Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: ایران مظهر ایستادگی و ایمان مردم در برابر کفر است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز در جلسه شورای اداری استان آذربایجان غربی و افتتاح همزمان طرح‌های زیربنایی و اقتصادی در این استان با اعتباری بالغ بر ۳۵۰۰ میلیارد تومان گفت: افتتاح طرح، و رشد و نمو کشور همیشه به عنوان ساعت‌های بسیار خوب و موجب تحول برای ملت و مردم ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به تعبیر من جمهوری اسلامی ایران امروز در تاریخ نماد دین، عزت و استقلال است. افتتاح طرح‌های بزرگ در روز‌هایی که آمریکا تمام تلاشش را علیه ما به کار بسته است، نشانه قدرت و سرزندگی ملت است.

رئیس جمهور بیان داشت: افتتاح طرح‌ها و رشد کشور، از بهترین لحظات برای ملت است. امروز که بزرگترین قدرت استکباری جهان یعنی آمریکا همه تلاش خود را علیه ما بکار بسته است، جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماد دین، اسلام، عزت و استقلال در برابر ان قدرتی که مظهر کفر است ایستاده است.

روحانی با بیان تعبیری از پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) راجع به امیر المومنین (ع) در جنگ احزاب که فرمودند: اکنون همه ایمان در برابر همه کفر قرار گرفته است، گفت: آن صحنه، صحنه سرنوشت‌ساز برای اسلام، مسلمانان و آزادی بشریت بود چرا که اگر در آن جنگ طرف مقابل پیروز می‌شد و امیرالمؤمنین (ع) شکست می‌خورد کل اسلام از دست رفته بود. امروز جمهوری اسلامی ایران یک چنین شرایطی دارد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان مظهر ایستادگی، استقلال و ایمان مردم، در برابر کفر است.

رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکایی‌ها چند بار یک مسیر را طی کردند، سرشان به سنگ خورد و برگشتند، تاکید کرد: متأسفانه همان کار را دو مرتبه تکرار می‌کنند و بار دیگر در برابر این اقدام نابخردانه‌ای که در برابر یک ملت بزرگ و آزاد انجام می‌دهند، پشیمان خواهند شد

روحانی اظهار داشت: کار امروز آمریکا جنگ و تحریم نیست، جنایت علیه بشریت است. تحریم و جنگ عادی نیست و اقدام امروز آمریکا با یک جنگ و تحریم متفاوت است چراکه کشوری که جلوی خرید دارو و مواد غذایی ما را می‌گیرد و از سفر یک بیمار برای معالجه ممانعت بوجود می‌آورد، جنایت علیه بشریت است.

رئیس جمهور با تاکید براینکه آمریکایی‌ها می‌توانستند راه دیگری را انتخاب کنند تا در تاریخ رسوا نشوند، افزود: می‌توانستند اعلام کنند مواد غذایی، دارو و نیازمندی‌های مردم آزاد است، اما در بخش صنعت پیشرفته و «های تک» می‌خواهیم جلوی ایران را بگیریم.

روحانی تصریح کرد: آمریکا با همه توان و فشار می‌خواهد جلوی یک ملت بایستند و امروز جنگ آمریکا با دولت ایران نیست بلکه جنگ آمریکا با یک ملت بزرگ و ۸۲ میلیون نفر است و در این شرایط ما بار سنگین و بزرگی را بردوش داریم.

رئیس جمهور اظهارداشت: در سفر مهرماه سال گذشته به نیویورک یکی از رهبران معروف به من گفت که دیروز با رئیس جمهور آمریکا ملاقات داشتم و به من گفت که شما ۳ ماه دیگر به ما مهلت دهید و به ایران کمک نکنید و در برابر تحریم ما نایستید و بعد از ۳ ماه دیگر نظام جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد. در همان ملاقات به او گفتم اگر آن آقا را دوباره ملاقات کردید، به او بگو که ایران از هر زمان دیگر مستحکم‌تر است.

روحانی افزود: تو، امثال تو و حکومت کاخ سفیدتان بار‌ها دورانشان سپری می‌شود، اما نظام اسلامی ایران و ملت ایران جاودانه تاریخ خواهد بود. ما هزاران سال قبل از شما بودیم، شما که عمر کشورتان ۵۰۰ سال است و خیلی زیاد نیست و عمر کشور ما بیش از ۱۰ هزار سال است.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه باز هم در تاریخ جاودانه خواهیم ماند، اظهارداشت: آن‌ها پیش‌بینی کرده بودند و بعداً یکی از مقاماتشان گفت که در عید کریسمس امسال در تهران خواهیم بود و در جای دیگر هم گفتند که امسال جمهوری اسلامی ایران جشن چهلمین سال انقلاب خودش را نمی‌تواند برگزار کند. همان موقع گفتم که این تاریخ را یادداشت کن و ببین جمهوری اسلامی ایران پس از این مدت در کجا خواهد بود. محاسبات غلط و کودکانه‌ای در ذهن آن‌ها قرار گرفته که این موضوع موجب زحمت برای ملت ایران و البته موجب روسیاهی آن‌ها در تاریخ خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه چند گروه سر آمریکا و کاخ سفید کلاه گذاشته اند، گفت: یک گروه، افراطی‌های داخل آمریکا هستند که متأسفانه همه آن افراطی‌ها، جزو حکومت و هیأت حاکمه آمریکا شدند، گروه دوم صهیونیست‌ها هستند، بعضی از کلماتی که سردمداران آمریکا می‌گویند عین لغت‌ها و جملات صهیونیست‌ها است. عبارت‌های این‌ها را می‌شناسیم این عبارت‌های کشور‌های غربی یا صهیونیست‌ها و یا ضدانقلاب است با این کلمات و عبارت‌ها آشناییم که بکار می‌برند.

روحانی اضافه کرد: نطق‌هایی که علیه ایران ایراد می‌کنند، نوشته صهیونیست‌ها است، یعنی لغت و واژه‌ها و جمله‌بندی آنهاست. افراطیون، صهیونیست‌ها و مرتجعین منطقه که ۴۰ سال است در فکر روزی هستند که جمهوری اسلامی ایران شکست بخورد و آن‌ها فکر می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران برای کشورشان و برای حکومت‌شان خطر بزرگ است و گروهک‌های ضدانقلاب، چهار گروهی هستند که مشاورین اصلی هیأت حاکمه آمریکا بوده و سر این‌ها را کلاه گذاشتند.

وی خاطرنشان کرد: این گروه‌ها ابتدا طراحی کرده بودند که در آغاز حکومت اینها، یعنی اواخر سال ۹۵ که این‌ها روی کار آمده بودند، کاری کنند که ما را تحریک کنند که از برجام خارج شویم و آن وقت آن‌ها بگویند که خوب این‌ها خودشان عهدشان را زیر پا گذاشتند و با این بهانه پرونده ما را به شورای امنیت ببرند و یک تحریم جهانی علیه ایران بوجود بیاورند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه برنامه‌های متعددی ریختند که ما را عصبانی کنند تا از برجام خارج شویم و این پیمان ۷ جانبه را ما نقض کنیم و در نهایت موفق نشدند، ادامه داد: بعد از آن تلاش کردند که همه ۶ کشور با هم از برجام خارج شوند و بویژه روی اروپایی‌ها کار می‌کردند که با هم از برجام خارج شوند و در این راه تا ماه‌ها تلاش کردند.

روحانی گفت: تمام سال ۹۶ به دنبال این بودند و در اواخر همین سال علامت‌هایی به دست آوردند و بر مبنای آن حرکت کردند و نتوانستند کسی را همراه خودشان کنند تا آمریکا ناچار شد خودش آغازگر باشد و خودش این عهد را زیر پا بگذارد و به تنهایی هم این کار را بکند.

وی با تاکید بر اینکه این جزو افتخارات بزرگ تاریخ سیاسی ایران است که هیچ کس با آمریکا همراهی نکرد، افزود: نه اینکه ما پیروز می‌شویم بر آمریکا این حرف دقیق نیست، بلکه ما پیروز شدیم بر آمریکا و آمریکا به دنبال این بود که از برجام خارج شویم و موفق نشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواست کاری کند که همه دست به دست هم بدهند و برجام را پاره کنند، اما موفق نشد، گفت: آمریکا می‌خواست با تبلیغات وسیع کاری کند که سازمان ملل و آژانس در کنار او قرار بگیرد و موفق نشد.

روحانی با بیان اینکه حتی در دادگاه بین‌المللی که فکر می‌کنم شاید در تاریخ ایران سابقه نداشته باشد و در زمان مرحوم مصدق هم با این موضوع متفاوت بود، افزود: برای اولین بار در سازمان ملل و دادگاه بین‌المللی لاهه و در مرحله اول در حکم موقت، آمریکا را محکوم کردیم، یعنی دادگاه بین‌المللی لاهه حکم موقت صادر کرد که تحریم آمریکا خلاف مقررات بین‌المللی است و به آمریکا هشدار داد که این تحریم را اجرا نکند و یک موفقیت بزرگ در تاریخ حقوقی به دست آوردیم نه اینکه پیروز می‌شویم بلکه پیروز شده‌ایم.

رییس جمهو با اشاره به اینکه تورم و سختی معیشت، مردم را در فشار قرار داده است، گفت: ملت ایران باوجود همه سختی‌ها در برابر دشمن استوار ایستاده و حامی نظام‌شان هستند و هر روزی هم که لازم بوده و لازم باشد، به صحنه می‌آیند، همیشه از مرز‌های سیاسی، جغرافیایی و حقوقی خودشان به خوبی دفاع کردند لذا نه اینکه ملت ایران در برابر دشمنی‌ها پیروز می‌شود بلکه پیروز شده است.

روحانی خاطرنشان کرد: ملت ایران با مقاومت و ایستادگی پیروز میدان است. البته روز‌های سختی را پشت سرگذراندیم، ممکن است روز‌های سختی هم داشته باشیم، اما مطمئنم در این راه پیروزی نهایی و موفقیت نهایی از آن ملت بزرگ ایران خواهد بود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه ملت ایران در برابر آمریکا شکست نمی‌خورد، گفت: کاخ سفید نمی‌تواند ملت ایران را شکست بدهد، این کار امکان‌پذیر نیست. اگر با یک گروهی و یا با یک تعدادی طرف شده بود ممکن بود، پیروز شود، اما با کل ملت ایران روبرو شده است و شکست آمریکا بدست خودمان و با عنایت حق امکان‌پذیر است.

رییس جمهور اضافه کرد: اراده حق بر این است که ما همه توان‌مان را بکار بگیریم و وقتی همه توان‌مان را بکار گرفتیم خدا ما را پیروز و موفق کند. در انقلاب اسلامی ۱۶ سال تلاش کردیم، زندان، تبعید، زجر، شهادت، همه را تحمل کردیم. پایان ۱۶ سال خدا ما را پیروز کرد، ۸ سال در جنگ تحمیلی، مقاومت کردیم و خداوند ما را موفق کرد و نگذاشت دشمنان ما پیروز شوند و خدا اراده کرد که یک میلیمتر از سرزمین ما در اشغال دشمن باقی نماند.

روحانی گفت: امروز هم ملت ایران از زمان تحریم یعنی از اردیبهشت پارسال تا امروز که بیش از یک سال است، علیرغم همه فشار‌ها ایستادگی و مقاومت کرده است آن‌ها گفته بودند که دلار به زودی ۳۰ الی ۵۰ هزار تومان و کسی گفته بود ۱۰۰ هزار تومان می‌شود، اما موفق نشدند، چرا؟ بخاطر ایستادگی و تلاش ملت بزرگ ایران؛ لذا امروز مسئولیتی که بر دوش داریم از همیشه سنگین‌تر است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه افتتاح دو طرح بسیار عظیم و بزرگ آب و خاک در منطقه غرب کشور در قبل از ماه رمضان در کرمانشاه و در نیمه ماه رمضان در آذربایجان غربی و در ماکو و افتتاح سد کرم‌آباد، بویلاق پوش و سردشت با صد‌ها کیلومتر کانال‌کشی‌های متعدد و کانال‌های آب و زهکشی‌ها، برای آبادانی این مرز و بوم، افتخار بزرگ برای کشورمان است، تاکید کرد: پس می‌توانیم روی پای خودمان بایستیم. اینکه طبق اعلام معاون وزیر جهاد کشاورزی، با اجرایی شدن این طرح‌ها در استان، ۷۲۰ هزار تن بر محصولات ما افزوده می‌شود، افتخار بزرگی برای کشور بوده و بویژه در آذربایجان غربی و استان‌های مرزی که بسیار حائز اهمیت است.

روحانی با اشاره به حادثه سیل اخیر و بروز مشکلات و سختی برای برخی از هموطنان، تصریح کرد:، اما علیرغم این سختی‌ها، باران رحمت الهی یک نعمت بسیار بزرگ برای کشور ما بود چراکه غربی‌ها پیش‌بینی کرده بودند که ایران تا سال ۲۰۵۰ آبی در کشور نخواهد داشت و تمام مردم ایران باید مهاجرت کنند و گفته بودند که تنها در گوشه‌هایی از منطقه شمال و غرب ایران نقاطی باقی می‌ماند و بقیه کشور در اثر خشکسالی نابود می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه الحمدالله همه پیش‌بینی‌ها به عکس شد و امروز بهترین سال ما از لحاظ شرایط آبی در کشور است و امیدواریم خداوند سال‌های دیگر هم لطف و عنایت خودش را بر ما ارزانی بدارد، تاکید کرد: امروز باید از این آب استفاده کنیم و امروز روز تحول در کشاورزی است.

روحانی با اشاره به برخی دستاورد‌های مهندسین و متخصصین کشاورزی در سنبله‌های گندم و اینکه الان یک هکتار زمین در شرایط خوب ۱۲ تن گندم به ما می‌دهد، ادامه داد:این متخصص اعلام کرد که اگر این بذر استفاده شود، در هر هکتار ۴۰ تن گندم برداشت می‌کنیم.

رییس جمهور با بیان اینکه با علم و دانش و فناوری می‌توان تحولات بزرگی در زندگی بوجود آورد، گفت: اینترنت اشیاء تحول بزرگی را در جهان بوجود می‌آورد و شرایط زندگی متفاوت خواهد شد. یک فرد با استفاده از فناوری در حالیکه در خانه‌اش نشسته و فرمان را از خانه صادر می‌کند، آبیاری انجام می‌گیرد. اصلاً آبیاری اتوماتیک انجام می‌گیرد و به محض اینکه رطوبت کاهش می‌یابد، آبیاری شروع می‌شود. در دامپروری هم همینطور است اینترنت اشیاء به موقع به دام آب می‌دهد به موقع قطع می‌کند و به موقع غذای مورد نیاز را می‌دهد.

روحانی با بیان اینکه با علم، فناوری، جهاد، تلاش و کوشش می‌توانیم موفق بوده و دستاورد‌های بزرگی را ایجاد کنیم، اظهارداشت: سدی که امروز افتتاح کردیم، چند سال پیش در همین استان عملیات اجرایی آن را اعلام کرده بودیم و این معنایش آنست که ما ملت توانمندی داریم. مهندسین کارشناس، کارگران غیور و کشاورزان با استعداد در این کشور داریم.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه مبارزه امروز ما با آمریکا این است که تولید را تقویت و صادرات را افزایش دهیم، گفت: مگر لازم است که فقط صادرات کشورمان متکی به نفت یا به موادی باشد که وابسته به نفت است. اینطور نیست بلکه راه باز است. گردشگری می‌تواند بزرگترین تحول را در کشورمان ایجاد کند. چون در یکسال گذشته گردشگری در کشور ۵۰ درصد افزایش یافته است. گردشگری می‌تواند اشتغال درست کند و در یکسال گذشته ۷۰ هزار شغل بوجود آورده است.

وی خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر ۳۰۰ هزار شغل از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان بوجود آمده است. در دولت یازدهم و دوازدهم از ۴ هزار و ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان حمایت شده است. هر روز که می‌گذرد ۱.۵ تا ۲ نفر از تحصیلکردگان رده بالای ایرانی که خارج از کشور بودند، به کشور برمی‌گردند.

رئیس جمهور با بیان اینکه این به اندازه همان باران، رحمت است که در بسیاری از تحولات علمی و فناوری در این چند سال، دانشمندان ایرانی از خارج به داخل آمدند، تصریح کرد: در عرض ۲ سال گذشته، ۱۱۳۰ دانشمند و متخصص از دانشگاه‌های برتر دنیا به ایران برگشتند و در مراسم افطاری در چند شب پیش با عده‌ای از این عزیزان، هر کدام می‌گفتند چقدر مشغول کار و فعالیت با درآمد‌های سرشار هستند.

روحانی با تاکید بر اینکه پس خداوند استعداد، سرزمین خوب، فرهنگ خوب، بهترین دین، بهترین راهنمایان به نام اهل بیت عصمت و طهارت (س) و عنایت، ولی عصر (عج) را به ما ارزانی داشته است، تصریح کرد: کسی فکر نکند، ایران تنها است و مخالفین ایران دست روی دست گذاشتند و دست به دست هم دادند و می‌خواهند علیه ما اقدام کنند چراکه جوان‌های پرتلاش و انسان‌های شایسته داریم و همین نزول باران رحمت باید وسیله برای کشاورزی بهتر و آبادتر و صادرات بیشتر شود.

وی با اشاره اینکه کشاورزی گلخانه‌ای یک تحول بسیار بزرگ است و توانستیم از آغاز فعالیت دولت یازدهم طرح‌های گلخانه‌ای را بیش از ۲ برابر افزایش دهیم، گفت: بشر می‌تواند تحول بزرگ درست کند و لازم نیست با همان شیوه‌های سنتی ادامه کار دهیم.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی استکبارستیزی تقابل با آمریکا دشمنی آمریکا دور زدن تحریم نفت ایران طرح های زیربنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ

یاددهی و یادگیری، دو مقوله اساسی در زندگی هر فرد و موثر در فرهنگ و علم و سیاست هر جامعه بشری محسوب می‌شوند اما این معلم است یاد می‌دهد و می‎‌پروراند تا با ایفای نقش خود جامعه ای بهتر و متعالی‌تر بسازد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اساسی‌ترین کار در هر جامعه و سرزمینی موضوع تعلیم و تربیت در آن جامعه به عنوان رکن محوری توسعه و تعالی است. کسی که این رسالت را به دوش می‌کشد معلم است و کار معلمی به هرگونه تلاشی که برای هدایت، تکامل و تعلیم و آموزش انسان، صورت می‌گیرد اطلاق می‌شود.

براساس همین تعریف است که پیامبران، معلمان بزرگ بشریت خوانده می‌شوند؛ هم چنین پدر و مادر و دیگر اعضای خانواده نسبت به کوچک‌ترها نقش معلم را دارند، اما در نام‌گذاری طبقات مختلفی که وظیفه تعلیم و تربیت را بر عهده گرفته‌اند، اصطلاحاً تنها به یک طبقه معلم می‌گویند؛ یعنی همان کسانی که رسالت آموزش و پرورش فرزندان ما را از دوره کودکی و تحصیلات ابتدایی تا دوره جوانی و تحصیلات عالی، بر عهده می‌گیرند و تربیت و تعلیم انسان را دنبال می‌کنند.

در جامعه اسلامی ما این وظیفه مهم بر عهده انسان‌های شریف، قانع و وظیفه شناسی است که از سر تعهد و دلسوزی به ساختن و شکل دهی استعدادهای مؤمن و کاردان مشغولند؛ مردم ما نیز از آنجا که به نقش این طبقه فرهیخته، آگاهند همیشه از کارشان تقدیر می‌کنند و حتی روز مشخصی را هم به نام «روز معلم» تعیین کرده‌اند.

شیوه و روش عملکرد آموزش و پرورش یک جامعه، به‌عنوان کارکردی‌ترین نهاد علم و دانش و فرهنگ، بهترین و نزدیک‌ترین مظهر فرهنگ آن جامعه است، هم چنان که فرهنگ یک جامعه، بی‌تردید چگونگی آموزش و پرورش آن جامعه را نشان می‌دهد.

بنابراین حفظ، گسترش و غنی‌سازی فرهنگ عمومی، از جمله وظایف و نقش‌های بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود؛ بر این اساس، معلم زمانی می‌تواند نقش تربیتی خود را به خوبی ایفا کند که میان رفتارها، هنجارها و نظام ارزشی او و سایر هنجارهای جامعه، هماهنگی وجود داشته باشد؛ از این رو ساده اندیشی است اگر انتظار داشته باشیم که معلّم بتواند مستقل از تأثیر سایر خرده سیستم‌ها نقش خود را به خوبی ایفا کند.

این نقش بی شک در گرو هماهنگی میان همه عواملی است که در امر تعلیم و تربیت دخیل اند. چنانچه رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند: «همه دستگاه‌ها در دولت، وظیفه پشتیبانی از آموزش و پرورش را دارند؛ اینجا دستگاهی است که هرچه شما هزینه کنید، به طور مضاعف دستاورد خواهید داشت؛ اینجا جایی است که ثروت سازان آینده، علم سازان آینده، تمدّن سازان آینده، مدیران آینده، از اینجا به وجود خواهند آمد و خلق خواهند شد. این جور نیست که ما خیال کنیم آموزش و پرورش فقط برای ما هزینه دارد؛ نخیر، دستاوردهایی بزرگ‌تر از دستاوردهای آموزش و پرورش وجود ندارد. هرچه شما در سرتاسر کشور از جلوه‌های پیشرفت و دستاورد و ابتکار می‌بینید، ریشه آن اینجا است؛ اینجا را درست کنید تا همه جا درست بشود. بنابراین پول خرج کردن برای آموزش و پرورش و توسعه منابع مالی آموزش و پرورش، یکی از کارهای اساسی است که امیدواریم مسؤولان دولتی به این نکته توجّه کنند.»

اگر شخصیّت معلّم دارای صفات انسانی از قبیل: مهرورزی، نوع دوستی، درست کاری، همکاری، خویشتن داری و ایمان باشد، طبعاً تقلید از چنین ویژگی‌هایی، سلامت روانی کودک و امنیت آینده جامعه را تضمین خواهد کرد. با این توصیف، «معلم» به عنوان یکی از مهم‌ترین الگوهای مورد وثوق جامعه، نقش بسیار حساسی در رفتار افراد جامعه، به ویژه در میان دانش آموزان داشته و آموزش و پرورش نیز بیش از هر زمان دیگری به عنوان رکن اصلی توسعه و بالندگی اجتماعی و فرهنگی جامعه قلمداد شده و به منزله قدرتمندترین ابزار شکل دهی آینده یک کشور و پایداری و تداوم تاریخ و فرهنگ یک جامعه به شمار می‌رود.

بنابراین باید پذیرفت که کیفیت و قابلیت‌های معلمان و فرهنگیان شاغل در نظام آموزشی، آئینه تمام نمای کیفیت آموزش و پرورش آن جامعه‌اند. معلم نه تنها از طریق آموزش، که از طریق نقش الگویی خویش، درهای معرفت و حقیقت را به روی انسان می‌گشاید و راه و رسم زندگی را برای وی ترسیم می‌نماید و انسان را به مراحلی از کمال و رشد می‌رساند که قرآن از او به عنوان اسوه و الگو نام می‌برد. الگو و اسوه‌ای که سال‌ها در ذهن دانش‌آموز و دانشجو می‌ماند و هر ساله در ایام دوازدهم اردیبهشت همزمان با روز و هفته معلم بازخوانی و یادآوری می‌شود.

کد خبر 749306

دیگر خبرها

  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • دفتر حسن روحانی: موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • سید جمال‌الدین اسدآبادی مبارز و قهرمان ملی در برابر استعمار، اما ناشناخته برای نسل جوان
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی