Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه حفظ پیاز زعفران حفظ یکی از مهمترین ذخایر ژنتیکی کشور است، اظهار کرد: صادرات پیاز زعفران چوب حراج به یک میراث بدونه جایگزین است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت و جایگاه این محصول در صادرات غیر نفتی، شورای ملی زعفران به شدت با آزادسازی صادرات آن مخالف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در پاسخ به این پرسش که ممنوعیت صادرات از خروج این کالای با ارزش از کشور جلوگیری نکرده و اکنون شاهد قاچاق آن به کشورهای همسایه‌ هستیم، گفت: قاچاق یک کالا بهانه خوبی برای صدور مجوز صادرات نیست چراکه خروج کالا از مبادی غیر رسمی حجم کمتری نسبت به خروج کالا از مبادی رسمی دارد.

وی تاکید کرد: موافقت صادرات خودزنی در شرایطی است که ما دست بالا را در این محصول در بازار جهانی داریم.

حسینی پیشنهاد داد که به جای صادرات پیاز زعفران تجاری مانند بسیاری از کشورها پیاز زعفران تزئینی (گلدانی) یا تحقیقی را صادر کنیم.

به گفته وی، در حال حاضر برخی کشورها مانند استرالیا هر بسته 10‌ تایی پیاز زعفران تزئینی ( گلدانی) را با قیمت 10 یورو صادر می‌کنند که مشتریان بسیاری نیز دارد.

حسینی تاکید کرد که صادرات پیاز زعفران تزئینی( گلدانی) یا برای تحقیقانت نیز باید با نظارت مستقیم وزارت جهاد کشاورزی انجام گیرد.

این عضو شورای ملی زعفران در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی براینکه صدور پیاز زعفران برای تحقیقات تهدید برای ذخایر ژنتیکی ما محسوب نمی‌شود، گفت: برای هر هکتار کشت زعفران نیاز به 7 تن پیاز زعفران بارور است، سال‌ها طول می‌کشد تا این امکان از طریق تحقیقات فراهم شود.

حسینی در پایان تاکید کرد: پیاز زعفران سرمایه ملی برای نسل‌های آینده کشور است و نباید اجازه دهیم این سرمایه بی‌نظیر به راحتی از دست ما برود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زعفران قاچاق وزارت جهاد کشاورزی یورو استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را

سیاست بانک مرکزی درخصوص دلار ۴۰ هزار تومانی و بحث درخصوص سیاست‌های رفع تعهد ارزی مورد انتقاد رئیس اتاق بازرگانی تهران است.

به گزارش هم میهن، بهمن عشقی؛ رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: پیام روشن دولت درباره اختصاص چنین قیمتی برای دلار این است که صادرکننده را از چرخه تولید خارج کند.

این شیوه باعث شده تا بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار ناترازی در صادرات غیرنفتی داشته باشیم و این رفتار باعث کاهش ارزش صادراتی کشور سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱شده است.

دولت می‌گوید حدود ۴۹ میلیارد دلار صادرات داشته و حدود ۶۷ میلیارد دلار نیز واردات داشته‌ایم در نتیجه با کسری مواجه هستیم.

حتماً دولت این سیاست را تغییر خواهد داد، چون اصولاً دولت‌ها در ایران عادت دارند چوب و پیاز را با هم بخورند.

اگر امروز هم دولت بر رفتار خود اصرار کند فردا قطعاً عقب‌نشینی خواهد کرد، اما دود آن به چشم کشور و صادرکننده می‌رود، چون مدیران که خسارتی پرداخت نمی‌کنند و این مردم هستند که از سوءتدبیر‌ها دچار خسارت می‌شوند.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا