Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – `محمدسيد احمد`نويسنده و تحليلگر مصري گفت: ايران هيچ زماني تهديدي براي کشورهاي منطقه نبوده و روابط خوبي با اين کشورها داشته است.

روزنامه تشرين سوريه روز چهارشنبه در مقاله اي به قلم سيد احمداضافه کرد: روابط ايران با کشورهاي همسايه خود تا پيش از زماني که آمريکا برگه هاي فتنه را رو کند بسيار خوب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بحران کنوني نيز هر انسان عاقلي درک مي کند که هدف از تهديدهاي آمريکا، متوقف کردن مقاومت اين کشور در مقابله با طرح هاي آمريکايي – صهيونيستي است.
تازماني که بهانه آمريکا براي زورگويي و باجگيري و حمله به عراق، ليبي، سوريه و اکنون نيز ايران، دروغ سلاح کشتار جمعي باشد، دنيا فراموش نخواهد کرد که اين کشور انواع مختلف اين سلاح را دارد و آمريکا تنها کشوري است که در طول 75 سال گذشته از آن استفاده کرده است.
ايران يکي از مهمترين قدرتهاي راهبردي در منطقه ما به شمار مي رود که مي تواند منافع آمريکا و امنيت رژيم صهيونيستي را تهديد کند.
اين کشور به رغم تحريمهاي اقتصادي شديد، توانسته پيشرفت کند و به يک قدرت منطقه اي صاحب نفوذ و جايگاه ويژه تبديل شده است.
تهديدهاي آمريکا به درگيري نظامي منجر نمي شود زيرا آمريکا از قدرت ايران آگاه است و به خوبي مي داند که همه منافع و پايگاه هاي خود در منطقه و رژيم صهيونيستي در تيررس سلاح هاي ايران است.
اين تهديدها با هدف غارت بيشتر اموال کشورهاي عربي خليج فارس به بهانه دفاع از آنها درمقابل تهديدهاي ايران است.
برخي از طرفها بايد بيدار شوند و آگاه باشند که ايران يکي از کشورهاي منطقه و شريک جغرافيايي آنها و دشمن واقعي آنها رژيم اشغالگر صهيونيستي است و همه تلاشهاي آمريکا براي دشمن نشان دادن ايران است تا دشمن واقعي را فراموش کنيم.
شبک**6116**1708
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی

به گزارش همشهری آنلاین، منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از غزه.

کد خبر 849016 منبع: ایسنا برچسب‌ها بن سلمان خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!