Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهید نیکخواه متخصص پوست و مو در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره اگزما (التهاب پوستی ) اظهار کرد: اگزما یک‌ بیماری التهاب پوست است که انواع مختلفی  از جمله اگزما آتوپیک، آلرژیک، تحریکی و  شغلی دارد، البته اگزمای آتوپیک نسبت به دیگر انواع شیوع بیشتری دارد.

وی ادامه داد: اگزما اتوپیک معمولا از دوران کودکی شروع می‌شود و تا بزرگسالی همچنان ادامه دارد و در ۱۵ تا ۲۵ درصد کودکان کشورهای پیشرفته شیوع دارد؛ ضایعات اگزمایی بر اساس سن و شدت بیماری ممکن است نواحی مختلفی از بدن را درگیر کند؛ این ضایعات در دوران نوزادی بر سطوح خارجی و در سنین بالاتر روی سطوح داخلی بدن ظاهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدایی‌ترین علائم اگزمای اتوپیک

این متخصص پوست و مو درباره علائم این نوع بیماری پوستی افزود: خارش دائم یکی از علامت‌های ابتدایی این نوع بیماری است، در صورتی که شدت و زمان خارش سطوح بدن زیاد شود ممکن است اختلالاتی در خواب فرد به وجود آید، افرادی که به اگزما آتوپیک مبتلا هستند ممکن است دچار آسم و آبریزش بینی فصلی هم شوند؛ به طور کلی اگر سابقه ژنتیک وجود داشته باشد حتما یکی از اعضای آن خانواده دچار التهاب پوستی و آسم خواهد شد.

نیکخواه تصریح کرد: این نوع بیماری در دوران کودکی خفیف است اما ممکن است در موارد خاصی شدت زیادی هم داشته باشد که شدت آن بستگی به مقاومت بدن فرد دارد.

بیشر بخوانید: اگزما را چگونه درمان کنیم؟ 

وی درباره درمان این نوع بیماری گفت: آموزش بیمار و والدین یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشت آنها باید با سیر بیماری آشنا باشند، افراد مبتلا به این بیماری باید از مرطوب  شدن پوست پیشگیری کنند و استفاده به موقع از مرطوب کننده‌ها و داروهای مناسب پوستی که پزشک مربوطه تجویز کرده است را فراموش نکنند، همچنین آنها باید از عوامل محرک، آلرژن‌ها، عوامل عفونی و استرس‌های عاطفی دور باشند.

این متخصص پوست و مو  ادامه داد: البته ممکن است برنامه درمانی برای هر بیمار متفاوت باشد، بیماران باید هنگام شستشو از شوینده‌های غیر صابونی (پودری ) استفاده کنند و لباس‌های از جنس نخ بیشتر بپوشند زیرا استفاده از الیاف نایلونی ممکن است سبب تحریک بیماری و دیر خوب شدن عارضه شود. 

نیکخواه در پایان  افزود: افراد مبتلا باید مراقب گرما و خشکی آب و هوا باشند زیرا موجب تشدید بیماری‌شان می‌شود؛ البته  آفتاب برای بهبود برخی بیماری‌ها ضروری است اما باید میزان آن کنترل شده باشد و استفاده از ضد آفتاب‌هایی با مواد غیر محرک برای جلوگیری از سوختگی به بیماران توصیه می‌شود؛ افرادی که بدن آنها در برابر این نوع بیماری مقاوم باشد برای آنها خوراکی‌های ضد التهاب و تنظیم کننده سیستم ایمنی تجویز می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند

تین نیوز سید حسین میرافضلی :

بسیاری از کارکنان و مسافرین شهر تهران روزانه بین ۲تا۳ ساعت از عمر ارزشمندشان را در ترافیک های دردناک و آزار دهند و ضایع کننده عمر و نابودکننده آرامش در شهر تهران و کلان شهرها از دست می دهند . طی نیم قرن گذشته روند افزایش ترافیک شیب تندی داشته و اکنون در شرایط غیر قابل تحملی قرار گرفته ایم. ابتدا لازم است عواقب و خسارت های ترافیک دردناک تهران و کلانشهرهای ایران را مرور نمائیم که از جمله آنها عبارتند از:
۱- انتشار ده ها هزار تن co2 در هوای فضای تهران و کلان شهر ها که منجر به مرگ بیش از ده هزار نفر در سال و دچار شدن ده ها هزار نفر به انواع بیماری های سخت و دردآور کوتاه مدت و بلند مدت و دردهای لاعلاج می گردند.
۲- اتلاف و ضایع شدن ده ها میلیون لیتر بنزین و گازوئیل در ترافیک تهران و کلانشهر ها که منجر به از بین رفتن بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایه های ملی  بین نسلی می گردد.
۳- انواع تصادفات جزئی و سخت که منجر به جراحت و کشته شده هزاران نفر از هموطنان عزیزمان می گردد.
 آیا ترافیک درد بی درمان است؟ شاید هیچ شهری در جهان شدت و وسعت دامنه ترافیک شهر تهران را نداشته باشد.  
همه عقلا و حکومت ها و دولت های توسعه یافته جهان در جهت درمان این درد جانکاه اقدامات اثرگذار و ارزشمندی انجام داده اند و مردم خود را به آرامش نسبی رسانده اند و شر دیو خون آشام ترافیک های سنگین را از سر ملتشان کوتاه نمودند. شهر استامبول در طول روز حدود ۲۵میلیون نفر ساکن و مسافر دارد طول این شهر حدود صد کیلومتر و عرض آن بطور متوسط ۱۵ کیلومتر است اما ترافیک این شهر خصوصا در مکان های پر تردد کمتر از شهر تهران است چرا؟
ستون فقرات حمل و نقل استامبول اتوبوس است بیش از ۸ هزار اتوبوس جدید و کم مصرف در این شهر فعال هستند. سرفاصله اتوبوس ها از یکدیگر حدود ۶۰ثانیه است متروی استامبول از نظر طول و تعداد خطوط کمتر از نصف تهران است اما از نظر تعداد واگن به طول خطوط، شرایط  بسیار مناسب تری دارد لذا از بهره وری بالاتری برخوردار است. سرفاصله هر قطار مترو حدود سه دقیقه است. راه حل اساسی معضل ترافیک تهران در درجه اول دو مطلب است 1-  تامین ۵هزار اتوبوس مدرن مورد نیاز تهران 2-  تامین کمبود ۱۵۰۰ واگن مترو مورد نیاز
 لازم نیست بابت بحران ترافیک تهران،  شهرداری به اعدام محکوم شود اما هر روز تاخیر در تامین اتوبوس و واگن های مورد نیاز تهران و کلانشهر ها خیانت به ملت و کشور است و عاملین چنین خیانتی بی شک می بایست شناسایی ومحاکمه و متناسب با نقش خود در این ظلم ها مجازات شوند. ممکن است در بررسی جامع و عمیق عاملین این معضل و بحران بزرگ صدها نفر محاکمه و بیش از صد نفر محکوم به انواع مجازات ها شوند اما چنین بررسی و محاکمه ای لازم است تا کسانی که به عمد یا با ترک فعل نقشی در عدم تامین اتوبوس های مورد نیاز شهر  و واگن های مورد نیاز مترو داشته اند عادلانه محاکمه و مجازات شوند.  ابتدا لازم است کلیه مسئولین و افراد دارای عنوان کارشناسی که بهر طریق ممکن در تامین اتوبوس ها و واگن های مورد نیاز تهران و کلانشهر ها نقشی داشته اند به نسبت سهمی که داشته اند شناسایی شوند.
اکنون دولت و مجلس و شوراهای کلانشهرها می بایست از هر طریق ممکن به سرعت بودجه مورد نیاز برای واردات هر چه سریعتر واگن های مترو و اتوبوس های مورد نیاز را تامین نمایند و قوانین مورد نیاز را مصوب نمایند. تاخیر در اجرای این طرح فوریت دار ملی هزینه های جبران ناپذیری به دنبال دارد و حتی ساعتی تاخیر قابل توجیه نمی باشد
لازم است همه مناطق با تجمع جمعیت شهر به خطوط مترو متصل شوند و این هدف بزرگ با تمام توان سرعت ممکن اجرائی گردد.  خطوط ویژه اتوبوس از شمال تا جنوب و شرق تا غرب از ابتدا تا انتهای مناطق جمعیتی شهر ایجاد گردد. چنانچه دو هدف فوق محقق گردد و مردم بتوانند بدون معطلی با قطار یا اتوبوس سفرهای درون شهری را انجام دهند ضرورت استفاده از خودروهای شخصی شدیدا کاهش خواهد یافت و بدین ترتیب بستر برای افزایش قیمت بنزین نیز فراهم خواهد شد. ضرورت دارد بسترهای قانونی و ابزار تشویقی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حرکت بزرگ ملی مهیا گردد.
 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • خواص جکوزی برای پوست
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند