Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@13:41:58 GMT

کشف آب در دورترین شیء شناخته‌شده توسط انسان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۰۶۲۵

فضاپیمای افق جدید ناسا موفق به کشف آب در سطح دو سیارک کوچک دو قلو شده است که دورترین اشیای شناخته شده در جهان برای بشر هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از تک تایمز، فضاپیمای افق جدید ناسا موفق به کشف آب در سطح دو سیارک کوچک دو قلو شده است که دورترین اشیای شناخته شده در جهان برای بشر هستند.

تحلیل داده های به دست آمده از این سیارک ها که به MU69 یا Ultima Thule شهرت دارند، نشان می دهد در انها آب وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیارک ها در کمربند کوئپیر قرار دارند که منطقه ای بعد از منظومه شمسی و پس از مدار سیاره نپتون است.

بررسی ها حاکی است که در این بخش از جهان تعداد زیادی سیارک، شهاب سنگ و دیگر اشیای ریز وجود دارند که بخش زیادی از آنها احتمالا از یخ تشکیل شده است.

با توجه به نزدیکی این سیارک ها به منظومه شمسی کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها به افزایش دانش بشر در مورد منظومه شمسی نیز منجر می شود.

محققان ناسا می گویند Ultima Thule علاوه بر آب و یخ حاوی متانول و برخی مولکول های ارگانیک نیز هست و البته باید توجه داشت که ترکیبات یخی این سیارک ها بسیار متفاوت از سیاره های منظومه شمسی و دیگر سیاره ها در خارج از منظومه شمسی است.

Ultima Thule از پلوتو هم قرمزرنگ تر است و به نظر می رسد علت این مساله تغییرات برخی فلزات ارگانیک موجود در سطح آن است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ناسا فضاپیما سیارک کشف آب هادی رضوی مهلا مومن زاده جواد نکونام مسعود شجاعی حسین هدایتی فرودگاه نجران احمد عراقچی خودروهای هیبریدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک ها و ستاره های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می آیند. این سنگ ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می گویند. هنگامی که این سنگ ها بر روی زمین سقوط می کنند به آنها شهاب سنگ گفته می شود.

براساس گزارش ایسنا، وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستاهای استان لرستان قطعه ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن(بافت مخصوص شهاب سنگ های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخوردهای فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903247

دیگر خبرها

  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • تعداد ۳۷ هزار نفر در جنوب کرمان واجد شرایط مسکن ملی شناخته شدند
  • احتمالا در آشوب‌های اولیه منظومه شمسی، مشتری در تشکیل ماه موثر بود
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس