Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@16:51:59 GMT

پای ملخ صحرایی به رامهرمز باز شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۰۵۳۲

ساعت 24- مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز گفت: جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع با پوشش بوته‌ای و درختچه‌ای روستای بن رشید از توابع بخش سلطان‌آباد رامهرمز ظاهر شدند که بلافاصله از روز گذشته تا ظهر امروز طی دو عملیات سم‌پاشی مؤثر در سطح حدود ۱۵ هکتار بخش عظیمی از دسته‌های ملخ‌ها نابود شدند.

 سید مهرداد میرسالاری مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رامهرمز، اظهار کرد: جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع با پوشش بوته‌ای و درختچه‌ای روستای بن رشید از توابع بخش سلطان‌آباد رامهرمز ظاهر شدند که بلافاصله با تدارک ادوات، تجهیزات و سموم موردنیاز، از بعدازظهر روز گذشته تا ظهر امروز طی دو عملیات سم‌پاشی مؤثر در سطح حدود ۱۵ هکتار بخش عظیمی از دسته‌های ملخ‌ها نابود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از بهمن‌ماه گذشته با اعلام ورود ملخ صحرایی از جنوب کشور بلافاصله ضمن تشکیل اولین ستاد ردیابی، رصد و مبارزه، تشکیل کمیته‌ها و اکیپ‌های مربوطه در جهاد کشاورزی و پیش‌بینی تدارکات لازم و اطلاع‌رسانی عمومی به کشاورزان به‌طور مستمر عملیات گشت زنی، رصد و پایش توسط کارشناسان جهاد کشاورزی با همکاری کشاورزان، دامداران روستایی و عشایر در سطح مزارع، مراتع و جنگل‌ها ادامه داشت.

مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز با بیان این‌که این مورد اولین کانون تجمعی مشاهده شده از ملخ صحرایی در رامهرمز بود، عنوان کرد: با حضور و همکاری داوطلبانه کشاورزان، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستای بن رشید و سایر روستاهای بخش سلطان‌آباد اقدامات مؤثری در حال انجام است.

وی گفت: از کلیه همشهریان تقاضا داریم ‌که در امر رصد و ردیابی ملخ همیاری و همکاری لازم را داشته باشند و در هر نقطه‌ای از شهرستان به هر تعداد و هر سنی از ملخ مشاهده کردند سریعاً به جهاد کشاورزی یا بخشداری‌ها اطلاع‌رسانی کنند.

میرسالاری اظهار کرد: کلیه مناطق سرسبز به‌ویژه مناطق جنگلی و بیشه‌ای با توجه به برداشت مزارع مستعدترین و محتمل‌ترین مکان‌های حضور ملخ هستند که در صورت آسیب درختان و جنگل، جبران خسارت و احیای دوباره آن‌ها امری زمان‌بر و هزینه‌دار برای شهرستان خواهد بود.

وی گفت: به دامداران توصیه می‌شود که از چرای احشام خود در مناطق سم‌پاشی شده مطلقاً خودداری کنند و به جهت کانون‌کوبی فوری و جلوگیری از تکثیر و گسترش ملخ که نتیجه آن مبارزه گسترده‌تر و آلودگی بیشتر مراتع و محدودیت چرای دام‌ها می‌شود، تقاضا می‌کنیم که دامداران نیز در پایش و رصد ملخ نیز همکاری کنند.

فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد

نصرت الله نیکو مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اجرای این طرح‌ها باعث شد تا هزار و ۲۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند و نیاز بهره برداران را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین نیز در حال اجرای سامانه‌های نوین آبیاری است، ادامه داد: ۱۳۰ طرح برای این منظور در دستور کار قرار دارد که میانگین پیشرفت فیزیکی آنها ۶۳ درصد بوده و درحال تکمیل است.

نیکو اضافه کرد: ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است که این عملکرد سبب شده تا در سطح کشور رتبه دهم را بین استان‌ها به دست بیاوریم.

به گفته این مسئول، سازمان جهاد کشاورزی در برنامه ریزی پیش رو باید سه هزار هکتار طرح سامانه‌های نوین آبیاری را در اراضی کشاورزی اجرایی کند که بخش قابل توجهی از این مهم نیازمند تامین اعتبار به موقع و در برخی موارد همکاری بهره برداران است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: سامانه‌های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری و کیفیت مصرف آب می‌شود که استفاده از این روش به عنوان یکی از برنامه اصلی و هدفمند در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد