Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود زاهدی در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه نمایشنامه «مارگاک» در قرن نوزدهم توسط «آگوست استریندبرگ» نوشته شده است، گفت: این نمایشنامه که از متن‌های ناتورالیستی استریندبرگ به شمار می‌رود با نام اصلی «طلبکارها» نوشته شده اما آقای «جواد عاطفه» مترجم اثر، نام «مارگاک» را که ریشه در زبان پهلوی دارد، برای ترجمه این نمایشنامه به فارسی انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاهدی یادآور شد: نمایشنامه «طلبکارها» پیش از انقلاب، توسط عباس نعلبندیان ترجمه و اجرا شده که تله تئاتری هم به همین نام از روی آن برای تلویزیون ساخته شد.

این کارگردان تئاتر با اشاره به خلاصه‌ای که برای داستان نمایش «مارگاک» ذکر کرده‌اند، گفت: حتی در سکوت تاریک شب، جایی که فقط صدای نفس‌هایشان به گوش می‌رسد می‌توانند صدای خشن و خش‌دار نفس‌های او را هم بشنوند.

زاهدی دلیل انتخاب این متن را در مرحله اول ساختار دراماتیک و پلات چند لایه و منسجم آن خواند و گفت: منحنی‌های دراماتیک و ساختار رو به جلوی این درام و شخصیت‌پردازی فوق‌العاده‌اش من را برای اجرای این متن ترغیب کرد.

او ادامه داد: مورد دیگر اینکه، این نمایشنامه درباره بحران روابط زن و مرد و بی‌سرانجامی این رابطه است؛ چیزی که در این روزهای ایران ما به وفور می‌توان نمونه‌هایش را دید؛ پس تم آن هم می‌توانست برای تماشاگر امروزی ما مورد پذیرش باشد.

این کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه «برای به روز شدن مختصات نمایش در طول تمرین با دراماتورژی که انجام شد توانستیم آن را به شکل فضای تئاتری امروزی دربیاوریم.» همین کار را موردی دانست که بیشتر تماشاگران به آن اذعان داشته و آن را نقطه قوت اثر می‌دانند.

زاهدی ادامه داد: از سوی دیگر دقت و چکش‌کاری روی بازی بازیگران و کار روی شخصیت‌ها و به وجود آوردن اتمسفر مورد نیاز فضای نمایش، کاری سخت و طاقت‌فرسا بود که خوشبختانه با همکاری بازیگران و گروه به سرانجام رسید.

امین رقیب‌دوست، محمدرضا هلال‌زاده و شقایق صحرائی بازیگران این اثر نمایشی هستند که از ۱۰ اردیبهشت هر شب ساعت ۱۹:۴۵ در سالن شماره دو عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌رود.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: تهیه‌کننده: داود زاهدی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: مهرناز آژند، طراح صحنه: داود زاهدی، طراح گریم: آزاده مالمیر، ساخت دکور: دانیال محسنی، ساخت مجسمه: مسعود سلیمان، صدای کودک: آوینا زاهدی، طراح پوستر و بروشور: بهزاد نوحسینی، عکاس و ساخت تیزر: محمد جلالی، تبلیغات مجازی: ریما تئاتر، موسیقی:All I Want (Sarah Blasko)-  Yesterday، When I Was Young (Charles Aznavour)

علاقه‌مندان برای تماشای این اثر می‌توانند به عمارت نوفل‌لوشاتو به نشانی حافظ، نوفل‌لوشاتو، بعد از چهارراه رازی، نرسیده به خیابان ولیعصر، کوچه زیبا، پلاک ۱، عمارت نوفل‌لوشاتو مراجعه کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جواد عاطفه عمارت نوفل لوشاتو طلبکارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر، اکران آنلاین فیلم کوتاه «نمایش» به نویسندگی و کارگردانی محمدمهدی سجادی در سایت تیوال آغاز شد.

مهدی شاهدی و میلاد تاجیک بازیگران این اثر هستند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «جوانی به روایت قتلی اعتراف می‌کند که نمی‌داند این بازگویی نمایشی‌ست که او را نجات می‌دهد یا حقیقتی می‌شود برای سرانجام زندگی‌اش.»

دیگر عوامل این اثر عبارتند از: مترجم: هومن صالحی، مجری طرح: مجید اقبالی، مدیرتولید: امیر شاه‌حسینی، مدیر اجرایی: دانیال رضایی، دستیار کارگردان: ملیکا اصل‌پور، برنامه‌ریز: سپیده مجنونی، منشی صحنه: منا خادم قاسمی، مدیر فیلمبرداری و نورپرداز: مصطفی امیری، صدابردار: سلیم پور بردباری، صداگذار: حمیدرضا حیدر اولاد، طراح گریم: سپیده نقدی، طراح صحنه و لباس: آنیتا قجر و محمدمهدی سجادی، تدوین: محمدمهدی سجادی، اصلاح رنگ: مصطفی شهباز، طراح پوستر و عکاس: فریماه اقبالی.

«تیر خلاص» به فرانسه رفت

همچنین، فیلم کوتاه «تیر خلاص» به‌نویسندگی و کارگردانی رضا گودرزی و تهیه‎‌کنندگی مشترک انجمن سینمای جوانان و رضا گودرزی که به تازگی جایزه نقدی هیات داوران بیست‌ و چهارمین جشنواره سینه‌کورتو اسپانیا را کسب کرده است، در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم tre’s court فرانسه حاضر می‌شود.

«تیر خلاص» پیش از این در فستیوال‌های سانداسکرین ایتالیا، سینه فروم اسپانیا، پاپی جسپر آمریکا، ادواستیت نیجریه، یوالیتی فرانسه، جشنواره رشد، سینه کورتو اسپانیا و cineaste دهلی هندوستان حضور داشته است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «تنها مردگان پایان راجنگ را دیده‌اند. در میان کشته‌ها و زخمی‌های میدان جنگ، سربازی تلاش می‌کند خودش را از دست افسر دشمنی که در حال تیرِ خلاص زدن به سربازان زخمی‌ست نجات دهد اما زخم‌های عمیقش مانع این کار می‌شود. افسر دشمن لحظه به لحظه به او نزدیکتر می‌شود و … .»

نویسنده و کارگردان: رضا گودرزی، بازیگر: رضا سیدی، مدیر فیلم‌برداری: وحید ابراهیمی، تدوین: حسین جمشیدی گوهری، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح صحنه: امیر خراسانی، دستیار طراح صحنه: نوید میرزایی، طراح لباس: نیلوفر سجادی، دستیار لباس: آتنا ادینا، طراح گریم: امیر ترابی و رابعه ملا حسینی، طراح جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، طراح جلوه‌های بصری: کامیار شفیع‌پور، صدابردار: علی نوین‌نژاد، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: ناهید میرمحمد کاشی و محمد مفاخری، مدیر تولید: اکبر خیرآبادی، اصلاح رنگ و نور: نگین حیدری، طراح لوگو و پوستر: محمدحسین هوشمندی، عکاس: امیرحسین علیجانی، مترجم: زهرا رمضانی و محسن لالانی، تهیه‌کننده: انجمن سینمای جوانان ایران، رضا گودرزی، پخش بین‌المللی: سینه پورت.

کد خبر 6097428

دیگر خبرها

  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • «محمد پورجعفری» یک نمایش جنایی به صحنه می‌برد
  • ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰