Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@05:14:35 GMT

جمهوری‌خواهان سنا: ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۴۸۲۵

جمهوری‌خواهان سنا تأکید کردند که رئیس‌جمهور آمریکا برخلاف لفاظی‌های جنگ‌طلبانه، خواستار جنگ با ایران نیست و جمهوری‌خواهان نیز چنین چیزی را خواستار نیستند. آفتاب‌‌نیوز : جمهوری‌خواهان سنا تأکید دارند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیرغم تمامی لفاظی‌های جنگ‌طلبانه‌اش خواستار جنگ با ایران نیست و جمهوری‌خواهان نیز چنین چیزی را نمی‌خواهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پایگاه تحلیلی «پالتیکو» گزارش کرد، برخی از جنگ‌طلبان جمهوری‌خواه خواستار یک رویکرد تهاجمی در قبال ایران هستند و استدلال می‌کنند که وقوع تقابل نظامی احتمالاً اجتناب‌ناپذیر است، این در حالی است که بسیاری از اعضای این حزب تمایلی به جنگ با ایران ندارند و ترامپ نیز قصد درگیر کردن آمریکا در مداخلات خارجی را ندارد.
ترامپ روز دوشنبه پیش از حضور در محوطه کاخ سفید در جمع گروهی از خبرنگاران درباره احتمال درگیری با ایران، گفت: «درباره ایران باید ببینیم که چه می‌شود، اما آن‌ها خیلی خصمانه رفتار کرده‌اند و واقعا محرک شماره یک ترور هستند.»
با اینحال، پولتیکو ادامه داد که محدودیت‌هایی در خصوص حمایت حزب جمهوری‌‌خواه از اقدام نظامی علیه ایران وجود دارد.
طبق این گزارش،‌ برخی از جمهوری‌خواهان با تفکرات لیبرالی همچون سناتور «رند پاول» از ایالت «کنتاکی» و «مایک لی» از ایالت «یوتا»، مجوز کنگره برای حمایت از هرگونه اقدام نظامی علیه ایران را ضروری می‌دانند، اما دیگر اعضای جمهوری‌خواه همچون سناتور «میت رامنی» از ایالت یوتا در خصوص اقدام نظامی علیه ایران  ابراز شک و تردید کرده‌اند.
بسیاری از جمهوری‌خواهان روز گذشته تصریح کردند که لحن تحریک‌آمیز ترامپ و تحرکات نظامی وی احتمالاً، پوششی برای مخفی نگه داشتن عدم تمایل ترامپ برای حمله به ایران است.
«شلی مور کاپیتو» سناتور جمهوری‌خواه ایالت «ویرجینیای غربی» در اینباره می‌گوید: «شما همیشه در صورت وقوع تنش‌، نگران می‌شوید اما من در حقیقت آن (وقوع جنگ با ایران) را مشاهده نمی‌کنم. رئیس‌جمهور در تلاش است تا ما را از تمامی درگیری‌های مسلحی که در آن قرار گرفته‌ایم، خارج کند. نمی‌توانم تصور کنم که یک مورد (جنگ) جدید را آغاز کند».
بنا به گزارش پولتیکو، کنگره پر از جنگ‌طلبانی است که خواهان تقابل با ایران هستند که اکثریت آنها را جمهوری‌خواهان تشکیل می‌دهند اما برخی نیز از حزب دموکرات خواهان تقابل با ایران هستند. اختلافات دو حزب در زمینه امنیت ملی در سالهای اخیر، افزایش یافته است.
سناتورهای جمهوری‌خواه تأکید دارند، علیرغم آنکه استخدام «جان بولتون» به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، رویکردهای کاخ سفید را تغییر داده است، اما ژست تهاجمی ترامپ بیش از آنکه نمایانگر حرکت وی به سوی جنگ باشد، به برند دیپلماسی او مربوط می‌شود.
سناتور «جان کورنین» از ایالت «تگزاس» می‌گوید: «هر رئیس‌جمهور عاقلی خواهان دوری از تقابل نظامی است. ایران خواستار جنگ با آمریکا نیست. ما نیز خواهان جنگ با ایران نیستیم، اما قصد نداریم اجازه سروری و حاکمیت به آنها بدهیم».
«جان تون» ناظر حزب جمهوری‌خواه در سنا درباره این جلسه گفته است: «در وهله اول و مهم‌تر از همه، ما آغازگر (جنگ) نخواهیم بود. این پاسخی به هر آنچیزی است که ممکن است ایران انجام دهد. سؤال بعدی این است که پاسخ متناسب و میزان این پاسخ چیست. ما می‌خواهیم درباره گزینه‌ها (مطالبی) بشنویم».
منبع: فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جمهوری خواهان آمریکا دونالد ترامپ جنگ تنش ایران و آمریکا برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای عملیات وعده صادق

بامداد ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ همزمان شد با اجرای عملیات وعده صادق و سیلی محکم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که این پاسخ نتایجی را دربر داشت که در ادامه بدان اشاره خواهد شد اما آن‌چیزی که بیش از همه چیز مایه مباهات و افتخار کشور ماست قیاس و مقایسه واکنش حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به حکومت‌های ظالم دست‌نشانده پیشین بود؛ برای مثال در برهه جنگ جهانی دوم و آغاز یورش متفقین (انگلیس و شوروی) به سرزمین ایران از جنوب و شمال، رضاخان که در آن هنگام سلطنت را در دست داشت از واهمه و هراس آسیب دیدن خودش و خانواده‌اش، نیروهای مسلح ایران را خلع سلاح کرد، در پی آن متجاوزین به خاک ایران، بدون هیچ درگیری قابل توجهی، وارد ایران شدند و حتی پهلوی اول پس از مذاکره با محمدعلی فروغی(نخست وزیر دوره پهلوی) که از ایادی دولت انگلیس بود با خفت و خواری مجبور به استعفا و ترک ایران شد و در جزیره موریس تا آخر عمر و در تبعید سپری کرد.

اما اینک به حول قوه الهی و با توجه به توانمندی‌های نظامی و امنیتی که به برکت انقلاب اسلامی و خون مطهر شهدا و با نعمت ولایت فقیه و رهبری امامین انقلاب اسلامی حاصل شده، رژیم صهیونیستی پس از تجاوز و حمله مذبوحانه به محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه که در حقوق بین‌الملل و مناسبات جهانی به منزله تجاوز به خاک مقدس کشورمان تلقی می‌شود؛ نیروهای مسلح با محوریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخی دندانشکن و سیلی سنگین به دشمن متجاوز و ناقض حقوق بشر در فلسطین اشغالی ، او را سر جای خود نشاند و نشان دادند که امنیت ملی، اقتدار و استقلال ایران اسلامی به هیچ عنوان قابل مدارا نیست.

لازم است در پایان، همانطور که در ابتدا بدان اشاره شد گوشه‌ای از دستاوردها و ره‌آوردهای این عملیات پیروزمندانه را به شرح ذیل برشمارم:

۱.تحقیر اقتدار پوشالی و شکننده آمریکا در مقابل اخطار جدی جمهوری اسلامی ایران در صورت حمایت و دفاع از رژیم صهیونیستی در پاسخ نظامی.

۲.ایجاد حس بی‌اعتمادی برای چندمین بار نسبت به آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس پس از مشاهده ناتوانی آمریکا در حمایت از جنایاتکاران صهیونیستی در عرصه عمل.

۲.ردیابی دقیق و نقطه‌ای مکان‌های استقرار سامانه‌های دفاعی و پدافندی آمریکا در منطقه.

۳.افزایش اطلاعات از نقاط ضعف و قوت سامانه‌های پدافندی آمریکا و شناخت جامع و کامل از میزان توان رزمی و رهگیری همزمان این سامانه‌ها.

۴.اشراف اطلاعاتی و شناخت جامع و کامل از وضعیت دقیق نظامی و دفاعی رژیم خبیث صهیونیستی.

۵.وادار شدن بعضی کشورها به اعلام موضع صریح در قبال مسئله فلسطین و رژیم اشغالگر قدس و ایران در حین و بعد از حمله و شناخت دوستان وفادار و معرفی چهره مجهول منافقین و سلطنت طلبان و...به جهان اسلام.

۶.مشخص شدن عیار و قدرت واقعی توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران به دنیا و جلب مشتری در سطح جهان.

۷.کنار رفتن و از دور خارج شدن واژه «همه گزینه‌ها روی میز قرار دارد» از ادبیات سیاسی و نظامی دشمنان بعد از اجرای عملیات وعده صادق.

۸.معرفی ایران به عنوان یک کشور مبنادار و آماده مواجه در عمل برای دفاع از مظلومان جهان بر اساس تعالیم دین مبین اسلام و آیات قرآن بدون توجه به دو قطبی شیعه و سنی.

۹.معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قطب‌های قدرت جهانی که از مرحله تست و گمانه‌زنی و روی کاغذ به مرحله عملیاتی و میدانی و تحمیل و تفهیم آن به افکار عمومی جهان رسیده است.

۱۰.اثبات دستیابی کسب موفقیت‌هایی در عرصه‌های نظامی و تسلیحاتی از طریق نمایش هارمونیک و هم‌ساز از رفت و برگشت‌های هماهنگ بین مردان عرصه دیپلماسی و عرصه میدان در قبل، حین و بعد از عملیات وعده صادق.

۱۱.افزایش محبوبیت ایران در افکار عمومی، جامعه بین‌المللی و انگیزش و برافراشته شدن پرچم غرور و عزت ایرانیان مسلمان و ایجاد یک بازدارندگی خاص و...

محمدرضا کوچکسرائی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227609 برچسب‌ها انقلاب اسلامی رژیم صهیونیستی ایران سپاه پاسداران

دیگر خبرها

  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین به گسترش روابط نظامی با ایران
  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد
  • ایران به هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد موشک می‌زند
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • دستاوردهای عملیات وعده صادق