Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی اعضای کنگره پس از نشست خود با مقامات دولتی آمریکا درباره ایران با ابراز تردید نسبت به اطلاعات ارائه شده، گفتند که با این حال مقامات دولت ترامپ لحن خود را نرم‌تر کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، اعضای کنگره گفته‌اند که مقامات دولت آمریکا در جلسه‌ای توجیهی روز سه‌شنبه خود با اعضای کنگره درباره ایران، تلاش کردند قانونگذاران را متقاعد کنند که دولت دونالد ترامپ قصد بازدارندگی ایران را به مذاکرات هسته‌ای دارد، نه حمله به این کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از هفته‌ها اعتراض سناتورها و قانونگذاران آمریکایی مبنی بر عدم اطلاع رسانی دولت درباره سیاست‌هایش در قبال ایران، اعضای ارشد دولت ترامپ عصر سه‌شنبه در دو مجلس سنا و نمایندگان کنگره حاضر شدند تا اعضا را در جریان اطلاعات مربوط به آنچه "تهدیدهای ایران علیه منافع آمریکا" می‌خوانند، قرار دهند.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه، پاتریک شاناهان وزیر دفاع موقت و ژنرال جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این جلسات که پشت درهای بسته برگزار شد به سوالات سناتورها و نمایندگان پاسخ دادند.

الیوت انگل، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان پس از این نشست در جمع خبرنگاران گفت: آنها در حال نرم کردن لحن خود هستند. آنها تلاش کردند که این حس را القا کنند.

این مقامات دولتی در صحبت‌های خود به قانونگذاران درباره آنچه "تهدیدهای ایران و نیروهای مورد حمایت آن علیه نیروهای آمریکایی در خاورمیانه" می‌خوانند، توضیح داده‌اند. بسیاری از دموکرات‌ها گفته‌اند که نسبت به این تهدیدها تردید دارند اما جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ موافق بوده‌اند که تهدیداتی علیه آمریکایی‌ها در منطقه وجود دارد.

همچنین مایک مک کال، عضو ارشد جمهوری‌خواه در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان اظهار داشت: هیچ تمایلی برای وارد شدن به جنگ در این منطقه وجود ندارد. این عملیات بازدارنده برای کنترل ایران است.

پاتریک شاناهان نیز پس از دیدار با قانونگذاران گفت که دولت خواهان تشدید وضعیت کنونی نیست و اقدامات آمریکا تا به امروز برای "بازدارندگی ایران" بوده است. وی به خبرنگاران توضیح داد: این برای بازدارندگی است، نه جنگ. ما نمی‌خواهیم وارد جنگ شویم.

پس از آنکه دولت ترامپ اعلام کرد که قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند و برای تقویت حضور نظامی‌اش در منطقه یک ناو گروه به خاورمیانه اعزام کرد، تنش‌ها در منطقه تشدید شد و مقامات دو کشور لفاظی‌ها علیه یکدیگر را افزایش دادند.

برخی دموکرات‌های مجلس نمایندگان گفته‌اند که مقامات دولت اطلاعات را تحریف کرده‌اند تا زمینه را برای پاسخ تند به هرگونه اقدام ایران فراهم کنند.

روبن گالگو، عضو دموکرات کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان در این باره گفت: از نظر من هیچ اطلاعاتی وجود نداشت که دلیلی برای این باشد که ما اکنون از درگیری با ایران صحبت کنیم.

سناتور کریس مورفی و عضو کمیته روابط خارجی نیز به خبرنگاران گفت: آنها فقط امیدوارند که ایران در نهایت پای میز مذاکره بیاید، بدون اینکه طرح مشخصی برای تحقق این هدف وجود داشته باشد.

دولت ترامپ مدعی است که هدف از افزایش فشارها بر ایران کشاندن ایران پای میز مذاکره برای گفت‌وگو درباره توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ است که دونالد ترامپ در مه ۲۰۱۸ از آن خارج شد.

به گزارش ایسنا، تلاش آمریکایی‌ها برای از سرگیری مذاکرات با ایران در حالی است که محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان تاکید کرده: تا زمانی که آمریکا با عمل کردن به تعهداتش ذیل برجام به ایران احترام نگذارد، بر سر میز مذاکره با دونالد ترامپ نخواهد نشست.

ظریف با اشاره به افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه اعلام کرد که ایالات متحده دست به بازی بسیار خطرناکی زده است. وی با انتقاد از حضور ناو جنگی آبراهام لینکلن و بمب‌افکن آمریکایی در منطقه بیان کرد: حضور تمام این تجهیزات نظامی در منطقه‌ای کوچک، مستعد حادثه است. باید احتیاط زیادی به خرج داد. آمریکا دست به بازی بسیار خطرناکی زده است.

وی درباره خروج دولت ترامپ از برجام نیز گفت: ما تمایلی به مذاکره با کسانی که زیر تعهدهایشان زده‌اند، نداریم.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با تاکید بر اینکه ایران تسلیم تهدیدات نمی‌شود، خاطر نشان کرد: ایران هیچ‌گاه تحت فشار مذاکره نمی‌کند. نمی‌توانید ایرانی را تهدید کنید و انتظار داشته باشید به تعامل با شما بپردازد. باید از طریق احترام به تعامل پرداخت؛ نه از طریق تهدید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برجام تقابل ایران آمریکا تیم ترامپ کاهش تعهدات برجامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقتصاد: اتفاقی نشدنی تحقق یافت

به گزارش ورزش سه، خاندوزی پس از آنکه دولت ابراهیم رییسی را دولت خاتمه پروژه ناتمام خواند درباره واگذاری دو باشگاه چنین گفت:

همکاری و همدلی ملی رمز غلبه بر موانعی است که به نظر حل نشدنی است و اتفاق به ظاهر نشدنی بیست ساله، امروز تحقق یافت. خیلی نگذشته از زمانی که می‌گفتند زیاد مصوب کرده‌اند اما دولت‌ها اراده‌ای برای واگذاری ندارند اما امروز جشن واگذاری را برگزار کردیم.

وزیر اقتصاد در ادامه گفت: در اسفند ۱۴۰۰ موضوع بورسی شدن دو باشگاه مطرح شد و این نشان می‌دهد که از همان ابتدا اراده دولت بر واگذاری بوده است.

خاندوزی در پایان وعده داد: ان‌شاءالله بتوانیم کمک حال برای حل مشکلات درآمدهای پایدار برای دو باشگاه هم تا سال آینده باشیم.

دیگر خبرها

  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • ایران در غرب آسیا کشوری تصمیم‌ساز است
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • وزیر اقتصاد: اتفاقی نشدنی تحقق یافت
  • ظهور قدرت اراده ملت ایران در عملیات «وعده صادق»
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند