Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشهر - ایرنا - مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به حمایت ویژه‌ دولت از بخش کشت گلخانه ای گفت: امسال 500 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای احداث گلخانه ها در استان پرداخت می شود.

هادی ایزدی امیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات برای احداث 250 هکتار گلخانه در سطح استان به متقاضیان داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: توسعه گلخانه ها از اولویت های این سازمان است و برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان در راستای حمایت از سرمایه گذاران هیچ محدودیتی وجود ندارد.
مدیر باغبانی جهادکشاوزری مازندران ادامه داد: این تسهیلات براساس مناطق غیر برخوردار و برخوردار، از صندوق توسعه ملی با نرخ سود 10 درصد و از محل تبصره 18 نیز با سود کمتر از هفت درصد تعلق می گیرد.
ایزدی امیری خاطرنشان کرد: سال گذشته از محل اشتغال روستایی و عشایری برای توسعه گلخانه ها 23 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در این استان به 140 بهره بردار پرداخت شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: براساس سیاستگذاری وزارتخانه امسال 5 هزار و 800 هکتار برای احداث فضای گلخانه ای جدید در دستور کار قرار گرفته که سهم مازندران از این میزان 250 هکتار است.
وی فضای کنونی گلخانه ای مازندران را 500 هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: با احداث 250 هکتار فضای گلخانه ای استان در سال جاری این میزان به به 750 هکتار خواهد رسید.
ایزدی افزود: متقاضیان تسهیلات احداث گلخانه ای بعد از دریافت مجوز در سامانه سیتا ثبت نام خواهند کرد تا پس از بررسی های لازم به بانک های عامل شامل کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک معرفی می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در خواست بیش از 50 متقاضی در سامانه سیتا ثبت شده و برخی طرح ها در مرحله بررسی و برخی نیز مراحل پایانی معرفی به بانک قرار دارند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به فعالیت 10 نفر در هرهکتار از فضای گلخانه ای گفت: با احداث 250 هکتار گلخانه برای 2 هزار و 500 نفر نیز اشتغالزایی در استان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: محصولات گلخانه ای در استان شامل تولید سبزی، صیفی، گل و گیاهان زینتی و میوه های گرمسیری همچون لیمو ترش است.
طبق برنامه 10 ساله توسعه گلخانه های کشور، وسعت این اماکن تا پایان سال 1404 باید به 48 هزار و 355 هکتار برسد در حال حاضر سطح گلخانه های کشور بیش از 15هزار هکتار است که حدود 80 درصد زیرکشت محصولات گلخانه ای شامل سبزی و صیفی و 20 درصد نیز در بخش گیاهان زینتی و سایر محصولات میوه ای است.
براساس آمارها در سال 96 در سطح 13 هزار هکتار نزدیک به 2 میلیون و 200 هزار تن محصولات سبزی و صیفی تولید شد.
هم اکنون استان مازندران با تولید 72 نوع محصول زراعی و باغی سالانه حدود 7 میلیون تن محصول کشاورزی تولید می کند.
این استان با برخورداری از تنها 2 و نیم درصد از سطح زراعی کشور ، سالانه 7 درصد از تولیدات کشاورزی و 11 درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
1295/ 1602/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد گلخانه تسهيلات نوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد