Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است گفت: با توجه به بارندگی هایی که در اواخر سال قبل و ابتدای سال جاری داشتیم، تالاب های استان فعال و احتمال انتقال بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از پرندگان مهاجر، دور از انتظار نیست.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، حسین رشیدی در نخستین نشست کمیته فنی بیماری های طیور در سال 98 افزود: سالهای گذشته با بحران بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بخصوص در پرندگان تخمگذار در کشور مواجه بودیم که با تمهیدات پیشگیرانه انجام شده طی سه سال متوالی از ورود این بیماری به استان جلوگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: جولان بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور نیز رو به خاموشی است اما اقدامات پیشگیرانه از شیوع این بیماری باید ادامه دار باشد.
وی با اعلام خطر شیوع بیماری نیوکاسل نیز گفت: خسارات بیماری نیوکاسل کمتر از آنفلوآنزای فوق حاد طیور نیست و این بیماری خسارات و اثرات قابل توجهی به صنعت مرغداری وارد می کند، لذا باید در راستای پیشگیری از این بیماری اقدامات اساسی انجام شود.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تصریح کرد: با توجه به محدودیت های تامین دارو و واکسن در سال جاری، لزوم مدیریت برنامه ریزی شده واکسن و دارو ضروری است لذا لازم است اطلاع رسانی در این رابطه بخصوص توسط تشکلها به مرغداران انجام شود.
وی هدف از برگزاری این نشست را تبادل نظر و بررسی چالش ها پیرامون بیماری های طیور خصوصا مدیریت و کنترل بیماری نیوکاسل، اتخاذ تمهیدات لازم در خصوص واقعی سازی آمار جوجه ریزی، ثبت عملیات واکسیناسیون، سابقه واحدهای پرورش طیور و نیز مدیریت بحران کمبود دارو و واکسن بیان کرد.
وی اعلام کرد: با توجه به پیگیری های دولت در بحث رونق تولید و نیز شرایط موجود در کشور، قطعا حفظ و حراست از سرمایه های ارزشمند صنعت مرغداری به عنوان یکی از صنایع مهم تامین کننده امنیت غذایی، به همراه ارتقا و بهبود تولید پروتئین مورد نیاز جامعه، باید در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی از تمام ظرفیت های خود در این جهت استفاده کرده و با یکدیگر همکاری همه جانبه داشته باشند.
رشیدی گفت: اداره کل دامپزشکی استان کرمان متولی امر بهداشت در بخش دام، طیور و آبزیان است و این اداره کل تمام تلاش خود را بکارگرفته تا در همکاری با تولیدکنندگان مربوطه در بحث رونق تولید پیش قدم باشد.
وی با اعلام اجرای طرح مرغ سایز در استان کرمان افزود: اجرای مرغ سایز در کرمان سبب ارتقای بهره وری و اقتصادی شدن تولید از طریق کاهش ضریب تبدیل مواد غذایی و کاهش هزینه های تولید (صرفه جویی در واردات نهاده های خوراک طیور )، افزایش کیفیت و سلامت گوشت و غیره می شود.
رشیدی ضمن بیان لزوم اشراف نیروهای دولتی و خصوصی دامپزشکی بر سامانه های موجود اعلام کرد: مدیریت صنعت مرغداری با بهره گیری از ظرفیت سامانه های GIS اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور و نیز اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، بهبود و ارتقا یافته از این رو استفاده و بروز رسانی این سامانه ها توسط مراکز بخش خصوصی و مسئولان فنی کشتارگاه ها، در جهت ثبت دقیق آمار جوجه ریزی و کشتار طیور در راستا مدیریت بهینه نیاز استان به گوشت مرغ، اجتناب ناپذیر است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان ضمن بیان یافتن حلقه های مفقود شده امنیت زیستی در مزارع پرورشی از تشکیل کمیته اختصاصی کاهش شیوع بیماری نیوکاسل به صورت ماهیانه در استان خبر داد.
3029

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت آنفلوآنزا كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، با ورود سامانه بارشی به لرستان، هشدار نارنجی هواشناسی برای استان صادر شد.   معاون هواشناسی لرستان از ورود سامانه بارشی به آسمان لرستان از بامداد دوشنبه خبر داد و گفت: امروز هشدار سطح زرد و نارنجی هواشناسی برای این سامانه بارشی صادر شده است. زینب اکبری در تشریح آخرین وضعیت آب و هوایی لرستان اظهار داشت: امروز در حالی که موج اصلی سامانه بارشی از روی جو استان خارج شده، اما با توجه به گذر امواج پایانی و رطوبت حاکم بر منطقه، انتظار داریم علاوه بر افزایش پوشش ابر و وزش باد قابل ملاحظه تا نسبتا شدید، برای نقلطی از استان بارش‌هایی را به شکل خفیف و پراکنده گاهی با رعدوبرق داشته باشیم.   وی خاطرنشان کرد: این شرایط بارشی در نقاطی احتمال دارد با آب‌گرفتگی معابر، اختلال در تردد و لغزندگی سطح جاده‌ها نیز همراه باشد.   معاون هواشناسی لرستان با بیان اینکه برای روز یکشنبه بارشی در استان نخواهیم داشت، افزود: با این وجود به دلیل حاکمیت رطوبت بر منطقه، احتمال بارش‌های خفیف و پراکنده دور از انتظار نیست.   اکبری از ورود سامانه بارشی به آسمان لرستان از بامداد دوشنبه خبر داد و گفت: امروز هشدار سطح زرد و نارنجی هواشناسی برای این سامانه بارشی صادر شده است.   وی تصریح کرد: انتظار می‌رود از بامداد دوشنبه تا سه‌شنبه بعدازظهر، برای همه نقاط استان بارش‌های پراکنده و رگباری، رعدوبرق، وزش باد شدید و تگرگ را داشته باشیم.   معاون هواشناسی لرستان؛ آب‌گرفتگی معابر، اختلال در تردد و لغزندگی سطح جاده‌ها، احتمال ایجاد رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها را از جمله مخاطرات سامانه بارشیِ پیش‌رو عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • انتقال قلب پیوندی توسط هوانیروز
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای لرستان
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه