Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادپور ظهر امروز چهارشنبه در جلسه حفاظت از منابع با اشاره به اینکه کار ارزیابی ساختمان‌های آسیب دیده از سیل انجام شد و ۳۵ هزار ساختمان در شهر و روستا ارزیابی شد، اظهار داشت: برای هر شهر و بخش یک استان معین انتخاب شده است و کارها را پیگیری می‌کنند.

۳۵ هزار ساختمان مسکونی در شهر و روستا از سیل خسارت دید

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۳ هزار واحد تا تشکیل پرونده داده‌اند، یادآور شد: ۱۲۰۰ روستای لرستان از سیل آسیب دیده‌اند و این خسارت از تعمیر جزئی تا احداث را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه برخی روستاها نیاز به جابه جایی داشتند، ۳۸ روستا نیاز به جابه جایی موضعی تا کلی داشت و در نهایت ۷ روستا به طور کامل باید جابه جا شود، افزود: زمین مورد نیاز مسکن ۵ مورد از این روستاها حل شده و در مورد دو روستای دیگر هنوز گرفتار هستیم که شامل دو روستای بابازید و ملاوی می‌شود.

۷ روستای سیل زده باید به طور کامل جابه جا شوند که تاکنون مشکل زمین ۵ روستا حل شده است

مرادپور با اشاره به اینکه روستای بابازید با ۱۶۰ خانواده اصرار دارند سر جای خود بمانند و لذا هنوز کار جابه جایی آنها انجام نشده است، ادامه داد: در شهر معمولان و پلدختر هم تعدادی از منازل در حریم و بستر رودخانه بودند که با حمایت دادستان خرم آباد و دادگستری کل لرستان مسئله زمین مورد نیاز سیل زدگان این دو شهر رفع شد.

وی با بیان اینکه در معمولان کار ساخت منازل سیل زدگان شروع شده است، تصریح کرد: دادستان خرم آباد ۵ یا ۶ بار سفر داشتند به پلدختر، با مالکین و معارضین صحبت کردند و مسئله زمین را حل کردند که این اقدام و همکاری دستگاه قضائی جای تشکر دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان یادآور شد: زمین در نظر گرفته شده در پلدختر را قطعه بندی کرده‌اند، این زمین در حال حاضر زیر کشت گندم است و یک هفته فرصت گرفته‌اند تا گندم را برداشت کنند بعد کار ساخت و ساز شروع شود.

۴۱۰۰ واحد آسیب دیده در پلدختر داریم که ۴۰۰ مورد آنها احداثی است

مرادپور با اشاره به اینکه ۴۱۰۰ واحد آسیب دیده در پلدختر داریم که ۴۰۰ مورد آنها احداثی است و ۱۱۰ تا ۱۲۰ منزل احداثی نیز باید جابه جا شوند، گفت: چادرهای اسکان در پلدختر ۱۱۰ مورد بودند که خیلی وقت گذاشتیم و مسائل آنها را حل کردیم و فعلاً تعدادشان به ۳۵ چادر رسیده است؛ تعدادی از آنها اصلاً ذی حق و سیل زده نبودند.

از صفر تا صد کار مسکن در مناطق سیل زده استان با بنیاد مسکن است

وی با بیان اینکه در خصوص احداث و تعمیر مسکن سیل زدگان از سوی بنیاد مسکن دیروز هم گلایه کردم، تصریح کرد: از صفر تا صد کار مسکن در مناطق سیل زده استان با بنیاد مسکن است و دیگر از اختیارات ما خارج شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: ما بر اساس تجربه گفتیم اولویت اول رفع مشکل مسکن‌های تعمیری باشد تا زندگیشان را شروع کنند بعد درجاسازها را شروع کنید و بعد کار ساخت خانه‌هایی که نیاز به جابه جایی دارند آغاز شود.

بنیاد مسکن باید سریع‌تر پول و تسهیلات مورد نیاز سیل زدگان را بدهد و کار را تسهیل کند

مرادپور با اشاره به اینکه از ۱۱ هزار و ۹۰۰ واحد احداثی روستاها ۴۳۰ تا پی کنی شده است، دوستان بنیاد مسکن باید سرعت کار را بالا ببرند، گفت: در معمولان و پلدختر و همه روستاها بدون خانه زندگی کردن سخت است. من از روند کار در حوزه مسکن راضی نیستم.

وی خاطرنشان کرد: خود مردم خانه‌ها را می‌سازند و بنیاد مسکن باید فرآیند را تسهیل کند، نقشه‌ها را بدهد؛ بنیاد مسکن باید سریع‌تر پول و تسهیلات مورد نیاز سیل زدگان را بدهد و کار را تسهیل کند.

کد خبر 4623876

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری لرستان خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.

روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.

برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل همچنین افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبار‌ها از کشاورزان خریداری و به کارخانه‌های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشور‌های همجوار صادر شده است.

دشتبانی بیان کرد: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.

به گفته او، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • بازدید استاندار لرستان از روند ساخت مسکن ملی بروجرد