Web Analytics Made Easy - Statcounter

“پرسینگ” و “تتو” یکی از روش های عجیب و غریب دنیای مد و زیبایی است که گاهی به قیمت آسیب جسمی و زیر سوال رفتن سلامت افراد نیز تمام می شود، اما نقش دستگاه های نظارتی و علوم پزشکی استان در مواجه با رشد قارچ گونه این مراکز چیست؟! و تاکنون چه اقداماتی در این باره انجام داده اند؟!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، دنیای مد و مانور زیبایی امروز به جاهای عجیب و غریب رسیده و افراد انواع روش های مختلف برای تغییر ظاهر با هدف جذاب و زیباتر شدن استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته خانم ها با یک سرخاب و سفیداب ساده خودشان را زیبا می کردند و مردان با اصلاح و پوشیدن یک دست لباس نو، نونوار می شدند اما امروز دیگر سرخاب و سفیداب و لباس نو جای خودش را به روش های عجیب و غریبی داده، روش هایی که حتی سلامت جسم هم آسیب می زند. و هستند کسانی که هر روز با تبلیغات رنگارنگ بر این فضا موج سواری کرده و سود هنگفتی  می برند.

تتو (خالکوبی) و پرسینگ (نگین گذاری) از مواردی است که میتوان به آن اشاره کرد. در ادامه به بررسی این دو موضوع خواهیم پرداخت:

 

پرسینگ (نگین گذاری):

این کار به منظور آویزان کردن زیورآلات فلزی با سوراخ کرن پوست در نقاط مختلف بدن انجام می شود، سوراخ کردن گوش برای آویزان کردن گوشواره در خانم ها از سال های دور رواج داشته اما
امروزه کم کم این کار به سوراخ کردن بینی، لب، دندان، زبان و دیگر نقاط بدن گرایش پیدا کرده است.

 

 

تتو (خالکوبی):

این پدیده غربی امروزه بیشتر در مراکز غیر مجاز و غیر بهداشتی و به وسیله افراد غیرمتخصص انجام می‌شود و علاوه بر عوارض و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی، از لحاظ جسمی و سلامتی نیز افرادی را که دست به این اقدام زده‌اند، در معرض خطر قرار می‌دهد.

برخی آرایشگاه‌های زنانه کم‌کم دارند به یک کلینیک زیبایی تبدیل می‌شوند، آن‌ها بدون نگرانی از آلودگی، عفونت، خونریزی و… کارشان را می‌کنند و معمولاً پاسخگوی عواقب بعدی هم نخواهند بود و همیشه در صورت بروز عوارض، مشتری را مقصر می‌دانند.

 

 

به دلیل عدم نظارت جدی مراکز انجام تاتو و سوراخ کردن و حلقه انداختن در بخش‌های گوناگون بدن به صورت عجیبی افزایش یافته و حتی تبلیغات این مراکز زیرزمینی نیز به خصوص در فضای مجازی کاملا مشهود است.

کافی است تا سری به اینستاگرام بزنید و کلمه “تتو” یا “خالکوبی” و “پرسینگ” را جست‌وجو کنید تا فهرست بلند بالایی از افرادی که حاضرند این کار را برای شما انجام دهند، پیش‌رویتان قرار گیرد. طرح و نقش‌ها هم نامحدود است؛ ‌از طرح‌های ریز و کوچک و نمادهای خاصی که خیلی‌ها از داستانشان بی‌خبرند گرفته تا نقش‌های بزرگی که سراسر بدن را فرا می‌گیرد و نقش‌های عجیبی بر پوسته انسانی افراد می‌کشد.

نکته مهم و حساس رشد قارچ گونه این مراکز و ترویج این حرکت در فضای مجازی استان  که اکثرا بدون در نظر گرفتن موازین شرعی و همچنین نکات مهم پزشکی و بهداشتی می باشد.

از نظر پزشکی تتو و پرسینگ بر روی بدن می تواند دارای عوارض بسیار خطرناکی باشد.

 

 

 

 

 

 

 

عفونت اولین عارضه و  مشکلی است که می تواند بر اثر خالکوبی و پرسینگ ایجاد شود، عفونت می تواند به صورت موضعی یا گسترده در همه اندام بدن صورت پذیرد همچنین حساسیت و آلرژی، عارضه دیگری می باشد که به صورت التهاب و تورم در شخص ظاهر می گردد. نکته بسیار مهم انتقال بیماری هایی نظیر ایدز و هپاتیت است، این در حالی است که بیماری هپاتیت و ایدز می‌تواند بر اثر تماس با ابزار های آلوده که  قبلا برای افراد آلوده استفاده شده است منتقل گردد. همچنین سرطان نیز بر اثر پیرسینگ چندان غیر منتظره نیست. تحریک مزمن و طولانی‌مدت پوست توسط آویزه‌های مورد استفاده می‌تواند به سرطان پوست منجر شود.

فارغ از مباحث فوق، بررسی اجمالی فضای مجازی حاکی از آن است که این کسب و کار در گیلان ریشه دوانیده و به صورت چشمگیری در حال افزایش است.

اما سؤال اصلی این است که آیا آرایشگاه ها یا هر مرکزی که به صورت غیرقانونی مشغول به فعالیت در این زمینه بوده و در فضای مجازی با تبلیغات کذایی دعوت به انجام این عمل می کند قابل اعتماد می باشد؟!

دستگاه های نظارتی و علوم پزشکی استان در مواجه با رشد قارچ گونه این مراکز و عواقب آن چه اقداماتی انجام داده اند؟!

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • غوغای هواداران فلسطین در باشگاه سلتیک انگلیس | ویدئو
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان