Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@10:07:02 GMT

گزارشی از آرایش فراکسیون‌های مجلس

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۶۶۴۹

گزارشی از آرایش فراکسیون‌های مجلس

سه فراکسیون سیاسی مجلس همزمان با رایزنی برای انتخابات هیأت رئیسه پارلمان، قصد دارند گزینه‌های خود شامل حمیدرضا حاجی‌بابایی، علی لاریجانی و محمدرضا عارف را برای جلوس بر صندلی ریاست مجلس وارد عرصه رقابت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در آخرین اجلاسیه، روز یکشنبه پنجم خردادماه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان خانه ملت و همچنین اعضای سه فراکسیون مهم سیاسی پارلمان در روزهای باقیمانده تا انتخابات، در حال رایزنی و رسیدن به گزینه های نهایی برای ترکیب هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در داخل و بیرون مجلس هستند.

در این بین فراکسیون نمایندگان ولایی که ریاست آن را حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده مردم همدان بر عهده دارد، درحال تهیه لیستی اختصاصی برای انتخابات هیات رئیسه است.

پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد که حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون ولایی به عنوان گزینه نهایی اعضا برای ریاست مجلس انتخاب شده است؛ البته تاکنون حاجی‌بابایی این خبر را تایید و رد نکرده اما برخی اعضای فراکسیون بر ارائه لیست مستقل و معرفی حاجی بابایی به عنوان گزینه نهایی و لزوم عدم ائتلاف با سایر فراکسیون‌ها تاکید دارند.

اعضای فراکسیون امید هم از ورود رئیس فراکسیون‌شان یعنی محمدرضا عارف به انتخابات هیأت رئیسه مجلس خبر می‌دهند.

بعضی از اعضای این فراکسیون در روزهای اخیر طی مصاحبه‌هایی از حضور عارف برای کسب کرسی ریاست مجلس خبر داده‌اند؛ البته تاکنون عارف همانند حاجی بابایی، اظهارنظر قطعی درباره ورود یا عدم ورود خود به انتخابات هیأت رئیسه پارلمان نکرده است اما اظهارات اعضای این فراکسیون نشان می‌دهد که امیدی‌ها هم مانند ولایی‌ها بر معرفی نامزدی برای ریاست مجلس و همچنین عدم ائتلاف با سایر فراکسیون‌ها تاکید دارند.

فراکسیون امید هم قرار است لیست جداگانه‌ای برای هیات رئیسه ارائه کند که مذاکرات برای مشخص شدن جزئیات آن ادامه دارد.

فراکسیون مستقلان ولایی دیگر فراکسیون مهم سیاسی مجلس است که این روزها درگیر تهیه لیستی است که به گفته برخی اعضا علی لاریجانی را برای ریاست مجلس پیشنهاد کرده است.

البته اعضای این فراکسیون مدت‌هاست اعلام کرده‌اند گزینه نهاییشان برای ریاست مجلس علی لاریجانی است و برخی از اعضای این فراکسیون مانند مهرداد بائوج لاهوتی از سایر فراکسیون‌ها خواسته‌اند بر سر گزینه این فراکسیون یعنی لاریجانی ائتلاف کنند، درخواستی که تاکنون نه تنها نظر مثبتی نداشته بلکه سایر فراکسیون‌ها بر ارائه لیست جداگانه تاکید کرده‌اند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۶۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند

«حسین نجابت» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و آرایش فهرست‌های انتخاباتی، اظهار کرد: در مورد وضعیت لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) و ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (اُمنا) باید صبر کنیم ببینیم چه لیستی برای مرحله دوم از این دو تشکیلات خارج می‌شود و بعداً در این خصوص اظهار نظر کنیم.

وی افزود: با توجه به تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب نسبت به برخی بد اخلاقی‌ها، نفرت‌پراکنی‌ها، درگیری‌ها و یقه‌گیری‌ها داشتند، فکر می‌کنم اقبال به لیست شورای ائتلاف (شانا) در مرحله دوم انتخابات، بیشتر از مرحله اول انتخابات باشد که البته این امر در حال حاضر یک ارزیابی و پیش‌بینی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم با اشاره به ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در مجلس آینده، یک گروه کوچک از اصلاح‌طلب‌ها حضور خواهند داشت که فراکسیون تشکیل می‌دهند؛ در جناح اصولگراها در ابتدا احتمال می‌دهم برای اینکه آیا یک فراکسیون واحد شود یا دو فراکسیون، چالش‌هایی به وجود بیاید اما فکر می‌کنم در نهایت یک فراکسیون تشکیل شود زیرا حتماً دوستان با مقداری خویشتن‌داری بتوانند با همدیگر کار کنند.

داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود

عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اولویت خود در مجلس آینده تاکید کرد: با توجه به حوزه تخصصی‌ام، در مجلس آینده حتماً داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود؛ تخصص من فیزیک ذرات بنیادی یا نزدیک به فیزیک هسته‌ای است و در کمیسیون انرژی، مطالعات و تحقیق و تجربه در سه دوره مجلس دارم که علی‌القاعده باید به آن کمیسیون بروم.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اولویت مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توجه به تخصصم، قطعاً مسائل مربوط به حوزه انرژی باید در اولویت مجلس آینده باشد زیرا به طور عمومی در انرژی، مصرف بی‌محابا و هدررفت داریم.

وی ادامه داد: در بخش انرژی باید روی فناوری‌های جدید سرمایه‌گذاری شود و به سرعت جواب بدهد و هم مردم در مصرف انرژی باید توجه پیدا کنند که چه سرمایه عظیمی در اختیار آن‌هاست؛ بنابراین به نظرم باید انرژی و کنترل مصرف در مجلس آینده به مساله فراگیر تبدیل شود.

نجابت تاکید کرد: طبیعتاً در کمیسیون انرژی نظرات متخصصان مهم است و اعضای این کمیسیون با وزرای نفت و نیرو و نیز رئیس سازمان انرژی اتمی در ارتباط هستند و می‌توانند نظرات جامعی را ارائه دهند؛ همانطور که در مجلس هفتم ما تبصره ۱۳ معروف را دادیم که ابعاد مختلفی دارد.

وی ادامه داد: لازم است در کنار ارتقای فناوری‌ها و اصلاح شیوه مصرف به موضوع مهم تخصیص یارانه‌ها و اینکه کجا و چگونه و به چه اشخاصی تعلق بگیرد هم توجه شود؛ همه این‌ها از نظر من مسائل اساسی و نظرات مهمی است که در مجلس آینده باید به آن‌ها رسیدگی شود.

حرکت پویش مهر قابل قدردانی است

نجابت در رابطه با «پویش با مهر انتخاب کنیم» خبرگزاری مهر گفت: در پویش مهر، کار مثبتی صورت گرفته است که در اتصال با فرمایشات رهبری انقلاب، هر کسی باید آورده‌های خود را در میدان بیاورد و خبرگزاری‌ها هم باید در این خصوص تلاش و به هر میزانی که می‌توانند کمک کنند تا مردم حضور بیشتری در انتخابات داشته باشند و انتخاب آن‌ها آگاهانه باشد که قابل قدردانی است.

کد خبر 6085077

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده