگی دفتر هیئت دولت ارجاع شده است.

از مهمترین زیرساخت‌های توسعه صنعت سینما سالن های نمایش هستند که براساس مواد (۲۲) و (۲۳) قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نظارت بر ساز و کار فعالیت آن‌ها با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بر اساس آیین نامه‌ای است که در سال ۱۳۴۵ به تصویب رسیده است.

با توجه به اینکه حدود نیم قرن از آیین نامه پیشین می‌گذرد و تا کنون توسعه بسیاری در سینما رخ داده است که زیرساخت های جدیدی را نیز می طلبد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به درستی و براساس مسئولیت ها و وظایف خود در حوزه فرهنگ و هنر، پیش نویس "آیین نامه ساخت و نظارت بر طرز کار و انحلال سالن های نمایش فیلم" را جهت طی مراحل تصویب و سیاستگذاری پیرامون آن به هئیت وزیران ارائه نموده است.

در بررسی این آیین نامه در کمیسیون تخصصی فرهنگی، رویکرد سه جانبه گرایی لحاظ و افزون بر اعضای کمیسیون، نمایندگانی از دانشگاه و انجمن صنفی سینماداران دعوت شده و به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص این آیین نامه پرداختند.

گفتنی است، در این آیین نامه ساختارهای جدید سینما تعریف شده و پردیس‌های سینمایی، سالن‌های نمایش مجتمع‌های تجاری، سالن‌های روباز و مجتمع های فرهنگی پخش فیلم مورد توجه قرار گرفته است.

افزون بر این، در جهت حمایت از این صنعت اقداماتی چون تسهیل در صدور مجوز احداث و راه اندازی سینما و هم‌چنین حمایت‌های مالی غیر مستقیم در آیین نامه لحاظ شده است.

هم‌چنین، در این آیین نامه تلاش شده حقوق مخاطبان سینما از طریق تعیین سازکار دقیق نظارت بر سالنهای سینما و ارتقای استانداردهای سالنها تامین شود.

گفتنی است، جلسه تخصصی کمیسیون فرهنگی به ریاست طالبی، دبیر کمیسیون روز یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ در دفتر هیات دولت با حضور اعضا برگزار شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد