Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@05:19:18 GMT

مرمت کاروانسرای دُر با مشارکت اوقاف

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۳۴۹۴

مرمت کاروانسرای دُر با مشارکت اوقاف

گلپایگان- رییس اوقاف و امور خیریه گلپایگان از همکاری این اداره با بخش خصوصی در مرمت و بازسازی کاروانسرای روستای دُر خبر داد، گفت: پس از اعلام آمادگی بخش خصوصی، طرح مرمت این بنای تاریخی برای تایید نهایی به مرکز استان فرستاده می‌شود تا قابلیت اجرایی پیدا کند.

به گزارش ایمنا از شهرستان گلپایگان، حجت الاسلام عباس نصیرالاسلامی امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مرمت و بازسازی موقوفات وظیفه سازمان اوقاف و امور خیریه است، اظهار کرد: موقوفات غیرانتفاعی درآمدزا نیستند و برای مرمت و بازسازی آن‌ها با بخش خصوصی قرار داد بسته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: حمام بهشت (ملا اسدالله) یکی از آثار وقفی متعلق به دوران قاجاریه است که سال گذشته مرمت و بازسازی این بنا با حفظ ساختاری به بخش خصوصی واگذار شد و تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که پس از پایان مرمت به سفره‌خانه سنتی تبدیل می‌شود.

رییس اوقاف و امور خیریه گلپایگان با بیان اینکه مرمت و بازسازی حمام تاریخی رکابدار و سررباطان با حفظ ساختار به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که مرمت و بازسازی حمام سررباطان به حدود ۴۰۰ میلیون اعتبار نیاز داشته باشد، البته سقف این بنای تاریخی نیز به بازسازی مجدد نیاز دارد.

نصیرالاسلامی خاطرنشان کرد: از نظر شرعی حمام‌های عمومی بدون مالکیت در تولیت اوقاف هستتد و چنانچه از سوی اشخاص حقوقی یا حقیقی بدون اجازه اداره اوقاف تصرف تصرف شوند برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

نصیرالاسلامی از همکاری این اداره با بخش خصوصی در مرمت و بازسازی کاروانسرای روستای دُر خبر داد . گفت: پس از اعلام آمادگی بخش خصوصی، طرح مرمت این بنای تاریخی برای تایید نهایی به مرکز استان فرستاده می‌شود تا قابلیت اجرایی پیدا کند.

اجرای طرح ضیافت الهی در بقاع متبرکه گلپایگان

وی با بیان اینکه طرح کشوری ضیافت الهی با حضور مبلغان بومی و  اعزامی از قم در بقاع و امامزاده‌ها در حال برگزاری است، اظهار کرد: شهرستان گلپایگان در این طرح میزبان آیت‌الله سیدهاشم بطحایی‌گلپایگانی از اساتید دانشگاه تهران و حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری است.

رییس اوقاف و امور خیریه گلپایگان افزود: نماز جماعت ظهر و عصر و تفسیر قرآن کریم  در مسجد حجت‌الاسلام و نمازجماعت مغرب و عشا در آستان امامزادگان هفده‌تن با حضور این استاد حوزه و دانشگاه برپا می‌شود.

نصیرالاسلامی با اشاره به اینکه کارمندان اداره اوقاف شهرستان سه تا شش روز از حقوق خود را به سیل‌زدگان کمک کردند، گفت: بیش از شش میلیون تومان برای تهیه لوازم‌التحریر سیل‌زدگان توسط اداره اوقاف و با همکاری نمازگزاران امامزاده هفده‌تن، امامزاده ابراهیم(ع) روستای سعیدآباد و هیئت امنای احمدابن‌عمران(ع) روستای آرجان و خیران و از محل درآمد موقوفات به نیازمندان کمک شده است.

وی با بیان اینکه نمازگزاران امامزاده هفده‌تن برای خرید آرد مناطق سیل‌زده مبلغ دو میلیون تومان کمک کردند، تاکید کرد: بیش از یک میلیون تومان کمک نقدی نمازگزاران به حساب هلال احمر واریز شده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اوقاف و امور خيريه بناهای تاریخی سيل زده گلپایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند

استاندار یزد با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، گفت: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقای حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، نودویکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان به ریاست استاندار یزد برگزار شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در این نشست، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ از نظر اقدامات اتاق بازرگانی در مقایسه با سال‌های قبل از آن سال مطلوبی بود، اظهار کرد: انتظار داریم بعد از هر نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گره‌ای از حوزه صنعت، معدن و تجارت به واسطه تصویب و پیگیری مصوبات در سطح ملی، باز شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد با حضور مدیران ملی، تاکید کرد.

استاندار یزد با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقا حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

فاطمی در ادامه عنوان کرد: در راستای بررسی مسائل حوزه صنعت از نزدیک، نشست‌های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل صنایع برگزار شود.

وی از «ارتقای سطح آموزش‌ها» به عنوان یکی از وجوه برجسته اتاق بازرگانی استان یزد در سال ۱۴۰۲ نام برد و افزود: مجموعه این اقدامات شایسته تقدیر بوده و باید تقویت شود.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استفاده از ظرفیت‌های هیئت‌های تجاری و سفرای دیگر کشورها به منظور بهره‌ گیری از قراردادهای بین‌المللی در دستور کار قرار گیرد.

فاطمی خاطرنشان کرد: کارآفرینان و بخش خصوصی توانمند استان با محوریت اتاق بازرگانی زمینه‌های مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد به منظور تحقق شعار سال را دنبال کنند.

کد خبر 747326

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • تجهیز، بازسازی و خرید ماشین آلات راهداری خراسان جنوبی با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان