Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@23:33:54 GMT

پنج سوپر میوه‌ای که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۹۳۷۷

به گزارش ایلنا، محققان در مطالعه‌ای به بررسی مغذی‌ترین میوه‌ها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامین‌های B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B6 و B12، ویتامین‌های C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.

محققان در بررسی‌های خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماری‌های مزمن مرتبط هستند:

- لیموترش زرد

- توت فرنگی

- پرتقال

- لیموترش سبز

- گریپ فروت صورتی و قرمز

بعد از این میوه‌ها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های رسیده، از جمله خانواده توت‌ها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.

منبع: مهر

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رژیم غذایی سبزیجات ویتامین میوه آنتی اکسیدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی ضد التهاب

آفتاب‌‌نیوز :

مواد غذایی ضد التهاب ممکن است به عنوان یک درمان مکمل برای بسیاری از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، آسم، بیماری التهابی روده، لوپوس، تیروئیدیت هاشیموتو و سندرم متابولیک عمل کند. سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر دیابت نوع دو، چاقی، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی اتلاق می‌شود.

دانشمندان معتقدند التهاب در همه این بیماری‌ها نقش دارد. بنابراین، پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب ممکن است به بهبود سلامت فرد مبتلا به سندرم متابولیک کمک کند.

مصرف یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان همچنین می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها بینجامد. مواد غذایی ضد التهاب باید ترکیبی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید باشد. مواد غذایی که ممکن است به مدیریت التهاب کمک کنند شامل ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و سالمون، میوه‌هایی مانند بلوبری، شاه توت، توت فرنگی و گیلاس، سبزیجات خام و یا نیم پز نظیر کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی، آجیل و دانه ها، زیتون و روغن زیتون، فیبر، حبوبات مانند عدس و لوبیا، ادویه جات مانند زنجبیل و زردچوبه، پروبیوتیک‌ها و پری بیوتیک ها، چای و برخی از گیاهان هستند. به علاوه شایان ذکر است که انواع مواد غذایی سالم باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد