Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@09:51:25 GMT

پرورش بز شيري مورسيا اسپانيا در يزد آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۷۸۶۵

پرورش بز شيري مورسيا اسپانيا در يزد آغاز شد

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - جانشين رئيس سازمان جهاد کشاورزي يزد گفت: با ورود اولين محموله بز شيري نژاد مورسيا اسپانيا به استان، طرح پرورش اين حيوان با ظرفيت هزار و 200 راس آغاز شد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي، سيد حسين بخشايش اظهار داشت: بامداد امروز يک هزار و 140 راس بز ماده و 60 راس بز نر بالغ، مستقيما از اسپانيا به يزد انتقال و به سايت پرورش واقع در بخش فهرج يزد منتقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدير توسعه بازرگاني سازمان جهاد کشاورزي يزد درباره اهداف کلان طرح توجيهي پرورش اين حيوان در راستاي تحقق اهداف سياست هاي اقتصاد مقاومتي يادآور شد: به دليل مزيت ها و ويژگي هاي خاص اين نژاد نسبت به ساير نژادها نظير 210 روز دوره شيردهي با توليد بيش از 600 کيلوگرم شير با چربي 5.7 درصد و پروتئين 3.4 درصد، مدت زمان کوتاه بلوغ، چند قلوزايي و سازگاري با اقليم منطقه، پرورش آن در يزد آغاز شد.
بخشايش افزود: با ورود بز مورسيا، گام موثري در توسعه اقتصادي صنعت دامداري استان و به تبع آن کشور برداشته شده است.
مدير توسعه بازرگاني جهاد کشاورزي يزد ادامه داد: توسعه ، پرورش، تکثير و اصلاح نژاد دام هاي پرتوليد، افزايش بهره وري از نهاده هاي دامي، توسعه صنعت لبنيات حاصل از شير بز، دستيابي به بازارهاي برون مرزي، توسعه اشتغال پايدار روستايي و بهبود معيشت خانوارها با ترويج و توسعه دامداري هاي پرورش نژادهاي اصلاح شده پر توليد روستايي از جمله اهداف کلان طرح پرورش بز مورسياست.
بخشايش درباره ويژگي هاي اقتصادي طرح پرورش و تاثيرگذاري قابل توجه آن در بالابردن بهره وري و توسعه پايدار بخش کشاورزي و حفظ امنيت غذايي استان و کشور اظهار کرد: با توجه به اينکه بخش قابل توجهي از علوفه توليدي در کشور به وسيله کشاورزان خرده پا توليد مي شود ولي عملا وارد چرخه بازار نمي شود.
وي با بيان اينکه پرورش بز مورسيا مي تواند اين حجم زياد علوفه را با ايجاد امکان استفاده بهينه از منابع خرد و پراکنده تبديل به کالاي قابل عرضه به بازار کند، ادامه داد: اين موضوع در صورت تحقق ، بسياري از معادله کلان اقتصادي را به گونه اي مثبت جابه جا مي کند.
بز مورسيا در مقايسه با ساير رکوردهاي استاندارد نژادي نظير هلشتاين، آلپاين و سانن در زمينه بهره وري توليد چربي، پروتيئن و لاکتوز با تفاوت معناداري عملکرد بسيار بالاتري دارد و شير پرچرب اين حيوان براي توليد پنير مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
1968/ 2047
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد