Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مقام‌های آمریکایی،‌ ظاهرا موشک بالستیک کوتاه‌بردی که کره‌شمالی به تازگی مورد آزمایش قرار دارد، کپی یک طرح پیشرفته روسیه باشد که می‌تواند به شدت قابلیت گریز پیونگ‌یانگ از سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا را ارتقا بدهد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه لس‌آنجلس تایمز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا که تلاش ناموفقی برای متقاعد کردن کره‌شمالی داشته است تا کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی تسلیحات هسته‌ای را کنار بگذارد، این مساله را نمی‌پذیرد که موشک جدید مذکور "چیز بسیار استانداردی" بوده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مقام‌های نظامی و امنیت ملی نظر دیگری دارند و به وجود تهدید احتمالی علیه نیروهای آمریکایی و متحدان آن در شمال شرق آسیا اعتقاد دارند.

سه فروند از موشک‌ها چهارم و نهم مه از شمال غرب کره‌شمالی شلیک شد؛ خط سیر آنها کوتاه بود، هرگز از جو زمین خارج نشدند و پیش از سقوط در دریای ژاپن حدود ۲۹۰ کیلومتر پیمودند. تصاویر نشان می‌دهد، این موشک‌ها به شدت شبیه یک موشک کوتاه‌برد روسیه موسوم به اسکندر است که با سوخت جامد موتور حرکت می‌کند و چهار باله در دم برای تنظیم پرواز دارد. این شباهت‌ها به حدی است که برخی از کارشناسان پس از آن به موشک پیونگ‌یانگ لقب "کیم‌سکندر" دادند.   

مقام‌های آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود، می‌گویند یک موشک کوتاه‌برد با سامانه هدایت ماهواره‌ای، همانطور که انتظار می‌رود این موشک کره‌شمالی داشته باشد، احتمالا کار رهگیری را برای سامانه‌های ضد موشکی آمریکا که در کره‌جنوبی مستقر هستند سخت‌تر می‌کند.

تخریب این تسلیحات در سطح زمین هم دشوار خواهد بود چرا که روی یک صفحه قابل حمل هستند که دو موشک‌ روی آن جا می‌شود. احتمال دارد این موشک بسیار دقیق‌تر از زرادخانه موشک‌های کوتاه‌برد کهنه کره‌شمالی باشد. به نظر می‌رسد هدف از آزمایش این موشک‌ها وارد آوردن فشار به کاخ سفید برای از سرگیری مذاکراتی باشد که پس از نشست ماه فوریه رهبران دو طرف که دستاوردی نداشت، به بن‌بست رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی مذاکرات آمریکا و کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۶۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مهدی اسلام خواه در نشست خبری افزود: ۲۴ نفر از کارگران استان به‌طور همزمان با کارگران سایر استان‌ها به دیدار مقام معظم رهبری مشرف شدند و از نزدیک از بیانات ایشان بهره‌مند می‌شوند.
وی با اشاره به برپایی جشنواره امتنان در استان، افزود: در قالب برپایی آیین اختتامیه این جشنواره از ۲۶ کارگر نمونه و برگزیدگان این جشنواره با حضور مسئولان استانی و کشوری تقدیر می‌شود.
اسلام خواه با بیان اینکه نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۲ در استان ۷،۴ درصد بود، افزود: تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان برای امسال هشت هزار و ۴۳۳ نفر است که ۴۰ درصد از این تعداد مربوط به دانش آموختگان دانشگاهی است.
مدیرکل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان گفت: تعهد ایجاد اشتغال در سال گذشته، ایجاد ۱۳ هزار و ۵۱۵ شغل بود که در این مدت ۱۶ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شد که بر این اساس ۱۲۰ درصد از برنامه محقق شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • ببینید | موشک‌های بالستیک ایران توانستند با عبور از سپر دفاعی اسرائیل را هدف قرار دهند!
  • موشک‌های بالستیک ایران توانستند با عبور از سپر دفاعی اسرائیل را هدف قرار دهند! + فیلم
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • نظارت رهبر کره‌شمالی بر اولین مانور تاکتیکی شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای