Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@04:25:44 GMT

شهركرد زمینه ساز وحدت در استان شود

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۲۶۶۱

شهركرد زمینه ساز وحدت در استان شود

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام 31 اردیبهشت ماه در آیین نکوداشت روز شهرکرد، با تبریک ایام ماه مبارک رمضان، گفت: این مراسم ارزشمند و تمام کارهای ما باید با ماه رمضان گره بخورد تا سعادت آفرین باشد.
نماینده ولی فقیه در استان لازمه بالندگی شهرکرد را استفاده از ظرفیت‌های فکری، اخلاقی، ایمانی و اعتقادی جوانان و نخبگان دانست و افزود: باید محتوا در این برنامه‌های بزرگداشت مورد توجه قرار گارد و تنها تعریف و تمجید نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه شهرکرد با اشاره به فواید برگزاری چنین برنامه‌هایی، توجه به ظرفیت‌های شهر را از جمله آن‌ها خواند و اظهار کرد: باید ظرفیت‌های انسانی، طبیعی، هنری، معدنی، جغرافیایی و ... در چنین برنامه‌هایی معرفی شوند.
حجت‌الاسلام نکونام هویت بخشی به مردم شهر، در کنار هم قرار گرفتن و تجمیع امکانات، قوت بخشی به انگیزه‌های عموم برای خودشناسی و شناسایی داشته‌ها و تبیین جایگاه امروزی شهر را از دیگر فواید برگزاری گرامیداشت روز شهرکرد برشمرد.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه امروز شهرکرد مانند دانه بزرگ تسبیح در استان است، خاطرنشان کرد: امروز شهرکرد میزبان همه اقوام است که باید همه استان را به یکدیگر متصل کرده و متحرک کند.
امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه باید مراقب باشیم در چنین برنامه‌هایی به موارد اختلافی دامن نزنیم، تصریح کرد: باید مراقب بود که این نامگذاری ها و گرامیداشت‌ها موجب رقابت ناسالم بین شهرها نشود.
حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به اینکه چنین برنامه‌هایی نباید به پایگاه سیاسی و نگاه خاص جناحی تبدیل شود، ادامه داد: باید معیارها و شاخص‌های انقلابی در این برنامه‌ها معرفی شود و مبادا انسان‌های ملی‌گرای دین‌گریز یا دنیاگرای دین‌ستیز برجسته شوند.
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر اینکه باید یک ستاد دائمی برای معرفی ظرفیت‌های شهرکرد ایجاد شده و روز شهرکرد به روز آبادانی استان تبدیل شود، اظهار کرد: متأسفانه استان ما ناشناخته است لذا باید با معرفی شهرکرد استان را به کشور و جهان بشناسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری خبرگزاری بین المللی قرآن روز شهرکرد شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است

مرتضی موصلی در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های کمیته امداد، توسعه انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت‌های حسنه اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین برجستگی‌های استان فارس، نیکوکار بودن مردم استان و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر است و ما باید زمینه هم‌افزایی مردم و خیرین در این راه را فراهم کنیم.

او یکی از اهداف کمیته امداد در سال جاری را حرکت جمعی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در راستای شعار سال عنوان کرد و افزود: استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های ما در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

موصلی با بیان اینکه شناسایی و معرفی الگو‌های موفق در میان خیرین، یکی از کار‌هایی است که می‌تواند در زمینه ترویج کمک به نیازمندان موثر باشد، گفت: به‌عنوان مثال مجموعه‌ای را می‌شناسیم که بیش از ۴۰۰ مسکن را برای خانواده‌های نیازمند در دست احداث دارند، برخی موسسات از ظرفیت‌های خیرین استان فارسی خارج از کشور استفاده می‌کنند و بعضی دیگر هم در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند که ما در تلاش هستیم تا از این الگو‌ها استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با تاکید بر اینکه نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی، انقلابی و حاکمیتی است، گفت: کمیته امداد امام راحل بیش از چهار دهه است که در عرصه خدمتگزاری و فراهم کردن زمینه خدمت شایسته به خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند تلاش می‌کند و هدف اصلی کمیته بر توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه‌های مختلفِ اقتصادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی است.

موصلی در پایان به محور‌های پیشنهادی خود در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها پرداخت و گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، توسعه کارکرد‌های کارآفرینی، احداث و یا خرید مسکن نیازمندان به خصوص با بهره‌گیری از ظرفیت نهضت ملی مسکن، کمک به تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج، کمک به درمان بیماران صعب العلاج و زمین گیر، فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و هم‌افزایی در تامین منابع قرض الحسنه، از جمله مهمترین مسائلی هستند که آنها را در کمیته امداد دنبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • همه اقوام کشور با وحدت کامل برای اقتدار نظام اسلامی شجاعانه ایستاده‌اند
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • معلمان نمونه استان چهارمحال و بختیاری معرفی شدند
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • معرفی ظرفیت صادراتی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو