Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، آئین نیکانه خیرین و واقفان دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه تهران، جمعی از خیرین، چهره‌های ماندگار دانشگاه، اعضای هیأت امنا و هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار شد و در این آئین، خیرین نیک‌اندیش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه را به ۷ میلیارد تومان افزایش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، فعالیت‌های بنیاد حامیان را در راستای تضمین آینده کشور دانست و گفت: کمک‌های بنیاد صرفاً جنبه مادی ندارد بلکه جنبه معنوی این کمک‌ها و اثرگذاری آن، بیش از جنبه‌های مادی است.

وی در مورد بانک اطلاعاتی خیرین و واقفان دانشگاه تهران افزود: این اقدام ارزشمند قدمی در جهت تجلیل از کسانی است که توان و سرمایه خود را برای گسترش مرزهای علم و تحصیل فرزندان این کشور صرف کرده‌اند. بنابراین این اقدام، لازم و ضروری بود.

در ابتدای آئین محمود کمره‌ای، رئیس هیئت مدیره بنیاد، گفت: در آئین نیکانه سال گذشته با مشارکت خیرین نیک‌اندیش ۲ میلیارد تومان برای صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران گردآوری شد و در اختیار صندوق قرار گرفت تا به صرف بورسیه دانشجویان متقاضی دانشگاه تهران برسد.

رئیس هیئت مدیره بنیاد در ادامه افزود: طبق اطلاعات مرکز مشاوره دانشگاه تهران در پایان سال ۱۳۹۷ از محل صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه، نیازهای ضروری تمامی دانشجویان اعلام شده از سوی مرکز مشاوره از محل صندوق نیکوکاری تأمین اعتبار شد.

کمره‌ای افزود: از زمان تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه تهران تعداد خیرین دانشگاه حدود ۵۰ نفر بود و در حال حاضر تعداد خیرین به بیش از ۱۰۰۰ نفر رسیده است.

در ادامه مراسم ماندگاران «بانک اطلاعات خیرین و واقفان دانشگاه تهران» رونمایی شد. این بانک دربردارنده اطلاعات خیرین نیک‌اندیشی است که از سال‌های ابتدایی تأسیس دانشگاه تهران تاکنون وقف و هدایایی به دانشگاه تهران اهدا کرده‌اند.

این مراسم با حضور چهره‌های ماندگار دانشگاه تهران، کریم مجتهدی، نادعلیان و فرهنگی برگزار شد.

بانک اطلاعات خیرین و واقفین دانشگاه تهران که به همت بنیاد حامیان گردآوری و تدوین شده است، شامل اطلاعات خیرین نیک‌اندیش دانشگاه تهران از سال ۱۳۲۸ تاکنون است.

خیرین نیک‌اندیش دانشگاه تهران در زمینه‌های بورسیه دانشجویان، ساخت، بازسازی و تجهیز ساختمان‌های دانشگاه تهران، اهدای اقلام فرهنگی، درمانی و ورزشی و نیز کمک به اندوخته و صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه و همچنین تخصیص مبالغی به‌منظور تأمین هزینه‌های جاری بنیاد حامیان دانشگاه وقف کرده‌اند و تعداد این خیرین به بیش از ۱۰۰۰ نفر رسیده است.

در ادامه، تفاهم‌نامه اهدای ۵۰ میلیون تومان به صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران و اختصاص منافع حاصل از آن به آزمایشگاه فیزیولوژی جانوری دانشکده زیست‌شناسی پردیس علوم دانشگاه تهران با حضور خانم حوری سپهر، خیر نیک‌اندیش و ساداتی‌نژاد مدیرعامل بنیاد امضا شد.

همچنین تفاهم‌نامه وقف یک باب واحد تجاری به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط حاج آقا علی روحی به صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران، با حضور این خیر نیک‌اندیش، نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، کمره‌ای، مصلی‌نژاد متولی بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد به امضا رسید. در ادامه مراسم خیرین نیک‌اندیش، در افزایش سرمایه صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه به ۷ میلیارد تومان مشارکت کردند.

انتهای پیام/

321 / 31 دانشگاه تهران صندوق نیکوکاری نیلی احمدآبادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران صندوق نیکوکاری نیلی احمدآبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالین اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند، اما آنها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند. 

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آنها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم. 

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسئولان اماراتی از آن بازدید کردند. 

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسئولین دو کشور آن را خنثی کرده اند. 

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود