Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@17:38:27 GMT

◄ 20 نقطه دنیا که کابوس رانندگان است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۵۹۸۳

◄ 20 نقطه دنیا که کابوس رانندگان است

تین‌نیوز | 

در سرتاسر دنیا تقاطع‌ها و بزرگراه‌هایی وجود دارند که موجب سردرگمی رانندگان و عابران پیاده می‌شوند. اما هیچ دسته بندی مشخصی برای رده‌بندی «گیج‌کننده‌ترین» و «پرترددترین» بزرگراه‌های دنیا وجود ندارد.

به گزارش گروه بین‌الملل تین نیوز، با این همه می‌توان به برخی از این بزرگراه‌ها و محل‌های عبور خودرو و عابران پیاده اشاره کرد که دارای قوانین راهنمایی و رانندگی سفت و سختی است و در صورت عدم رعایت آنها، امکان بروز حوادث ناگوار افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دیدن فهرستی از 20 گذرگاه پرتردد دنیا با ما همراه باشید.

20- میدان شارل دو گل/پاریس/فرانسه

احتمالاً هدف ناپلئون بناپارت از ساخت «طاق پیروزی» پاریس در سال 1806، یادآوری سلحشوری جنگاوران و احترام به انقلاب کبیر فرانسه برای نسل‌های آینده و تثبیت این رویدادها در اذهان آیندگان بود. اما این بنا برای رانندگان نسل جدید پاریسی، یک «کابوس» است. به گونه‌ای که تصادفات و حوادث رانندگی پیرامون این بنا، یک اتفاق تکراری است. این تقاطع «جایگاه ستاره‌ها» نامگذاری شده که اشاره مستقیمی به جغرافیای آن است. اگر از بالا به این تقاطع نگاه کنید؛ یک ستاره چند پر می‌بینید که سوژه‌ای عالی برای عکاسی است. زیباست؛ اما عبور از آن یک دردسر تمام عیار است.

19- چرخ و فلک جادویی/سوئندن/ انگلستان

 کلمه تقاطع در آمریکا، یک چهارراه با چراغ‌های راهنمایی را به ذهن متبادر می‌کند. اما «چرخ و فلک جادویی» در شهر کوچک «سوئندن» این قانون ذهنی را در هم شکسته است. رانندگان در این نقطه در هر یک از خطوط طراحی شده، باید با سرعت معینی حرکت کنند. مثلاً ممکن است در یک لاین سرعت 60 کیلومتر در ساعت و و در لاینی هم عرض، سرعت بالاتر باشد که برای رانندگان بسیار گیج‌کننده است. 

18- پل نان-پو/ شانگهای/چین

شانگهای، شهری با 24 میلیون جمعیت است. جمعیتی عظیم که برای حمل‌ونقل آنها، نیاز به استفاده از تمام مُدهای حمل‌ونقلی است. مسئولان شهری شانگهای هم به این موضوع فکر کرده‌اند. اما مشخص نیست که این «هیولا» چگونه ساخته شده است!

پل «نان-پو» شانگهای از سلسله لاین‌های تردد پیچ در پیچ تشکیل شده که به سمت یک پل دیگر هدایت می‌شود. حتماً با دیدن این عکس فکر می‌کنید که عبور از این پل کار ساده‌ای است. اما اگر در ترافیک شدید بعدازظهرها به این پل بیایید در یک کلام باید بگوییم که موفق باشید!

17- Porta Maggiore /رم/ایتالیا

«تمام راه‌ها به رم ختم می‌شوند» جمله‌ای است که در ایتالیا رواج دارد.  Porta Maggiore به معنای دروازه بزرگ‌تر، در قرن سوم میلادی ساخته شده است. اما نه آنچنان بزرگ که بتوان از داخل آن با یک خودرو عبور کرد. رومیان باستان  مهندسانی توانمند و راهسازانی بی‌نظیر بودند. اما یادشان رفته که قرن‌ها بعد، خودروهای فیات ایتالیا باید از این دروازه‌ها عبور کنند. Porta Maggiore یک نمایش کامل از جنگ دوران باستان با دوران مدرنیته است.

16-Knight St and SE Marine Dr/ ونکوور/کانادا

گفته می‌شود که این نقطه خطرناک‌ترین تقاطع ونکوور و احتمالاً کل کاناداست. سالیانه 300 تصادف در این تقاطع رخ می‌دهد و به همین دلیل بارها برای رفع نقاط حادثه‌خیز آن اقدام شده است. در آخرین اقدام در این راستا، در سال 2017 بیش از 5 میلیون دلار برای اصلاح هندسی این تقاطع هزینه شد.

15-The Plough / همل همپستد/انگلستان

همل هپستد یک منطقه شهری جداگانه در لندن با جمعیتی بالغ بر 81 هزار نفر است. برای شهری به این اندازه، ترافیک متوسطی را باید انتظار داشت. اما اشتباه می‌کنید. Plough در نگاه اول یک میدان به نظر می‌آید،اما 6 میدان برای 6 لاین حرکتی طراحی شده است که احتمالاً 6 ساعت طول می‌کشد تا بفهمید باید چگونه در لاین‌ها حرکت کنید!

14-تقاطع پکن/پکن/چین

نام این تقاطع در بسیاری از فهرست‌های مرتبط با نقاط گیج کننده ترافیکی به چشم می‌خورد. برای شهری با 21 میلیون نفر جمعیت و میلیون‌ها خودروی شماره‌گذاری شده، موضوع ترافیک، یک کابوس وحشت‌بار است. با این همه باید گفت که «تقاطع پکن» در صدر بزرگ‌راه‌های پرترافیک این شهر قرار دارد. به همین یک عکس نگاه کنید. به نظر نمی‌رسد که تقاطع نامناسبی طراحی شده باشد؛ بنابراین نتیجه می‌گیریم که ظرفیت این تقاطع پاسخ این همه خودرو را نمی‌دهد. پس اگر قصد رفتن به پکن را دارید توصیه می‌کنیم که هرگز به فکر اجاره خودرو نباشید!

13- Spaghetti Junction/آتلانتا/آمریکا

Spaghetti Junction نوعی مبادله بزرگراهی است که توسط تام مورلند، یکی از متخصصان پیشگام در حوزه ساخت و ساز بزرگراهی ابداع شده است. وجه تسمیه آن هم، شباهتش به رشته‌های دراز اسپاگتی است که روی یک صفحه بزرگ قرار داده شده است.عبور از Spaghetti Junction  یک کار دلهره‌آور برای رانندگانی است که در خودروهای خود از GPS استفاده نمی‌کنند. بسیاری از این رانندگان پس از عبور از Spaghetti Junction  خود را در مناطقی پیدا کرده اند که در عمرشان ندیده بودند!

12-Spaghetti Junction /بیرمنگام/انگلستان

وقتی به Spaghetti Junction  ساخته شده در آتلانتا نگاه می‌کنیم، حداقل رگه‌هایی از زیبایی و طراحی منحصر به فرد در آن دیده می‌شود. اما Spaghetti Junction ساخته شده در بیرمنگام انگلستان به مانند یک ظرف پاستا یا نودل 3 سال مانده در یخچال است که روی زمین پخش شده باشد!

11- Armdale Rotary/هالیفاکس/کانادا

روزانه 60 هزار خودرو از 5 مسیر مختلف به این نقطه می‌رسند. ممکن است که این آمار زیاد جالب نباشد. اما به یاد داشته باشید که در سال 2005 وضعیت از این بدتر بود. اما به هرحال اینجا کاناداست و قوانین خاص خودش را دارد.

10- جاده فلامینگو و بلوار کاج/میامی/ آمریکا

درست است که تصویر این نقطه به گونه‌ای است ممکن است شما را به اشتباه بیندازد. اما فقط در دو سال گذشته، 375 تصادف در این نقطه رخ داده است. به نظر می‌رسد دلیل آن هم حجم بالای خودرو با توجه به ظرفیت موجود باشد. چون جاده فلامینگو و بلوار کاج در منطقه‌ای به نام Pembroke Pines در میامی قرار دارد که هاب گردشگری آمریکاست.

9- فرودگاه بین‌المللی جبل‌الطارق/ اسپانیا

تصور کنید که در جبل‌الطارق یکی از زیباترین مناطق گردشگری دنیا هستید و پس از یک روز بی‌نظیر در ساحل و مراکز گردشگری می‌خواهید به هتل خود برگردید. اما در راه بازگشت، سر یک تقاطع متوقف می‌شوید چون یک هواپیمای غول پیکر مقابل شماست! اگر این را به یک روانشناس بگویید به «متوهم» بودن متهم می‌شوید. اما این واقعیت دارد. فرودگاه بین المللی جبل‌الطارق از وسط خیابان وینستون چرچیل می‌گذرد و تقابل خودروها با هواپیما یکی از پرترافیک‌ترین مسیرهای دنیا را می‌سازد.

8-بزرگراه ED /نیوجرسی/آمریکا

این بزرگراه به نام توماس ادیسون، مخترع آمریکایی نامگذاری شده و شکل آن به مانند یک سیم‌پیچ است.

7-Judge Harry Pregerson/ لس آنجلس/ آمریکا

شاید در آمریکا ترافیک هیچ شهر دیگری با ترافیک لس‌آنجلس قابل مقایسه نباشد. اما دومین کلان‌شهر ایالات متحده، به حمل‌ونقل عمومی خود شهره نیست. در این شهر داشتن خودروی شخصی یک اجبار برای ساکنان است. از سال 1993 برای کاهش بدنامی ترافیک این شهر، بزرگراه‌های مبادله‌ای و پیچیده‌ای در این شهر ساخته شد. یکی از این بزرگراه‌ها نیز به نام جرج هری پرگرسون، قاضی مشهور دیوان عالی آمریکا نامگذاری شده است.

6-Kathipara Junction/چنای/هندوستان

برای غربی‌ها رانندگی در هند، که به جهنم بی‌قانونی مشهور است؛ باید کار سختی باشد. در این کشور، مسیرهای قانونی برای رانندگی اغلب از سوی رانندگان نادیده گرفته می‌شود. اما شاید در کل هندوستان، هیچ تقاطع  و بزرگراه‌هایی پیدا نشود که از «کاتیپارا» در شهر چنای این کشور شلوغ‌تر باشد. در این شهر 9 میلیون نفر زندگی می‌کنند.

5- میدان Taganskaya/ مسکو/روسیه

به نظر می‌رسد که این میدان، سوال‌برانگیز‌ترین میدان دنیا باشد. مسکو بیش از 13 میلیون نفر جمعیت دارد که در طول روز این جمعیت به 17 میلیون نفر نیز افزایش می‌یابد. هزار سال از ساخت این شهر می‌گذرد و گذرگاه‌ها و مسیرها برای استفاده از فناوری مدرن حمل‌ونقل شهری، به روزرسانی شده است.

این میدان نیز، از ادغام دو میدان تاریخی مسکو درست شده است. از تمام خیابان‌های مجاور این میدان، خودروها به سمت میدان می‌آیند. اما مشکل اینجاست که هیچ کس نمی‌داند حق تقدم با کیست؟

4-Times Square/نیویورک/آمریکا

در ادامه بررسی میدان‌هایی که در واقع میدان نیستند؛ میدان تایمز در نیویورک آمریکا را باید دید. با چراغ‌های چشمک‌زن نئون و زرق و برق و نوری که این میدان  دارد؛ بسیار سخت است که روزگار ناامن بودن این میدان را تصور کنیم.

این میدان بیش‌ترین حجم ورود گردشگران را به خود اختصاص داده و سالانه 131 میلیون نفر از این میدان بازدید می‌کنند. این برای عبور و مرور ساکنان نیویورک، کار را بسیار سخت کرده است. 

3-میدان Meskel/آدیس‌آبابا/ اتیوپی

آخرین مورد از میدان‌هایی که در این گزارش می‌آید در پایتخت اتیوپی است. اما اینجا نه تنها از زرق و برق میدان تایمز نیویورک خبری نیست؛ بلکه اگر به دقت نگاه کنید متوجه می‌شوید که این میدان اصلاً چراغ راهنمایی ندارد. آدیس‌آبابا نزدیک به 3 میلیون نفر جمعیت دارد اما به نظر می‌رسد این میدان پایتخت اتیوپی به وسیله مردم اداره می‌شود.

2-تقاطع هانوی/هانوی/ ویتنام

این شهر نیز با هزار سال قدمت، جمعیتی 8 میلیون نفری را در خود جای داده که بخش زیادی از آن از حومه شهر به داخل می‌آیند.اما به این تقاطع نگاه کنید. به نظر نمی‌رسد قانونی در اینجا حاکم باشد!

تقریباً در این شهر، بیش‌تر تقاطع‌ها دیوانه‌کننده هستند. رانندگی در این شهر به مانند بازی کامپیوتری Frogger پیچ در پیچ و سخت است. 

1-گذرگاه شیبویا/ توکیو/ ژاپن

 گذرگاه شیبویا، به عنوان شلوغ‌ترین گذرگاه دنیا شناخته شده است. زمانی که به این فکر کنید که 36 میلیون نفر در مترو توکیو به طور روزانه جابه‌جا می‌شوند؛ حجم ترافیک و شلوغی شهر دستتان می‌آید. در گذرگاه شیبویا، چراغ راهنمایی اهمیت زیادی دارد و نوعی نظم و هرج و مرج در آن دیده می‌شود که به نوعی زیبا هم هست.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بزرگراه ترافیک قوانین راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: سامان احمدزاده در خصوص آخرین وضعیت پروژه پل حیدرآباد افزود: عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد در راستای تکمیل کمربندی شمالغرب و در ادامه طرح تبادل ارس و پروژه طرح دسترسی حیدرآباد به اتوبان پاسداران با ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی بی وقفه تداوم دارد.

احمدزاده با بیان اینکه اجرای این پروژه با بودجه عمرانی ۷۱۰ میلیارد ریال در راستای خروج از بن بست حیدرآباد احداث می شود، اعلام کرد: پروژه دوربرگردان حیدر آباد به اتوبان پاسداران با هدف اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد با طول عرشه ۴۵ متر و عرض ۲۰ متر، دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال غرب تبریز (ارس) را میسر می کند.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز همچنین از پیشرفت فیزیکی ۵۶.۶۳ درصدی پل معلم خبر داد و گفت: پروژه تقاطع غیرهمسطح معلم به طول عرشه ۳۳۴متر و عرض ۱۶ متر و با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه با کارفرمایی شهرداری منطقه ۵ و اجرای شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در دست احداث است که در خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پیشرفت ۴۵.۸۳ درصدی پروژه تقاطع غیرهمسطح قراملک خاطرنشان کرد: پل‌های معلم و قراملک به دلیل استفاده از تکنولوژی سگمنتال، هم به لحاظ بصری معماری زیباتری خواهد داشت و هم به لحاظ فنی از مقاومت بیش‌تری برخوردار خواهد بود.

احمدزاده ادامه داد: پل قراملک به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض ۲۱ متر با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در راستای روان‌سازی ترافیک جاده سنتو میدان کارگر در سطح منطقه ۶ اجرا می‌شود به طوری که مطابق روز شمار اعلامی، خرداد ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در تشریح آخرین وضعیت پل ۶۵ متری خاوران از پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریالی این پروژه خبر داد و افزود: این پل با طول عرشه ۷۰ متر و به عرض ۱۷.۵متر با هدف ایجاد دسترسی های جدید در خاوران در حال اجرا است.

احمدزاده با اشاره به پیشرفت ۱۰ درصدی تقاطع غیرهمسطح شهید حیدری نیز، یادآور شد: پس از بهره برداری از پل های روگذر ولایت و ولیعصر(عج)، سومین تقاطع غیرهمسطح مسیر اتوبان ولایت با عنوان روگذر شهید حیدری مقابل مجتمع باران واقع در انتهای کوی نصر به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض۲۴ متر در حال احداث است.

 

تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان وارد فاز جدید عملیاتی شد

شهردار منطقه ۹ تبریز هم با اعلام اینکه تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان تبریز با اتمام عملیات جایگزینی و اتصال لوله های آب شرب شرق تبریز وارد فاز اجرایی شده است، گفت: عملیات اجرای شمع های اصلی و ریزشمع ها (میکرو پل ها) در ۲ ضلع شرقی و غربی جبهه جنوبی اتمام یافته است.

اکبر دنیادوست افزود: عملیات انتقال و عبور خط لوله آب شرب شرق تبریز نیز با جایگزینی برخی لوله ها به شکل استاندارد از ۱۲ اردیبهشت سال جاری با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری تبریز، در محل پروژه پل خلعت پوشان آغاز شده است.

وی ادامه داد: همچنین با اخذ مجوز از کمیسیون ماده هفت، حفظ و گسترش نباتات سازمان سیما، منظر و فضای سبز، کار انتقال درختان واقع در این ضلع در ۷۲ ساعت انجام می شود تا عملیات عمرانی در جبهه شمالی نیز اجرایی شود.

دنیادوست اظهار کرد: پیش بینی می شود، عملیات فنی و عمرانی اجرای ضلع های شرقی و غربی جبهه شمالی پل تقاطع خلعت پوشان ظرف هفت ماه آینده به اتمام برسد و این طرح در موعد مقرر افتتاح شود.

دیگر خبرها

  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • آغاز طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سنندج/ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه سطح شهر
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • نبرد حساس صدرنشینی در آزادی؛ ذوب آهن، کابوس آبی‌پوشان در خارج از خانه؟
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • فوتبال از دریچه فان؛ متس هوملس، کابوس مهاجمان
  • ادامه روزهای کابوس‌وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی