Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با تأکید بر لزوم ارتقا سلامت شهروندان تهرانی گفت: نانوایان استان تهران مکلف به کاهش مصرف نمک در تهیه نان هستند. ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، انوشیروان محسنی بندپی امروز در جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذا با اشاره به اینکه نظام سلامت در چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اقدامات ارزشمندی را جهت حفظ، تأمین و سلامت جامعه ایفا کرده است اظهار داشت: اقدامات خوبی انجام شده اما هنوز با مشکلاتی روبه‌رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اینکه 25 درصد نظام سلامت مربوط به وزارت بهداشت و 75 درصد خارج از این وزارتخانه است کاملاً درست است چرا که اگر بیماری‌های غیرواگیردار محاسبه شود به اقدامات سیاسی حکومت برمی‌گردد.

استاندار تهران با بیان اینکه سلامت یک انتخاب سیاسی است ادامه داد: حکمرانی خوب می‌تواند شرایطی فراهم کند تا بتوانیم نسبت به کنترل بیماری‌های غیرواگیردار بهتر عمل کنیم، اگر کم‌تحرکی، چاقی، تغییر سبک زندگی و افزایش بیماری‌های غیرواگیر وجود دارد می‌توان سیاست‌های درستی برای کنترل و پیشگیری آن اعمال کرد.

اختصاص 5 درصد از سهمیه آرد نانوایی‌های دولتی گلستان به آزادپزهاساعت کار نانوایی‌ها در کرمانشاه تغییر کردنانوایی‌های متخلف اردبیل پلمب می‌شوند
محسنی بندپی سپس به فعالیت سه دانشگاه مهّم علوم پزشکی در استان تهران اشاره کرد و گفت: آگاهی و مشارکت جامعه اهمیّت بسیار و نقش استراتژیکی دارد بنابراین سیاست‌گذاری از ما و آگاهی‌بخشی از جانب شماست ضمن اینکه در اجرا و نظارت قاطعانه عمل می‌کنیم.

وی تأکید کرد: ما پای کار هستیم و همچنین از ظرفیت شبکه استانی نیز برای ارتقا سلامت استفاده می‌کنیم که اگر خانه‌های بهداشت در روستا و در حاشیه شهرها نیز ایجاد می‌شد قطعاً وضعیت بهتر از شرایط کنونی بود.

استاندار تهران افزود: درصدد هستیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی را در ابعاد مختلف تداوم بخشیم و تهران را به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل کنیم ضمن اینکه از ظرفیت امدادگران هلال احمر نیز می‌توان استفاده کرد.

محسنی بندپی در پایان خاطرنشان کرد: متهم اصلی فشار خون نمک است بنابراین باید طرحی ارائه شود تا نانوایان استان به سمت کاهش مصرف نمک حرکت کنند که در مرحله اجرا اتحادیه نانوایان را پای کار خواهیم آورد تا این کار اجرایی شود.

انتهای پیام/ح

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • غذای پزشکی تولید شد
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی