Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@20:56:41 GMT

شوراهای محلی و ملی باید تقویت‌کننده هم باشند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۲۰۲۶

شوراهای محلی و ملی باید تقویت‌کننده هم باشند

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ " پرویز سالاری" در نطق پیش از دستور یکصد و هفدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: شش سال از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری می‌گذرد و نزدیک به  10 سال است که نام‌گذاری‌ها بر اساس مسائل اقتصادی و فرهنگی است، مقام معظم رهبری با توجه به تیزبینی و آینده‌نگری و با ابلاغ سیاست های کلی نظام بویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی قصد داشتند تهدید تحریم‌ها به فرصت تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز سالاری افزود: اگر مدیران در دولت‌های مختلف به این سیاست‌ها عمل می‌کردند و عملکردها در چاپ بنرها خلاصه نمی‌شد، قطعاً با این مشکلات اقتصادی مواجه نمی‌شدیم.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین ارکان اقتصاد مقاومتی پویایی نیروی انسانی متخصص و خوب است، در همین راستا در زمینه ی اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی از سوی قام معظم رهبری شورای چهارم در سال 1394 در جلسه علنی 128، شهرداری به تشکیل شرکت تعاونی‌های چندمنظوره مکلف کرد که از ظرفیت های نیروی انسانی به بهترین نحو استفاده شود.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس عنوان کرد: تلاش، دوری از اسراف، مدیریت هزینه‌ها، استفاده از مشارکت مردم در امور مختلف از ارکان سیاست‌های اقتصادی نظام است، به استناد اصل 110 قانون اساسی، هر ابلاغیه‌ای که از سوی مقام معظم رهبری همه مدیران موظف هستند سیاست‌ها را اجرا کنند و هرگونه برنامه ریزی و اقدامی برخلاف این سیاست‌ها پیگرد قانونی دارد.

سالاری بیان کرد: وظیفه مجلس و شوراهای شهرها و روستاها باید نظارت کنند و ببینند کدام دستگاه‌ها این ابلاغیه‌ها را درست اجرا کرده یا نکرده‌اند، به‌ویژه در هرمزگان که خط مقدم جبهه اقتصادی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: باید دید مدیران و نمایندگان ما در مجلس و مسئولین ذی‌ربط چقدر از این ظرفیت هرمزگان و خلیج‌فارس استفاده کرده‌اند، نقش مردم چقدر اجرایی شده است؟ باید یادمان باشد دشمن می‌خواست انقلاب را از مردم بگیرد و امروز می‌خواهد مردم را از انقلاب بگیرد. 

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس ابراز کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر هنوز آن کار عملیاتی که باید از سوی مدیران انجام شود اتفاق نیفتاده و هنوز در روحیه بسیاری از مدیران اشرافی گری اصراف و غرب‌گرایی نهفته شده است.

سالاری اظهار کرد: هنوز خیلی‌ها آمریکا را قدرت اول جهان می‌دانند، آمریکا در دهه 60 هم که قدرت اول بود هیچ غلطی نتوانست بکند، ما نیاز به تغییر نگاه مسئولین و جایگزینی جوانان داریم، باید بدانیم امروز فضای کشور ما نیاز به همگرایی و وحدت رویه دارد.

وی در پایان افزود: شورای شهر ما شورایی که در قانون اساسی قیدشده نیست، شوراهای محلی و ملی باید تقویت‌کننده هم باشند درصورتی‌که هرسال شوراهای محلی توسط شوراهای ملی بیشتر تضعیف می‌شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جلسه علنی جهان دولت شورای اسلامی شهر مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۲۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • (ویدیو) تصاویری دیده‌نشده از لحظه پیدا شدن یسنا؛ خوشحالی شدید مردم محلی
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • ببینید | تصاویری دیده‌نشده از لحظه پیدا شدن یسنا؛ خوشحالی شدید مردم محلی