Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک نگاهداری در گفتگو با خبرنگار مهر، یکی از رویکردهای جدید دانشگاه آزاد را در دوره جدید، رسالت اجتماعی و نقش آفرینی‌ها در عرصه صنعت و جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: بر این مبنا، در سفرهای استانی در پی بازدید از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد، جلسات مشترکی را نیز با صاحبان صنایع آن شهر و یا منطقه برگزار و نیازها و مطالبات آنها را از دانشگاه احصاء می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه تاکنون توافقاتی درباره تعریف پایان نامه‌ها و تحقیقات دانشگاه در راستای نیازهای صنایعِ آن شهر یا منطقه، صورت گرفته است. به طور مثال؛ در زمینه صنعت کاشی و سرامیک در میبد یزد، کفش چرم در تبریز و فرش در کاشان، توافقاتی شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه بر همین اساس، موضوعات پایان نامه‌ها را براساس نیارهایِ صاحبان صنایع، به دانشجویان اعلام می‌کنیم، افزود: در خصوص برگزاری دوره‌های کارآموزی رشته‌های مختلف در صنایع آن شهر نیز توافقاتی صورت می‌گیرد.

نگاهداری، ایجاد تحول در تعریف رشته‌ها را یکی دیگر از برنامه‌های جدید دانشگاه آزاد برشمرد و گفت: بنا داریم با تحول در تعریف رشته‌های دانشگاهی، به سمت رفع نیازهای اقتصادی و اجتماعی شهرهای مختلف کشور پیش رفته و دانشجویانی تربیت کنیم که پاسخگوی نیازهای منطقه و شهرِ واحدِ دانشگاه باشند. این رویکرد به صورت جدی دنبال می‌شود. در واقع نظام موضوعات پایان نامه دانشگاه آزاد، تحت عنوانِ "پایش"، نظامی مبتنی بر همین رویکرد است.

سرپرست سابق معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اضافه کرد: همچنین دانشگاه آزاد در تلاش برای ایجاد تعاملِ وسیع با صنایع در سطح ملی است؛ به طوری که مقرر شده تفاهم نامه‌های کاملاً عملیاتی منعقد و یکی از واحدهای دانشگاه نیز به عنوان مسئول راهبری توافقات صورت گرفته انتخاب شود. در همین زمینه با صنایع ذوب آهن اصفهان تفاهم نامه‌ای به امضا رسیده است که هم آنها موضوعات مورد نیاز و مشکلاتی که فراروی صنایع ذوب آهن وجود دارد به ما اعلام کنند و هم دانشگاه، تحقیقات و پایان نامه‌ها را به آن سمت سوق دهد. بر این باور هستیم که دانشجویان ما باید در قالب دوره‌های کارآموزی و سایر اشکال و قالب‌ها، دوره‌هایی را در میدانِ عملیاتیِ صنایع پشت سر بگذارند.

وی به سایر تفاهم نامه‌های منعقد شده میان دانشگاه آزاد اسلامی و صنایع سطح ملی اشاره کرد و ادامه داد: تفاهمنامه ای با وزارت جهاد کشاورزی و همچنین سازمان شیلات به امضا رسیده که در واقع بر اساس آن، طرح تحول کشاورزی را دنبال می‌کنیم. دانشگاه آزاد با توجه به برخورداری از سرمایه‌های انسان، دانشکده‌های متعدد و ظرفیت بسیار بالا در حوزهء کشاورزی، می‌تواند نقش آفرینی خوبی داشته باشند. از این رو بنا داریم در این بخش و در راستای تولیدات مواد غذایی مورد نیاز و نیز بالا بردن ضریب امنیت غذایی کشور، قدم‌های مؤثری بر داریم.

نگاهداری در ادامه به امضای تفاهم نامه با سازمان اوقاف و امور خیریه اشاره کرد و گفت: خوشبین هستیم که بر اساس این تفاهم نامه بتوانیم از زمین‌های وقفی، توان علمی و تخصصی و ظرفیت‌های گلخانه‌ای و دانش فنی موجود در دانشگاه استفاده و نهایتاً تحول در امنیت غذایی کشور را ایجاد کنیم.

سرپرست سابق معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در راستای توسعه و ارتقای فناوری‌های حوزه تولید خودرو، تفاهم نامه‌ای نیز با مرکز تحقیقات یک شرکت خودروسازی به امضا رسانده ایم که بر مبنای آن، هم از یک سو شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد در این عرصه فعال شوند و هم از طرفِ دیگر، امکان شناسایی و حل و فصلِ مشکلات و مسائل علمی و فنی موردِ نیاز ایران خودرو، فراهم شود.

نگاهداری گفت: دانشگاه آزاد، واحدهایی را تحت عنوان «سراهای نوآوری» دارد که مجموعه پتانسیل‌های فناورانه و نوآورانه دانشگاه اعم از مراکز رشد، پردیس‌های پارک علم و فناوری و شتاب دهنده‌ها و … در آن تجمیع شده اند.

وی با اشاره به برنامه این دانشگاه برای ارتباط نزدیک سراهای نوآوری با اتاق‌های بازرگانی استان‌ها، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اتاق‌ها، سرمایه گذاری‌های لازم را در راستای نیازهای واقعیِ اصناف، تجار و صنعتگرانِ منطقه دارند، در نظر داریم طوری برنامه ریزی کنیم که در این مدل، سراهای نوآوری در راستای نیازهای اتاق بازرگانی عمل کرده و محصول و فناوری تولید کنند.

رئیس ششبکه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد به انعقاد تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان امام اشاره کرد و افزود: هدف از این همکاری، ایجاد مراکز اشتغال دانش بنیان در قالب سراهای نوآوری در مناطق مرزی و محروم کشور با بهره مندی از سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان امام است.

وی با بیان اینکه معتقدیم دانشگاه آزاد، دانشگاهی از مردم است و باید در خدمت همین مردم و جامعه باشد، گفت: محوریت همه تلاش‌های خودمان را رفع مشکلات مردم و جامعه قرار داده ایم، در همین راستا؛ هدایتِ مجموعه آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه به سمت پاسخگویی به مسائل مردم، تغییر اساسی مدیریت کنونی در پارادایم و رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی است.

کد خبر 4622804

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید