Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون صداي رسانه ملي گفت:در ميان انبوه توليدات اثري در ياد ها مي ماند که افزون بر به روز بودن از محتواي غني برخوردار باشد و برنامه سازان بايد به اين مسئله توجه کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا از روابط عمومي معاونت صدا، دکتر حميد شاه آبادي در آيين تقدير از عوامل مجموعه از سرزمين نور و رونمايي از کتاب هاي گوياي پيامبر (ص) و امير المومنين (ع) گفت: اين اثر هنري در دوره خود با سختي هاي زياد خلق شده، برجان و دل مخاطب نشسته و نسل جديد همچنان علاقه مند به شنيدن آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد:براي هر کار مديريتي ابتدا بايد داشته هاي خود را نگاه کنيم برخي از مديران فکر مي کنند وقتي بر سر کار مي آيند بايد از ابتدا شروع کنند. ما از کودکي با آثار شما (سازندگان از سرزمين نور) آشنا بوديم.خوش به حال شما که اين کار خوب را خلق کرديد و ازاجر دنيوي و اخروي بهره مند شديد.
شاه آبادي افزود: تجليل از پيشکسوتان بخشي از وظيفه ما است. ما بايد براي ارائه سابقه و بنيه راديو و توجه بيشتر نسل جديد به محتوا سبقه راديو را ياد آوري کنيم.
معاون صداي رسانه ملي گفت :امروز توليد محتوا به وفور صورت مي گيرد و در انبوه داده ها اثر ماندگار اثري است که متناسب با شرايط مخاطب و نياز روز باشد. حرفي در ذهن مي ماند که قوت و بنيه داشته باشد.
وي افزود: اين کار روايت صحيح و درستي از دوران پر افتخار صدر اسلام است و امروز هم بايد راديو اين مسير را با شيوه جديد در دستور کار خود قرار دهد. به همکاران خود در راديو گفتيم سراغ اين گنجينه برويد و با حال و فضاي امروز باز توليد کنيد و چيزي توليد کنيد که در 10، يا 20 سال آينده خريدار داشته باشد.
مهدي شاملو مدير ايرانصدا نيز در اين مراسم گفت جرقه اين کار را آقاي مير کياني سردبير از سرزمين نور زد. نزديک يک سال گذشته ايران صدا به همت آقاي شاه آبادي کتاب گويا را راه اندازي کرد و بخش غني آرشيو در آن قرار داده شد و مورد استقبال مردم هم واقع شد.
وي افزود :تمام قسمت هاي مجموعه از سرزمين نور آماده نبود و حدو د 9 ماه طول کشيد تادر ايران صدا و به کمک آرشيو آن را پالايش کنيم. وي ادامه داد اکنون 15 کتاب درباره پيامبر (ص)و 14 کتاب درباره حضرت علي (ع) تهيه و حدود يک ماه است که کار تمام و براي مردم ارائه شده است.
محمد ميرکياني،مدير پروژه سرزمين نور گفت : جا دارد که از زحمات آقاي شاه آبادي تشکر کنم و ياد کنم از بزرگواراني همچون مرحوم امير قطعه اي، خسرو شايگان، مهدي آريان نژاد محمد عبادي حسين عرفانيان و ... که در قيد حيات نيستند و سهم شايسته اي در برنامه از سرزمين نور داشتند
ميرکياني با بيان اينکه از سرزمين نور در ٢٧٠ قسمت تهيه شد ادامه داد: اين برنامه که مربوط به زندگي پيامبر اکرم(ص) در صدر اسلام بوده و در ٧ سال توليد شده بزرگترين مجموعه نمايشي از آغاز تأسيس راديو تا امروز بوده است.
وي با بيان اينکه اين برنامه آلبومي از بهترين صداها دوبلاژ در ايران بوده است خاطر نشان کرد: که به عنوان گنجينه گرانقدر حفظ مي شود.
ميرکياني تصريح کرد: با توليد اين برنامه که در دوره دشواري رقم خورد، قصد داشتيم فضاي جديدي را در رسانه إيجاد کنيم و از صداهايي بهره مند شويم که کمتر استفاده شده اند براي همين از موسيقي استاد شهبازي براي تيتراژ استفاده کرديم.
وي ادامه داد: برنامه از سرزمين نور نه تنها در تمام مراکز استاني پخش شد بلکه در برون مرزي به زبان کردي انگليسي آلماني و عربي ترجمه و پخش شد حتي راديو تاجيک اين برنامه را به طور کامل پخش کرد.
ميرکياني از ويژگي هاي برجسته اين برنامه را نويسندگي استاد سرشار دانست که با زاويه ديد خود توانست برنامه مذهبي راديو را از حالت سنج خارج کرده و تبديل به نمايش ويژه کند.
وي ادامه داد :در دوره هاي مختلف هنرمندان بزرگي همچون جلال مقامي استاد علي رضائي به ما کمک کردند که مورد توجه مخاطب خاص و عام قرار گرفت.
در اين مراسم جلال مقامي، علي رضايي، عذرا وکيلي ، محمد رضا سرشار و محمد مير کياني از شرايط تهيه از سرزمين نور گفتند.
در پايان مراسم با حضور مهندس شعبانپور قائم مقام مدير عامل شرکت سروش ضمن تقدير از دست اندرکاران اين برنامه از جلال مقامي، علي رضايي، همت موميوند، بهرام زاهدي، حسين خدادادبيگي، امير محمد صمصامي، اردشير منظم، عزت اطلسي فر، علي اشکبوس، زهرا سوهاني، حسن کاخي، فخرالدين صديق شريف، تورج مهرزاديان، فريبا رمضانپور، فاطمه نيرومند، اعظم دلبري،مريم رادپور، فريدون شهبازيان، عذرا وکيلي،شروين قطعه اي،محمدرضا سرشار، بيژن علي محمدي، اسفنديار مهرتاش، عليرضا باشکندي، محمدميرکياني، منوچهر اسماعيلي، سعيد مقدم منش، سارا عشقي نيا از کتاب هاي گوياي پيامبر (ص) و امير المومنين(ع) رونمايي شد.
اين اثر به صورت کامل در اپليکشن ايران صدا به نشاني iranseda.ir قابل دسترس است،ضمن اينکه با همکاري مدير عامل شرکت سروش اين مجموعه به صورت انبوه توليد و توزيع شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • بررسی اندیشه های فلسفی شهید مطهری در برنامه رادیویی سوفیا
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه یازدهم اردیبهشت
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران