Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رييس سازمان برنامه و بودجه گفت: در سال 1397 حدود 54 هزار و 399 ميليارد تومان براي طرح هاي تملک دارايي هاي سرمايه اي از سوي دولت پرداخت شده است.

«محمد باقر نوبخت» روز سه شنبه در يکصد و سي امين جلسه نهاد تعامل سازمان برنامه و بودجه کشور با نمايندگان بخش خصوصي صنعت احداث، افزود: از اين رقم حدود 21 هزار و 673 ميليارد تومان به صورت نقدي پرداخت شده و در حدود 19 هزار و 800 ميليارد تومان هم از طريق اسناد خزانه پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان برنامه و بودجه کشور روز سه شنبه اعلام کرد به گفته وي حداقل 35 هزار ميليارد تومان از بدهي هاي دولت به بخش غير دولتي از طريق اسناد تسويه و به وسيله تهاتر پرداخت شده است.
وي تصريح کرد: رشد بودجه جاري سال 1397 نسبت به سال 1396 به ميزان 13 درصد، اما در بودجه عمراني اين افزايش 30 درصد بوده است.
به گفته وي تاکنون 67 هزار مليارد تومان اوراق مالي اسلامي بدون حتي يک روز تأخير باز پرداخت شده است و باقي مانده آن نيز تا پايان سال 1400 تاديه خواهد شد.
«سيد جواد قانع فر» رييس امور نظام فني، اجرايي، مشاورين و پيمانکاران سازمان برنامه و بودجه کشور، در اين نشست، گزارشي از پيش نويس دستورالعمل نحوه جبران نوسان هاي نرخ ارز در پيمان هاي فاقد تعديل ارائه کرد.
وي گفت: به استناد مصوبه جلسه 129 نهاد تعامل، 14 جلسه مشترک ميان نمايندگان شوراي هماهنگي تشکل هاي مهندسي، صنفي و حرفه اي با امور نظام فني و اجرايي در مورد دستور العمل ياد شده تشکيل شده و در مورد پيش نويس تسليم شده به شوراي عالي فني هم توافق به عمل آمده است .
انصاري رييس هيات اجرايي شوراي هماهنگي تشکل هاي مهندسي، صنفي و حرفه اي کشور در اين نشست گزارشي از موانع موجود در واگذاري پروژه هاي نيمه تمام و پيشنهادهاي رفع آنها ارائه کرد و گفت: با توجه به نظر نوبخت، مقرر شد که اين گزارش به جلسه شوراي عالي هماهنگي اقتصادي هم ارائه شود.
وي همچنين پيشنهادهايي در مورد بازسازي مناطق سيل زده ارائه کرد و گفت: قرار است پيشنهادهاي ياد شده در جلسه اي که تا پايان هفته جاري با حضور نمايندگان شورا تشکيل خواهد شد، بررسي شود.
نهاد تعامل از سال 1381 تاکنون به منظور تعامل ميان سازمان برنامه و بودجه کشور با نمايندگان بخش خصوصي صنعت احداث، تشکيل شده است.
اقتصام**2022**9189
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • در چه صورتی انتقال دارایی مشمول مالیات نمی‌شود؟
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه دارایی و کسانی می‌شود؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است