Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-26@10:16:08 GMT

سیرکاران، برنده بزرگ جنگ تجاری در آمریکا+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۷۹۳۱

سیرکاران، برنده بزرگ جنگ تجاری در آمریکا+تصاویر

پس از چند دهه ورود سیرهای بی‌کیفیت چینی، فروش سیر تولیدی کالیفرنیا افزایش یافته است و کارشناسان دلیل آن را اعمال تعرفه‌های بیشتر روی سیرهای چینی می‌دانند. به گزارش «جنوب نیوز» به نقل از عصر ایران؛ در حالیکه بسیاری از کشاورزان در آمریکا به دلیل اتکاء به واردات چینی، از جنگ تجاری رنج می‌برند، تولیدکنندگان سیر آمریکایی به دلیل اتکاء بر حجم عظیم فروش داخلی سود زیادی خواهند برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کن کریستوفر قائم مقام شرکت خانوادگی "کریستوفر رنچ"، در این خصوص گفت: در بهترین شرایط، خواستار حفظ همیشگی تعرفه‌ها روی محصولات چینی هستیم.  "کریستوفر رنچ" یکی از سه شرکت تجاری بزرگ تولید کننده سیر در آمریکاست.

تعرفه روی کالاهای چینی، از تاریخ 9 "می" بر روی بیش از 200 میلیارد دلار از کالاهای چینی اعمال شده و همین موضوع باعث افزایش  قیمت 10 تا 25 درصدی سیرهای چینی شده است.

در حالیکه که کشاورزان سویا در "میدوست" آمریکا، شاهد سیلوهای پر شده از دانه‌های خود و فروش نرفتن آنها هستند و خریداران بزرگ چینی فرآیند خرید سویا را متوقف کرده‌اند، کریستوفر رنچ از افزایش 15 درصدی فروش سیر در فصل پایانی 2018 خبر می‌دهد.

وی این افزایش را نتیجه اعمال 10 درصدی تعرفه روی سیرهای وارداتی چین از ماه سپتامبر اعلام کرد.

پس از شکست مذاکرات تجاری اخیر چین و آمریکا، تعرفه روی کالاهای چینی مجددا افزایش یافت. این افزایش مجدد، درست چند هفته قبل از برداشت سیرهای آمریکایی صورت گرفت. زمانی که می‌تواند بیشتر از قبل به نفع تولید کنندگان سیر آمریکایی باشد.

کریستوفر در این خصوص گفت: زمان‌بندی برای ما  بسیار مناسب است و در هفته‌های آینده شاهد افزایش تقاضا برای سیرهای آمریکایی هستیم.

کریستوفر 33 ساله در منطقه "گیلروی" کالیفرنیا، مالک 59 هزار هکتار مزرعه سیر است. وی در ماه ژوئیه به واشنگتن  سفر کرد تا دولت ترامپ را برای اعمال تعرفه روی سیرهای وارداتی قانع کند.

او گفت: جنگ تجاری بهترین گزینه برای حفظ منافع آمریکا نیست، اما اصرار داریم سیرهای وارداتی بخشی از اقلام فهرستی باشند که تعرفه‌ها بر روی آن اعمال خواهد شد.

با این وجود همگان، به تعرفه‌های اعمال شده روی سیر علاقه نشان نمی‌دهند. در حالیکه کریستوفر تمام تلاش خود را برای اعمال تعرفه روی سیرهای وارداتی انجام می‌دهد، شرکت "مک‌کورمیک" یکی از بزرگترین شرکت‌های سازنده ادویه در جهان با این روند مخالف است.

مک‌کورمیک اعلام کرده که بیشتر دستورات تهیه ادویه‌اش به سیرهای چینی وابسته‌اند. محصولاتی که از هر لحاظ با سیرهای تولیدی در آمریکا متفاوتند.

لارنس کورسیوز مدیر عامل شرکت مک‌کورمیک در این خصوص به رویترز گفت: این محصولات قابلیت جایگزینی ندارند و استفاده از مواد محلی می‌تواند در تغییر مزه چاشنی‌ها اثرگذار باشد.

وی افزود: در کنار تفاوت مزه، سیرهای کالیفرنیا به شکل سنتی گرانتر از سیرهای چینی به فروش می‌رسند.

کریستوفر قیمت یک جعبه 13 کیلویی از سیر آمریکایی در بازار عمده ‌فروشی را 60 دلار اعلام کرد. این در حالیست که همین میزان سیر چینی قبل از اعمال تعرفه‌ها جعبه‌ای 20 دلار و پس از تعرفه‌گذاری 40 دلار به فروش می‌رسد. اعمال تعرفه‌های جدید می‌تواند قیمت سیر چینی را به سرعت افزایش دهد.

تولیدکنندگان سیر در آمریکا از معدود اقشاری هستند که از اعمال تعرفه‌ها روی محصولات کشاورزی لذت می‌برند.

چین در سال گذشته در حرکتی تلافی‌جویانه روی کالاهایی مانند سویا، ذرت و گوشت خوک تعرفه وضع کرد. حرکتی که خرید این محصولات از آمریکا را با رکود مواجه کرده است.

در سال گذشته، بودجه 12 میلیارد دلاری از سوی دولت به آسیب دیدگان جنگ تجاری اختصاص یافت. ترامپ متعهد شده تا 20 میلیارد دلار دیگر را به کشاورزان متضرر از جنگ تجاری کمک کند. با این وجود "انجمن کشاورزان آمریکایی سویا" اعلام کرده‌اند که موفق به دریافت هیچ کمکی از طرف دولت نشده‌اند.

جنگ تجاری باعث ترک کار بسیاری از کشاورزان در سواحل غربی کشور آمریکا شده است. بیشتر آنها به تولید محصولات خانواده گیلاس و دانه‌های روغنی می‌پرداختند. پس از اعمال تعرفه‌های جدید چینی روی این محصولات، کشاورزان آمریکا به دنبال کاشت محصولاتی جایگزین در این بخش هستند.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن

وزیر امور خارجه آمریکا بدون فرش قرمز و حضور مقام‌های عالی رتبه وارد چین شد. رئیس کمیته حزب کمونیست در شانگ‌های و یکی از اعضای دفتر سیاسی، عالی رتبه‌ترین مقامی بود که از بلینکن استقبال کرد.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا برای تحت فشار قرار دادن پکن در مورد مسائلی از جمله حمایت این کشور از روسیه و ظرفیت مازاد صنعتی، با تهدید تحریم‌های جدید آمریکا در جریان این سفر، وارد چین شده است.

بلینکن در سفر سه روزه خود ابتدا در شانگ‌های رفته و سپس در پکن توقف خواهد کرد تا با دانشجویان صحبت کند و در یک بازی بسکتبال شرکت کند.

براساس گزارش بلومبرگ، بلینکن تلاش خواهد کرد تا مقامات چینی را متقاعد کند تجارتی را که به رغم محدودیت‌های غربی اعمال شده پس از حمله روسیه به اوکراین، پایگاه صنعتی دفاعی روسیه را قادر به بازسازی کرده است، متوقف کند.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت: همچنین ادعا‌های ارضی پکن در مورد تایوان و دریای چین جنوبی در دستور کار قرار دارد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته پکن را «بیگانه هراس» خواند و قول داد که تعرفه‌های بیشتری بر چین اعمال کند و تحقیقاتی را در مورد صنعت کشتی سازی این کشور آسیایی آغاز کرد.

قبل از دیدار بلینکن، رسانه‌های دولتی چین تناقض در تلاش برای تثبیت روابط و در عین حال تشدید رقابت تجاری را مطرح کردند.

گلوبال تایمز، نوشت: «چرا طرف آمریکایی یک دیدار عادی را به چیزی که به نظر می‌رسد یک اولتیماتوم است تبدیل می‌کند؟ در این تفسیر هشدار داده شده است: «اگر این مشکل حل نشود، مانند راه رفتن در شب با چشم بسته است و به راحتی منجر به اشتباه و حتی خطر می‌شود».

بلینکن تنها چند ساعت پس از تصویب یک بسته کمک اضطراری ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان توسط سنا وارد چین شده است.

بلومبرگ می‌گوید هیأت ایالات متحده به دنبال این خواهد بود که سیاست‌های خود را به طور واضح به پکن ابلاغ کند تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری کند. سفر بلینکن همچنین همزمان با برگزاری مانور‌های نظامی آمریکا و فیلیپین در نزدیکی دریای جنوبی چین و تایوان است.

بعید است که مقامات ایالات متحده از این نشست‌ها با پیشرفت‌های مشخص یا قابل ارائه خارج شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • هشدار جدی مدیر اف.بی.آی درباره حمله احتمالی تروریستی در خاک آمریکا
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد