Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی که امروز، 31 اردیبهشت‌ماه، در محل وزارت رفاه برگزار شد، در رابطه با مصوبات جلسه امروز اظهار کرد: با توجه به اینکه تعدادی از صندوق‌های بازنشستگی دارای اساسنامه قانونی نیستند، اساسنامه آن‌ها باید براساس قانون جامع رفاه و تأمین اجتماعی، مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد؛ به همین دلیل در جلسه امروز مصوب شد که طی یک هفته آینده تکلیف قانونی ۱۴ یا ۱۵ صندوق، پس از بررسی و پیشنهادات لازم مشخص و اصلاحاتی در آن‌ها اعمال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در ماده ۱۵ قانون جامع رفاه و تأمین اجتماعی ترکیب ذخیره صندوق‌ها و مدیریت آن‌ها باید توسط شورای عالی رفاه مورد بررسی قرار گیرد، ضمن اینکه صندوق باید به گونه‌ای مدیریت شود تا منجر به پایداری صندوق‌ها و عدم فرسودگی آن‌ها شود. دبیرخانه شورای تأمین دستورالعملی را تهیه و آن را به صندوق‌ها ابلاغ خواهیم کرد؛ ضمن اینکه پیشنهاد اصلاحاتی در این خصوص طی هفته آینده مشخص و به رئیس جمهور اعلام می‌شود تا صندوق‌ها دچار وضعیت بحرانی نشوند.
وی با بیان اینکه در این جلسه همچنین سازمان‌ها و نهاد‌های حمایتی گزارشی از خدمت‌رسانی به مناطق سیل‌زده ارائه کردند، گفت: از مهمترین تأکیدات شورای عالی رفاه پرفروغ نگه داشتن چراغ خدمات حمایتی به مردم آسیب‌دیده سیل‌زده بود. ضرورت تأمین اعتبارات مورد نیاز برای ادامه امدادرسانی مورد تأکید اعضای شورا است. پرداخت خسارت‌ها در بعضی از مناطق آغاز و کمک‌های نهاد‌های حمایتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای اشتغال و توسعه پایدار انجام شده است.
وی تأکید کرد: حمایت‌های سازمان بهزیستی نیز در مورد مسائل روانشناختی در قالب اورژانس اجتماعی در آن مناطق فعال بوده و تیم‌های محب نیز اعزام شده است. کاهش آثار اجتماعی ناشی از سیل، به هم خوردن بافت اجتماعی و جغرافیای جمعیتی و انتقال مردم مناطق سیل‌زده بدون در نظر گرفتن زمینه‌های کار و اشتغال نیز مورد نظر این شورا قرار گرفت.
شریعمتمداری با تأکید بر اینکه امیدواریم شاهد بازگشت شرایط مطلوب اجتماعی به مناطق سیل‌زده باشیم، بیان کرد: مهمتر از بازسازی فیزیکی مناطق سیل‌زده، بازسازی روابط اجتماعی است و امیدوارم نهاد‌های حمایتی عضو شورای رفاه و تأمین اجتماعی این موضوع را مدنظر قرار دهند.
وزیر رفاه با اشاره به وضعیت اقتصادی کنونی و فشار بر اقشار آسیب‌پذیر نیز، اظهار کرد: طبیعتا تحریم‌های ظالمانه علیه ایران منجر به کاهش ارزش پول ملی و آثار و تبعات اقتصادی دیگری مانند افزایش قیمت‌ها شد؛ این موضوع، قدرت خرید مردم به‌ویژه افرادی که درآمد ثابتی داشتند را کاهش داد؛ علی‌رغم همه تلاش‌های دولت و همه نهاد‌های حمایتی، مردم در شرایط مطلوبی به سر نمی‌برند.
وی افزود: آنچه در توان دولت بود افزایش حقوق‌ها از جمله افزایش ۳۶.۵ درصدی حداقل حقوق بود. یکی دیگر از اقدامات توزیع بسته‌های حمایتی است. اخیرا نیز رئیس جمهور برای توزیع دور دوم بسته‌های حمایتی به خانواده مددجویان نهاد‌های حمایتی دستوراتی داده است.
شریعتمداری با بیان اینکه در زمینه شفافیت یک مسیر بدون بازگشت را در وزارت رفاه آغاز کرده‌ایم، گفت: در این راستا اقداماتی انجام شده است و گام‌هایی در حال انجام است، تمامی دریافت‌کنندگان اعتبارات ارزان قیمت از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال پایدار روستایی مشخص بوده و اسامی آن‌ها اعلام شده است؛ در حال حاضر مشخص است که چه افرادی و در کجا، چه مقدار وام و با چه نرخی دریافت کرده و در کجا هزینه کرده‌اند. مسیر شفاف‌‍سازی در صندوق تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری از طریق سامانه‌های شفافیت به تکامل خود رسیده و خبر خوبی است.
شریعمتداری همچنین در رابطه با مدیران دو شغله نیز گفت: در زمانی که قانون مربوطه در مجلس تصویب رسید، تعدادی از مدیران خودشان از یک شغل کناره‌گیری کردند و در نهایت در آخرین مرحله ۳۸ نفر از چندشغله‌ها استعفا داده و جدا شدند. از رؤسای سازمان‌های ذیربط خودشان نامه دریافت کریدم و تعهد دادند که در این حوزه دیگر هیچ فرد دو شغله‌ای مشغول به کار نیست، اما اگر ثابت شود این مدیران دوباره به شغل خود بازگشته‌اند، در این صورت از هر دو شغل عزل می‌شوند و تمامی مبالغی که مازادا بر مصوبات قانونی دریافت کرده‌اند به صندوق‌های آنان بازگردانده می‌شود.   وی در رابطه با دارایی‌های هولدینگ شستا و تخلفات شرکت‌های زیرمجموعه آن و همچنین ادغام پتروشیمی‌های وابسته نیز تصریح کرد: در رابطه با ادغام فعالیت‌های پتروشیمی یک امر کلی است و آن را دنبال می‌کنیم، در حال حاضر ۸۵ درصد یعنی حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه شستا در بورس ارائه می‌شود و قابل دیدن است، در مجموع دارایی‌های شستا به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.   وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با حکم سرپرستی سازمان تأمین اجتماعی و پایان یافتن حکم سه ماهه گفت: هنوز شش ماه حکم سرپرستی «زدا» در سازمان تأمین اجتماعی به پایان نرسیده و زمان باقی است، اما مدیرعامل این سازمان باید با نظر هیئت امنا و پس از تأیید مراجع ذی‌صلاح معرفی شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی سلامت قرآن محمد شریعتمداری وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علیرضا عسگریان در این باره اظهار کرد: از ابتدای طرح کالابرگ تسویه حساب با فروشندگان با فاصله اندک انجام می‌شد؛ به این معنی که از زمان اجرای طرح کالابرگ، به محض انجام خرید و به تناسب فاکتورها و براساس دقت‌هایی که بر فروش محصولات در فروشگاه‌ها صورت می‌گرفت، بین دو تا سه روز با فروشگاه‌ها تسویه می‌شد.

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد + جزئیات

معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه معمولا تا ساعت ۱۲ هرشب تمام فعل و انفعالات مالی با فروشگاه‌ها نهایی می‌شد، گفت: نوزدهم هر ماه با فروشگاه تسویه حساب صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: اما در مرحله سوم طرح فجرانه در تسویه دولت با فروشگاه‌ها فاصله‌ای افتاده که قرار است طی چهار روز آینده تسویه نهایی انجام شود.

به گفته عسگریان، بدهی دولت به فروشندگان کمتر از ۲ همت است.

کد خبر 849591 برچسب‌ها يارانه معيشتي وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی خبر مهم کالا برگ (کوپن) یارانه

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت