Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری گلستان گفت: تا پایان خرداد ماه باید قراردادهای واحدهای مسکونی خسارت‌دیده سیل برای دریافت تسهیلات بهسازی در بانک‌های گلستان منعقد شود.به گزارش بلاغ،میرمحمد غراوی عصر امروز در پنجمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده استان گلستان اظهار کرد: بر اثر سیلاب ۷ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی نیاز به احداث مجدد و ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد نیازمند تعمیر هستند و ما نباید در بازسازی و بهسازی منازل مسکونی مردم زمان را از دست بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم وضعیت پرداخت تسهیلات به مردم را بهبود بخشیم.
سرپرست استانداری گلستان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید گزارش خدمت‌رسانی خود را به طور کامل در «سامانه سجاد» ثبت کنند.
غراوی خاطرنشان کرد: هلال احمر گزارشی کاملی از کمک‌های دولتی، مردمی و نهادها را تا به امروز ارائه کند.
وی یادآور شد: بانک‌ها از دریافت کارمزد برای تشکیل پرونده و ارزیابی خودداری کنند و ملاک عمل خود را ارزیابی بنیاد مسکن و استان‌های معین قرار دهند.
سرپرست استانداری گلستان گفت: تا پایان خرداد ماه باید قراردادهای واحدهای مسکونی در بانک‌ها منعقد شود.
غراوی ادامه داد: در بخش زیربنایی باید آمادگی لازم وجود داشته باشد و به محض ابلاغ بودجه دولت اقدام عملیاتی آغاز شود.

گفتنی است سرپرست استانداری گلستان پیش از این در برنامه گفت‌وگو شبکه سراسری خبر سیما با موضوع عملکرد و مشکلات مناطق سیل‌زده و با حضور عزیزالله مهدیان معاون بنیاد مسکن، با بیان اینکه ارزیابی تمامی 17 هزار 800 واحد مسکونی خسارت‌دیده از سیلاب استان صورت گرفته است، اظهار کرد: پرونده بازسازی و بهسازی 10 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی استان تشکیل شده است که 5 هزار و 482 پرونده به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات بهسازی ارسال شده است.

وی با انتقاد از تعلل بانک‌های استان تصریح کرد: از این تعداد تنها 259 پرونده برای پرداخت تسهیلات به مرحله انعقاد قرارداد رسید که البته از بانک‌ها می‌خواهیم با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته توسط بنیاد مسکن روند انعقاد قرارداد و پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب‌دیده را تسریع کنند.

غراوی گفت: هم اکنون بانک‌های استان با وجود ارزیابی صورت گرفته از سوی فرمانداری‌ها و کارشناسان فنی بنیاد مسکن استان، اقدام به ارزیابی مجدد از واحدهای آسیب دیده و پرونده‌های ارسال می‌کند که اگر همین روند طی شود قطعا زمان ساخت را از دست می‌دهیم.
سرپرست استانداری گلستان افزود: در حال حاضر 90 واحد مسکونی در مرحله پِی‌کنی، 46 واحد در مرحله فونداسیون، 10 واحد مرحله ستون، و دو واحد آماده تحویل هستند و تلاش داریم تا پیش از فصل سرما مراحل ساخت و بهسازی واحدهای مسکونی را انجام دهیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر 400 تن سیمان و هزار تن میله‌گرد در اختیار استان قرار گرفته و تلاش داریم برای بهسازی و بازسازی سیمان رایگان تامین شود.
سرپرست استانداری گلستان با اشاره به خسارات بخش کشاورزی و مصوبه هیأت دولت مبنی بر پرداخت هرچه سریع‌تر این خسارات به واحدهای زراعی و باغی، خاطرنشان کرد: محصول 97 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان صددرصد تخریب شده و در مرحله اول 351 پرونده برای 559 همکتار اراضی زراعی و باغی تشکیل شده و 2 میلیارد و 35 میلیون تومان پرداخت شده و روند پرداخت‌ها ادامه دارد و در مرحله دوم نیز که شامل زمین‌های زراعی و باغی و مزارع پرورش ماهی می‌شود به میزان 23 میلیارد و 800 میلیون تومان پرونده تشکیل شده که باید پس از ثبت در سامانه «سجاد»، 11 میلیارد و 900 میلیون تومان پرداخت شود.
غراوی یادآور شد: تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی، کمک‌های بلاعوض و تسهیلات، کمک‌های مردمی و در مجموع هر اقدامی که در مناطق سیل‌زده انجام می‌شود باید در سامانه سجاد (سامانه جامع امداد و بازسازی دولت) ثبت شود.
وی با اشاره به وضعیت خاک مناطق شرقی استان و برداشت‌هایی که از جنگل طی سالیان گذشته صورت گرفته، گفت: این وضعیت باعث شده رسوبات این زمین‌ها در اثر بارندگی‌ها به سمت سدها حرکت کنند و پشت سدها و اراضی پایین دست را آسیب بزنند که البته طرح‌های آبخیزداری جهاد کشاورزی در کاهش این روند موثر بوده اما باید با کاشت درختان مثمر در اراضی شیب‌دار ضمن حفاظت از خاک، از رسوب‌گذاری رودخانه ها در پشت سد ها نیز جلوگیری کنیم.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اول خرداد آخرین مهلت استفاده از بسته حمایتی ویژه مادران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، دبیر قرارگاه جوانی جمعیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر گفت: مادران دارای فرزند زیر دو سال، تا یکم خرداد فرصت دارند از ۲۲۰ هزار فروشگاه متصل به این طرح خرید کنند.
به گفته آقای بهداد، سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا سه درآمدی سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به «برنامه کاربردی شما» از شارژ حساب خود در «طرح ملی یسنا» اطمینان حاصل کنند.
در این طرح، به ازای هر فرزند زیر دو سال، ۶۰۰ هزار تومان اعتبار به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است.
دبیر قرارگاه جوانی جمعیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مراحل قبلی "طرح یسنا "شامل ۸ استان بود، اما در مرحله جدید، مادران دارای فرزند زیر دو سال سراسر کشور می‌توانند از این بسته غذایی و بهداشتی بهره‌مند شوند و در صورتی که دولت تخصیص‌های بعدی را انجام دهد، مراحل بعدی نیز برقرار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دلخوری مدافع محبوب پرسپولیس از درویش: جدا می‌شوم!
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • ساخت هزار واحد مسکونی برای محرومان قم
  • ۷۱ هزار واحد مسکونی در استان قم درحال ساخت است
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • اول خرداد آخرین مهلت استفاده از بسته حمایتی ویژه مادران