Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت روز ملی بهره‌وری و بهینه سازی مصرف، اعلام کرد: استفاده مفید، کارآ و اثربخش از توانایی‌ها، امکانات و منابع در دسترس، یکی از راهبردهای مهم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به شمار می‌رود.

متن این بیانیه بدین شرح است:

در شرایط کنونی و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام سال «رونق تولید» نامگذاری شده است، می‌بایست این مهم بیش از هر زمان دیگری مورد توجه جدّی مدیران و کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه رمز بقا و تمرکز هر سازمانی بر سه عنصر کیفیت، هزینه و زمان نهاده شده است. این سه عنصر، مثلثی راهبردی را تشکیل داده‌اند که در واقع می‌توان آنها را ابزارهای کاربردی بهره وری اطلاق نمود. بهره گیری از این عناصر در حوزه دفاع و پشتیبانی، موجب افزایش قدرت دفاعی به منظور حفظ منافع ملی کشور شده است.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با مبنا قراردادن تحقق اهداف بهره وری در انجام کلیه مأموریت‌ها، برنامه‌ها و فعالیت‌های خود، اصول حاکم بر بهره وری را در این وزارتخانه نهادینه ساخته و آن‌را سرلوحه خود قرار داده است. استفاده مفید، کارآ و اثربخش از توانایی‌ها، امکانات و منابع در دسترس، یکی از راهبردهای مهم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به شمار می‌رود.

هم اکنون بهره گیری از نیروی انسانیِ کارآمد و متخصص، رکن اصلی بهره وری در وزارت دفاع محسوب می‌گردد و پایبندی کامل به ارزشهای دینی، وجدان کاری، فرهنگ‌ها و ارزش‌های مذهبی و سازمانی سرلوحه تمامی اعمال کارکنان این وزارتخانه می‌باشد.

تلاش نموده‌ایم تا بهبود مستمر بهره وری را در همه حوزه‌های تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی به عنوان یک الزام تلقی و با ایجاد نظامی پویا و پایدار در مدیریت بهره وری بر آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی، افزایشِ تحقیق و توسعه، استفاده از علم و دانش در اداره امور، بهبود کیفیت و استاندارد سازی، بومی سازی مواد و قطعات وارداتی، رضایتمندی کامل نیروهای مسلح بعنوان ذینفعان، توانمند سازی و توسعه شبکه همکاران تأکید و آن‌را عملیاتی نمائیم.

تخصیصِ هدفمند منابع به فعالیت‌های ارزش آفرین، اصلاح مستمر الگوی مصرف و تمرکز بر مدیریت و کنترل هزینه‌ها از دیگر برنامه‌های این وزارتخانه برای ارتقا و بهبود کیفیت بهره وری است.

سعی نموده‌ایم تا با بکارگیری اثربخش فناوری اطلاعات و ارتباطات بعنوان زیرساخت ارتقا بهره وری، ارزیابی مستمّر از آن در همه حوزه‌ها و سطوح سازمانی به منظور شناسایی و تحلیل مسائل، تهیه و اجرای برنامه‌های بهبود داشته باشیم.

از کلیه کارکنان، کارشناسان و مدیران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همه سطوح سازمانی درخواست می‌شود تا با هدف بهبود مستمر بهره وری در جهت ارتقا و افزایش قدرت دفاعی کشور تلاش و کوشش مضاعف نمایند و خود را ملزم و متعهد به رعایت این اصول بدانند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است

امیر آشتیانی در پیامی به مناسبت روز خلیج فارس تاکید کرد: راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیرمحمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت 10 اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • روسیه محل اقامت مزدوران ارتش اوکراین را بمباران کرد