Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری – ایرنا – موضوع طولانی شدن بدهی آب و برق مدارس مازندران که در چند مورد منجر به قطعی انشعاب شده بود ، سرانجام به شورای آموزش و پرورش استان کشیده شده و با پا در میانی استاندار به صورت موقت حل شد .

به گزارش خبرنگار ایرنا ، در جلسه امروز چهارشنبه شورای آموزش و پرورش استان مازندران که به ریاست استاندار برگزار شد، موضوع بدهی چندین میلیاردی مدارس استان به شرکت های توزیع برق و آب به عنوان مشکل اصلی این مدارس مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیران شرکت های آب و برق مازندران در این نشست اعلام کردند که صبرشان بابت بدهی کلان آموزش و پرورش لبریز شده و تنها راه باقی مانده برایشان ، قطع کردن خدمات تا دستیابی به مطالبات بوده است.
اگر چه در این نشست رقم دقیق بدهی مدارس اعلام نشد، اما به گفته مدیران شرکت های آب و برق استان، برخی از این بدهی ها قدمت یک ساله دارد.
** وضعیت نامساعد مالی آموزش و پرورش
مدیرکل اموزش و پرورش مازندران وضعیت مالی آموزش و پرورش را نا مساعد عنوان کرد و گفت : قطع کردن آب و برق مدارس آسیب جدی به فرایند تحصیلی و همچنین بهداشت مدارس خواهد زد.
عسگری نیکزاد از شرکت های اب برق استان خواست شکیبایی بیشتری خرج دهند و وعده داد : برای سال جاری اعتبارات خوبی دیده شده که در صورت تامین در اولین فرصت این بدهی ها پرداخت خواهد شد.
از طرفی مدیران آب و برق استان نیز از طولانی تر شدن زمان پرداخت بدهی مدارس ابراز نگرانی کردند و اظهار داشتند که از سوی مقامات عالی این شرکت ها مورد مواخذه قرار خواهند گرفت.
استاندار مازندران نیز با بیان اینکه آموزش و پرورش نباید بدهی های خود را به تعویق بیندازد، از مدیران شرکت های آب و برق خواست برای مدت معینی انشعاب مدارس بدهکار را وصل کنند.
احمد حسین زادگان تاکید کرد: مسائل مالی دستگاهها نباید داخل کلاس درس و حیاط مدرسه و میان دانش آموزان رسوخ کند و مدیران باید از این مسئله به شدت جلوگیری کنند.
وی افزود : مسئولان آموزش و پرورش باید با مدیران آب و برق در نخستین فرصت جلسه تشکیل داده و زمان دقیق پرداخت بدهی خود را تعیین کنند و سر وعده خود باقی بمانند.
استاندار همچنین اظهار داشت: شرکت های توزیع آب و برق نیز از شرکت های خدماتی محسوب می شوند و وقفه در مطالبات انها می تواند در خدمات رسانی مشکل ایجاد کند.
** بازتاب آهنگ جنجالی در شورای آموزش و پرورش مازندران
موضوع پخش آهنگ یکی از خوانندگان خارج نشین در مدارس که مدتی است در کشور به موضوعی جنجالی بدل شده است، امروز به نشست شورای آموزش و پرورش مازندران نیز کشیده شد.
استاندار مازندران در این باره نیز گفت: بحث غنا( موسیقی مطربی) و هنجارشکنی موسیقایی را در هیچ حوزه ای هیچ فردی تایید نمی کند و باید از نفوذ چنین مسائلی بخصوصو در مدارس جلوگیری کند.
حسین زادگان تاکید کرد: فرزندان ما نباید به لهو و لعب کشیده شوند زیرا این ابزار تهاجم و جنگ فرهنگی با نظام و مردم است.
وی افزود : ما در کشور و استان موسیقی های نواحی ، سنتی و اصیل برخوردار هستیم که زبان زد جهانیان است و می توان از آنها برای شادی فرزندان استفاده کنیم.
استاندار مازندران بستر نشاط اجتماعی را در کشور متنوع عنوان کرد و گفت : می توان به صورت مسائل از طبیعت گردی ، موسیقی محلی ، جنگ های شادی ، شب شعر و همچنین دورهمی دوستانه به عنوان بسته های فرهنگی و شاد استفاده کرد.
حسین زادگان اظهار داشت : برای موسیقی می توانیم حد تعیین کنیم و چنانچه آهنگی همه را از حالت طبیعی خارج کند محل سئوال است.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز گفت: هجمه ای که به آموزش و پرورش وارد شد این سوال جدی را مطرح می کند که چگونه آهنگی در یک جایی ساخته شده و انتشار آن تا این حد در فرهنگ تاثیر گذاشته است؟
حسین حسن نزاد افزود : همه باید از خود بپرسند که چگونه امروز در آموزش و پرورش این اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه این موضوع آموزش و پرورش ما را زیر سئوال قرار داده است ، گفت : اما باید خوشحال باشیم که فهمیدیم چنین مشکل ایجاد شد و ضعف ما کجاست و سهم آموزش و پرورش را در خطوط فرهنگی استان و شهر ستان قبول کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز گفت : این کلیپ ها از بین 126 هزار مدرسه ای که در کشور داریم در 15 مدرسه پخش شده است اما در فضای مجازی چنان منتشر شد که گفته می شود 37 میلیون بار دیده شده است.
نیکزاد با بیان اینکه در آموزش و پرورش استان مازندران چنین مسائلی وجود ندارد ، افزود : متاسفانه این کلیپ ها تمام فعالیت های پرورشی، ورزشی و شاد دانش آموزی را زیر سئوال می برد.
دبیر شورای آموزش و پرورش بیان کرد: به زعم ما شادی و نشاط ابتدایی ترین نیاز یک کودک است، اگر جامعه بخواهد از سلامت روان برخوردار باشد، شادی و نشاط لازمه آن است و این کار را هم انجام دادیم، اما از هرگونه تهاجم فرهنگی مقابله خواهیم کرد.
نیکزاد گفت: به هر صورت، این کار در یک حرکت برنامه ریزی شده اتفاق افتاد و نمی تواند مورد ارزیابی قرار بگیرد هر چند که باید منافذ منفی را به روی آموزش و پرورش ببندیم.
7335/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش بدهي مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟
  • وزیر ناتوان و برکنار شده، چطور استاندار استانی چون مازندران می شود؟ /از عجایب و غرایب دولت رئیسی