Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام وحیدی گلپایگانی با بیان اینکه همراه کردن همه گروه‌های مردمی با نهضت قرآنی در کشور بدون استفاده از ظرفیت مساجد ممکن نیست، گفت: آموزش ترجمه و تفسیر قرآن در برخی از مدارس علمیه و دانشگاه‌ها مهجور مانده است.

حجت الاسلام والمسلمین «محمدصادق وحیدی گلپایگانی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با بیان اینکه شکل گیری نظام جمهوری اسلامی، نقطه آغاز نهضت فراگیر قرآنی در کشور شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی بسیاری از ظرفیت های نهفته در حوزه قرآنی را در کشور شکوفا کرد، ظرفیت هایی که در گذشته چندان به آنها توجه نمی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تولیت حوزه علمیه محمودیه افزود: مساجد همیشه پایگاه فعالیت های قرآنی در جوامع و میان گروه های اسلامی بوده اند با وجود این، انقلاب اسلامی موجب فعال تر شدن این ظرفیت در راستای شکل گیری نهضت فراگیر قرآنی شد.

 

وی تصریح کرد: همراه کردن همه گروه های مردم با نهضت قرآنی در کشور بدون استفاده از ظرفیت مساجد ممکن نیست از این رو، مقام معظم رهبری اخیرا در دیدار با جامعه قرآنی، بر ضرورت پیوند زدن فعالیت های قرآنی با مساجد تاکید کردند.

 

امام جماعت مسجد سادات اخوی درباره فعالیت های قرآنی این مسجد، گفت: جلسات آموزش قرآن در رشته های قرائت و ترجمه و همچنین سخنرانی مذهبی با موضوع تفسیر آیات قرآن، هر هفته در این خانه خدا برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: پایگاه مقاومت بسیج مسجد سادات اخوی مزین به نام «شهید جوانتاش» نیز  برنامه های قرآنی را همه روزه ویژه کودکان و نوجوانان اجرا می کند که استقبال نسل جوان نیز از این برنامه ها بسیار عالی است.

 

تولیت حوزه علمیه محمودیه تهران ابراز کرد: اجرای برنامه های آموزش قرائت، ترجمه و تفسیر قرآن، اولویت اصلی برنامه های مسجد سادات اخوی است و ما همین رویکرد را در حوزه علمیه محمودیه دنبال می کنیم.

 

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: همانطور که حجت الاسلام والمسلمین قرائتی همیشه تاکید می کند، آموزش ترجمه و تفسیر قرآن در برخی از مدارس علمیه و دانشگاه ها، مهجور مانده است، از این رو، ما اهتمام جدی به آموزش این کتاب الهی در حوزه علمیه محمودیه (واقع در چهارراه سرچشمه تهران) داریم.

 

یادآور می‌شود مسجد سادات اخوی در تهران، خیابان ایران، نبش خیابان قادری، واقع شده است.

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشن روزه اولی ها ماه رمضان خراسان جنوبي مجلس دختران روزه اولی کانون های فرهنگی هنری مساجد بیرجند روزه اولی ها جشن روزه اولی ها اردبیل ماه مبارک رمضان حوزه علمیه قرآن مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند

به گزارش همشهری آنلاین، سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: در برنامه چهارم، ۲۱حکم در حوزه این معاونت وجود دارد اما بعد از گذشت سه سال از عمر این دوره مدیریت شهری جای سوال است که چه تعداد از این احکام محقق شده است؟

او افزود: احداث ۷سرای محلات در برنامه بود اما چه تعداد تاسیس شده است؟ در حوزه آموزش‌های شهروندی بگوید که چه تعداد از این آموزشها ارائه شده است؟ در مورد قرارگاه جهادی سیدالکریم توضیحاتی ارائه دهید که قرار است چه اقداماتی انجام دهد.

تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم از شهرداری تهران توقع دارند که شهری تمیز و آراسته داشته باشند و برای اینکه شهری آراسته و در شأن و متناسب با فرهنگ مان داشته باشیم، لازم است اقداماتی در چارچوب توقعات مردمی شکل گیرد، گفت: سوال من این است که چقدر برای فرهنگ‌سازی شهر متمدن تلاش کردیم؟

علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جلسات متعددی با معاونت فرهنگی برگزار شده است، گفت: در مورد استقبال از نوروز زحمات زیادی کشیده بودند، اما در برخی از مناطق، برخی از کارها برای استقبال از نوروز خوب و در برخی مناطق کیفیت نداشت و باید متوازن می شدند و در مورد فعالیت ماه رمضان نیز باید بگویم در بیلبوردهای شهری به مردم گزارش داده می شد و ما هر چه به سمت مناطق و محلات برویم کارها نهادینه می شود و سعی شده به موضوعات جدید با تکنولوژی جدید وارد شوند که باید ادامه داشته باشد تا جاهای خالی پر شود.

جای خالی شادی و تفریح بعد از کرونا

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه انجام کارهای اجتماعی بعد از کرونا بسیار سخت است و شهرداری تمام تلاش خود را کرد تا با طراحی برنامه‌های خلاقانه مردم را به برگزاری برنامه های جمعی تشویق کند، افزود: برای شادی و تفریح بعد از کرونا نیازمند الگو و طراحی جدید بودیم که این مهم نیز محقق شد و شاهد بودیم که جشنواره شهر رمضان امسال با حضور پرشور مردم رقم خورد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه امسال به همراه خانواده در برنامه بلوار کشاورز و پارک لاله حضور داشتم و از این خلاقیت‌ها وابتکارات تشکر می‌کنم، گفت: اما نیازمند تولیدات خلاقانه و نوآورانه هستیم و در برنامه‌های امسال ابتکاراتی داشتیم و توصیه میکنم که سال دیگر به مسئله معرفی ظرفیت های گردشگری تهران توجه ویژه شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه رویکرد وظایف ذاتی شهرداری باید تقویت شود، گفت: انتظار ما این بود که در روز زمین پاک بیشتر فعالیت صورت می گرفت و در حوزه آب، هوا و خدمات شهری، اقدامات بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت السلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا هم با بیان اینکه ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ درگیر بودند که جای تقدیر دارد، ادامه داد: باید آموزش خانواده را با محوریت مادران مورد توجه قرار دهیم. اگر مادر خانواده درست آموزش ببیند هم می‌تواند فرزند را درست تربیت کند و هم تأثیر ویژه ای بر همسر خود داشته باشد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه فرهنگسازی انسان متعالی انجام شد، گفت: در سالهای قبل اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد که این اقدام در سال جاری مورد توجه قرار گرفت. باید در بیلبوردها برنامه‌های دیگر نیز معرفی می شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

کد خبر 846684 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق شهروندی شوراى شهر تهران

دیگر خبرها

  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان