Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@11:39:34 GMT

207 هکتار از اراضي کشاورزي قزوين سمپاشي شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۴۳۰۱

207 هکتار از اراضي کشاورزي قزوين سمپاشي شد

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين گفت: در سال زراعي جاري 207 هکتار از مزارع کشاورزي استان به وسيله پهباد سمپاشي شده است.

به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين، مجيد اسماعيلي روز سه شنبه در جلسه پايش کشت محصولات زراعي استان که با حضور مديران سازمان، مديريت هاي جهاد کشاورزي شهرستانهاي تابعه و مراکز جهاد کشاورزي برگزار شد،افزود : استفاده از پهباد براي سمپاشي، فناوري نوين و خوبي است که در کاهش ميزان سم و آب تاثير بسزايي دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به سطح زير کشت گندم در اراضي کشاورزي استان اشاره و پيش بيني کرد : امسال 320 هزار تن گندم در سطح مزارع کشاورزي استان توليد شود.
اسماعيلي با اشاره به مبارزه با علف هاي هرز، تصريح کرد: در 75 درصد اراضي در حوزه گندم آبي عمليات مبارزه با علف هاي پهن برگ و نازک برگها انجام شده است و در بازديدهاي انجام شده مشخص شد اکثر مزارع پهن برگ آلوده هستند .
معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي استان در ادامه به کشت کلزا در مزارع کشاورزي استان اشاره کرد و گفت : در سطح 100 هکتار از مزارع کلزا مبارزه با آفت شته مومي انجام شده است و وضعيت مزارع کلزا در سطح بسيار خوبي قرار دارد.
اسماعيلي افزود : دستور وزارت متبوع براي کشور، کشت يک ميليون هکتار کلزاي ديم و 400 هزار هکتار کلزاي آبي است که از اين ميزان 20 هزار هکتار کشت کلزاي ديم براي مزارع کشاورزي استان قزوين اختصاص يافته است .
وي خاطر نشان کرد : استان قزوين با توزيع 6 هزار تن کود پتاسه توانسته در تامين اين کود رتبه اول کشوري را به خود اختصاص دهد .
معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين در ادامه به کشت محصولات جاليزي در مزارع کشاورزي استان اشاره کرد و گفت : با توجه به سرمازدگي اخير تمايل و رغبت کشاورزان به کشت محصولات جاليزي و گوجه فرنگي بيشتر است که بايد دقت و نظارت بيشتري بر کشت اينگونه محصولات انجام گيرد زيرا دولت امسال برنامه اي براي خريد گوجه فرنگي ندارد .
اسماعيلي در بخش ديگري از جلسه به تخصيص تسهيلات با سود پايين به مکانيزاسيون کشاورزي اشاره کرد و خاطر نشان کرد: تسهيلات مکانيزاسيون با سود چهار درصد و همچنين تسهيلات کشاورزي حفاظتي براي بهره برداران بخش کشاورزي در نظر گرفته شده است که مديريت هاي جهاد شهرستان ها بايد هر چه سريعتر ليست متقاضيان را اعلام نمايند تا حقي تضييع نشود و اين تسهيلات با سود پايين در اختيار کشاورزان قرار گيرد.
وي بر لزوم اهميت نظارت و پايش مستمر بر مزارع کشاورزي گندم با توجه به افزايش دماي هوا در چند روز آينده تاکيد کرد .
6101
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآورد اولیه خسارت‌ به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سمیه سلیمی، امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ از برآورد اولیه ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی خسارت سیل اردیبهشت به زیربخش‌های کشاورزی استان مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت سال‌جاری است، اظهار کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

وی برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی اضافه کرد: در زیر بخش دامی خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، دو طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 751457

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان