Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@04:26:57 GMT

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۷۶۵۴

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور

یک عضو هیأت رییسه مجلس مشروح تذکرات کتبی نمایندگان به مسؤولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر یوسف‌نژاد در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس مشروح تذکرات کتبی نمایندگان به مسؤولان اجرایی کشور را به این شرح قرائت کرد.

علی محمد مرادی به وزیر راه و شهرسازی: علت بی‌توجهی و عدم نظارت کافی به راه‌ها و زیرساخت‌های بین شهری و روستایی کشور و شهرستان‌های قروه چیست؟ چرا وزیر و مجموعه وزارتخانه به پروژه‌های نیمه تمام و نقاط حادثه خیز کشور توجه نمی‌کند؟

سید ناصر موسی لارگانی به وزیر صمت: چرا فکری برای گرانی مایحتاج عموم مردم که به صورت سرسام‌آور در حال افزایش است، نمی‌شود؟ به وزیر ورزش و جوانان: چرا مدال‌های المپیک و پاراالمپیک این قهرمانان را که ۴ سال زحمت کشیدند پرداخت نمی‌کنید؟

ولی الله نانواکناری به رئیس جمهور چند وقتی است که داروخانه‌ها و پزشکان به علت عدم پرداخت حق بیمه پاسخگوی خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید فاطمه ذوالقدر به وزیر آموزش و پرورش: حذف عنوان مطلقه از احکام کارگزینی و کارکنان زن شاغل در وزارت آموزش و پرورش.

حسن سلیمانی به وزیر بهداشت و درمان: تسریع در تأمین دستگاه‌های سیتی اسکن و تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی در حوزه انتخابیه کنگاور. به وزیر کشور: تسریع در تأمین قیر و امکانات مالی و ادوات مورد نیاز شهرداری‌های حوزه انتخابیه. به وزیر جهاد کشاورزی: اعمال نظارت لازم بر قیمت و توزیع نهادهای دامی و ادوات کشاورزی. به وزیر راه و شهرسازی: تسریع در تأمین قیر مورد نیاز فعالیت‌های راه سازی حوزه انتخابیه. تسریع در پرداخت اعتبارات مورد نیاز بازسازی زیرساخت‌های راه و پل‌های تخریب شده در سیل اخیر. به وزیر نیرو: تسریع در تأمین اعتبار نوسازی و پاکسازی شبکه‌های انتقال برق در روستاهای حوزه انتخابیه. به رئیس جمهور: تسریع در پرداخت مطالبات مردمی و اعتبارات لازم برای بازسازی زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی ناشی از سیل در حوزه انتخابیه.

جواد کاظم نسب به وزیر نیرو: چرا در بحران‌های سیل و پاس سیل فاضلاب اهواز فاقد مدیریت است؟

نبی هزارجریبی به رئیس جمهور: کشاورزان و گندم‌کاران را دریابید. با افزایش ارز هر کیلوگرم گندم باید بالای ۲,۵۰۰ تومان خریداری شود. به وزیر صمت: چرا ماشین‌های ثبت‌نام شده توسط مردم ثبت‌نام نمی‌شود؟ آیا شما نمی‌توانید در ایران خودرو نظارت داشته باشید؟

علی کرد به وزیر کشور: چرا پس از دو ماه از حادثه سیل در منطقه خاش، تاکنون اعتبارات حوادث سیل به استان سیستان و بلوچستان تخصیص نیافته است؟ به وزیر آموزش و پرورش: چرا پروژه نیمه تمام فضای آموزشی در حوزه انتخابیه اینجانب بدون اندک فعالیتی رها شده است؟ علی رغم تذکرات متعدد هنوز برای استان پهناور سیاستان و بلوچستان مدیر لایق و شایسته و توانمندی و ماندگار انتخاب نشده است. به وزیر راه و شهرسازی: چرا پروژه راه مواصلاتی استان سیستان و کرمان به نام پروژه ملی راه رها شده و فعالیت ندارد؟

نصرالله پژمانفر به رئیس جمهور: در هر جنگی فرصت شناسی و اقدام به موقع از عوامل پیروزی است. انتظار می‌رود دولت هر چه سریع‌تر آرایش جنگی بگیرد. به وزیر امور خارجه: نظام سلطه از تضعیف جمهوری اسلامی دست بر نخواهد داشت، پیش‌بینی می‌شود روند افزایش حمایت سیاسی غرب از مسیرهای ترانزیت به جز مسیر ایران ادامه داشته باشد. چرا وزارت امور خارجه نسبت به توسعه زیرساخت‌های ترانزیت علی خصوص ترانزیت ریلی به کشورهای آسیای میانه اقدام جدی و رایزنی نکرده است؟

حسینعلی شهریاری به وزیر نیرو: تسریع در اتمام عملیات اجرایی و بهره‌برداری از نیروگاه‌های ۴۲ مگاواتی زاهدان.

محمد قمی به وزیر ورزش و جوانان: جلوگیری از واگذاری سالن‌های ورزشی به بخش خصوصی. به رئیس جمهور: رسیدگی به وضعیت گردشگری و اماکن تاریخی اداره پاکدشت.

منصور مرادی به وزیر جهاد کشاورزی: دلیل عدم اجرای فاز دوم ماهی سرد آبی در شهرستان سروآباد چیست؟ به وزیر راه و شهرسازی: علی رغم تذکرات و سوالات مکرر به جنابعالی هر روز شاهد سقوز ماشین در دره‌های حوزه انتخابیه هستیم.

ناهید تاج‌الدین به وزیر صمت: چرایی افزایش غیرموجه قیمت برخی از کالاهای اساسی و اقلام مصرفی خصوصاً در بازار محصولات کشاورزی و غذایی. به وزیر جهاد کشاورزی: چرایی افزایش غیرموجه بعضی از کالاهای اساسی و اقلام مصرفی در بازار محصولات کشاورزی چیست؟

سید حمیده زرآبادی به وزیر آموزش و پرورش: عدم رعایت جایگاه و عزت فرهنگیان توسط اداره آموزش و پرورش استان قزوین.

جلیل مختار به وزیر کشور: چرا دریابانی در مناطق مرزی و زمینی خارج از چارچوب قانون با مردم برخورد می‌کند؟

حبیب الله دهمرده به وزیر اقتصاد: در خصوص سود و دیرکرد بانک‌ها طبق قانون عمل نمی‌شود. چرا به وظیفه ذاتی عمل نمی‌کنید؟ به وزیر کشور: مدتی که استاندار سیستان و بلوچستان خسارت وارده به مرغداران سیستان را به وزارت کشور فرستاده اما شما اقدامی نمی‌کنید. آیا معنای رونق تولید این است؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی