Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان این که تقاضا کرده‌ایم سهامداران سرمایه صندوق را افزایش دهند، گفت: همکاری با صندوق‌های دیگر را مدنظر داریم تا به این طریق بتوانیم به تأمین سرمایه در گردش برای تولید انبوه کمک کنیم.

به گزارش ایسنا، عباس طایب امروز در مراسم امضای قرارداد سرمایه‌گذاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، با اشاره به اینکه مشارکت در زمینه تولید سرنگ ایفلیتو را از این ماه به صورت رسمی عملیاتی می‌کنیم، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری ریسک پذیر دانشگاه از آبان ۹۷ ایجاد شد که ۲۵ درصد سهام آن مربوط به دانشگاه علم و صنعت و ۷۵ درصد سهام مربوط به یک شرکت سرمایه‌گذاری است که با توجه به سهام دانشگاه در این شرکت می‌توان گفت حدود بیش از ۴۰ درصد از سرمایه صندوق خطرپذیر پژوهش و فناوری دانشگاه متعلق، به صورت مستقیم و غیر مستقیم متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از سال گذشته ۱۸ طرح را مورد بررسی قرار داده‌ایم، خاطرنشان کرد: بافت فرهنگی و روحیه اعضای صندوق و دیگر عوامل سبب شده تمام این طرح‌ها تولیدی باشد، ضمن آنکه از ابتدا به دنبال حمایت از طرح‌های تولیدی بوده‌ایم و این موضوع را با وام‌های مضاربه‌ای، کمک به صدور ضمانت‌نامه و غیره محقق کرده‌ایم.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به اینکه سال گذشته سرمایه ۳۵ درصدی سهامداران معادل ۶ میلیارد تومان خرج شده است، گفت: ۶ طرح در دست بررسی داریم که همه تولیدی هستند و بررسی نهایی آنها در حال انجام است.

وی خاطر نشان کرد: بعد از گزارش عملکرد سال ۹۷ خودمان تقاضا کردیم سهامداران سرمایه را افزایش دهند، در غیر این صورت تمام آن را تا مهر و آبان مصرف خواهیم کردم، این در حالی است که کار اجرایی ما کم نمی‌شود؛ چرا که تجربیات اعضای هیات مدیره را به شرکتهای دانش‌بنیان منتقل می‌کنیم.

طایب با اشاره به اینکه قریب به اتفاق همکاران ما در حوزه‌های کاربردی و تبدیل دانش پژوهشی به محصول فعالیت کرده‌اند، گفت: در نظر داریم با صندوق‌های دیگر نیز همکاری داشته باشیم تا شاهد افزایش سرمایه و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی باشیم و از این طریق در تامین سرمایه در گردش برای تولید انبوه کمک کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید انبوه دانشگاه علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند