Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان اول خرداد سال ۱۳۶۴ با ۴ رشته و ۱۷۵ دانشجو در مرکزی ترین نقطه شهر زنجان تاسیس گردید تا بتواند پاسخگوی سیل انبوه داوطلبان ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد زنجان، سیل متقاضیان ورود به دانشگاه ها در دهه 60 در شرایطی که کشور درگیر جنگ تحمیلی بود زاویه ای دیگر از مشکلات بر کشور را رقم می زد اما با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی با تدبیر مسئولان وقت نظام و حمایت های مادی و معنوی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی راه ورود به آموزش عالی تسهیل گردید و این بحران به فرصتی  برای کشور تبدیل گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گذری بر آموزش عالی استان زنجان در سالهای نخست انقلاب اسلامی نشان می دهد آموزش عالی زنجان وضعیت مطلوبی نداشته است و اتکای داوطلبان برای ورود به تحصیلات عالی به یک دانشگاه دولتی با ظرفیت محدود پذیرش بوده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با اشاره به سالروز تاسیس واحد زنجان معتقد است: تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان فرصت مناسبی برای ادامه تحصیل متقاضیان ورود به دانشگاه فرهم کرد و این سیاست توزیع عدالت آموزشی در کشور بود.

 

علیرضا فیروزفر اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تاسیس واحدها و مراکز دانشگاهی در نقاط مختلف و دور دست و محروم توانست موضوع تحصیلات دانشگاهی را بصورت یکنواخت در کشور توزیع نماید و آموزش عالی را از انحصار دولت در بیاورد.

 

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با اشاره به فعالیت این دانشگاه در استان زنجان، افزود: در استان زنجان 4 واحد دانشگاهی در شهرهای زنجان، ابهر  خدابنده و هیدج و 2 مرکز وابسته به واحد زنجان در شهرهای ماهنشان وطارم فعالیت می کنند.

 

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان دارای حدود 11 هزار دانشجو ، حدود 440 عضو هیات علمی و 460 کارمند بوده که ظرفیتی مهم و بزرگ ار نیروی انسانی برای استان می باشد.

 

وی با اشاره به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان برای درآمدهای غیر شهریه ای گفت : مبنای فعالیت دانشگاه ها باید مساله محور باشد و دانشگاه باید بتواند در هر بخشی متناسب با نیاز جامعه حرکت کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: دانشگاه های کشور باید به سمت کارآفرینی حرکت نمایند.

 

وی  تصریح کرد: راهبرد دانشگاه آزاد اسلامی زنجان درخصوص رونق تولید و در عمل به منویات مقام معظم رهبری، توجه و تاکید بر سرمایه گذاری و اقتصاد دانش بنیان می باشد و برای همین منظور فعالیت هایی را در بخش های متالورژی شروع کرده است تا بتواند در تامین نیازهای واقعی جامعه گام بردارد.

 

فیروزفر تاکید کرد: با هدف خدمات دهی به صنعت مرکز تحقیقات متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به زودی افتتاح خواهد شد.

 

وی به فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در حوزه سرمایه گذاری و اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم رانقلاب و نامگذاری سال جاری با عنوان« رونق تولید » نخبگان و دانشگاهیان باید بصورت جدی برای رفع مشکلات کشور وارد عرصه گردند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تصریح کرد: برای تحقق اقتصاد دانش بنیان به ارتباط نزدیک و موثر دانشگاه و صنعت نیاز است و البته باید تولید کننده و صنعتگر اطمینان حاصل نمایند که ماحصل این ارتباط افزایش بهره وری خواهد بود.

 

فیروزفر با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در استان گفت دانشگاه آزاد اسلامی بدون اتکا به اقتصاد نفت توانسته است 40 درصد فعالیت های آموزشی کشور را برعهده بگیرد.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان جشن روزه اولی ها مجلس کانون های مساجد مسجد خراسان جنوبي روزه اولی ها ماه مبارک رمضان دختران روزه اولی خبرگزاری شبستان رئیس دانشگاه آزاد زنجان دانشگاه آزاد زنجان دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران

دانشگاه تهران، امسال 90 ساله می شود و به همین مناسبت، برنامه هایی برگزار می شود.

لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران با عنوان «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد. رویدادهای این بزرگداشت، هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود و تا پایان سال ادامه دارد. 

 

  دانشگاه تهران در سال 1313 تاسیس شد. به نوشته دانشنامه ایرانیکا، دانشگاه تهران با ادغام دارالفنون، مدرسه علوم سیاسی، مدرسه طب، مدرسه عالی فلاحت و صنایع روستایی، مدرسه فلاحت مظفر (نخستین مدرسه کشاورزی در ایران)، مدرسه صنایع و هنر (مؤسس کمال الملک)، مدرسه عالی معماری، مدرسه عالی حقوق، و چند مرکز آموزش عالی دیگر تهران شکل گرفت.

دانشگاه تهران، هم اکنون یکی از بزرگترین دانشگاه های ایران به شمار می رود. با این حال اولین دانشگاه معاصر، مدرسه عالی دارالفنون است.

دانشگاه تهران دارای ۱۹ دانشکدهٔ مستقل، ۶ دانشکدگان با ۲۹ دانشکده وابسته، ۵ پردیس منطقه‌ای، ۱۳ مرکز پژوهشی و ۱۸ مؤسسهٔ پژوهشی و پژوهشکده است. 


سردر دانشگاه تهران

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است