Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ محمدحسین لطفعلی زاده مدیر گروه تولید برنامه شبکه امید گفت: پس از پایان تعطیلات نوروز و اعلام عدم امکان بازگشایی مدارس در مناطق سیل زده تصمیم گرفتیم برای جبران عقب ماندگی تحصیل نوجوانان این مناطق برنامه ای آماده کنیم که از طریق رسانه ملی کمکی به آمادگی آنها در فصل امتحانات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این مبنا جلسه ای با حضور کارشناسان حوزه آموزش ترتیب دادیم و همچنین با هماهنگی جمعیت هلال احمر به بررسی میدانی وضعیت نوجوانان مناطق سیل زده پرداختیم تا بهترین و عملیاتی ترین نوع برنامه را در اسرع وقت روی آنتن ببریم.

وی ادامه داد: از طرفی سیاست های کلی شبکه امید مبنی بر پرهیز جدی از ایجاد فشار روحی در بین دانش آموزان و همچنین دوری از برنامه هایی با محوریت کنکور و مشارکت موسسات آموزشی، ما را بر آن داشت تا برنامه ای مستقل و با تمرکز بر امتحانات پایان سال با عنوان فصل امتحان تدارک دیده شود.

با توجه به اینکه امتحانات پایان سال با ایام ماه مبارک رمضان هم زمان شده است و اکثر دانش آموزان روزه دار از فرصت نیمه شب تا سحر برای مطالعه دروس بهره می برند، زمان پخش اصلی برنامه فصل امتحان از 12 تا 3 بامداد مشخص گردید. پس از آن هم برنامه «کوچه بهار» ویژه سحرهای ماه مبارک رمضان برای این عزیزان و خانواده های گرامی شان آماده شد.

مدیر گروه تولید برنامه شبکه امید با بیان این که بخش اول این برنامه به مرور درس های مهم پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم در رشته های علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی و فیزیک پرداخته افزود: بخش دوم این برنامه از 31 اردیبهشت ماه شروع شده و تا 25 خرداد ماه همزمان با امتحانات نهایی دانش آموزان ادامه دارد. در فصل دوم امتحان به مرور سریع درس ها و مرور سوالات امتحانی می پردازیم.

وی اظهار داشت: بازپخش این برنامه 10 صبح تا 13 است که دانش آموزان بتوانند پس از امتحانات صبح، از بازپخش برنامه نیز بهره مند شوند.

وی در خصوص این که مناطق سیل زده امکان دسترسی نوجوانان به تلویزیون محدود است درباره اثرگذاری بیشتر این برنامه ها تاکید کرد: معلمانی را که در مدارس نمونه دولتی کارنامه موفقی داشتند برای برنامه انتخاب کردیم و از همگی آنان خواستیم که برای هر درس، جزوه ای آماده کنند تا بتوانیم هر یک ساعت به یک ساعت برنامه را در شبکه اجتماعی fasleemtehan_omidtv@ منتشر کنیم و دانش آموزان بتوانند از برنامه استفاده بهتری ببرند.

لطفعلی زاده درباره مجری برنامه هم گفت: سعید شهبازی تهیه کننده و مجری این برنامه از معلمان خوب آموزش و پرورش است و علاوه بر اجرا در برنامه، نکاتی را برای موفقیت بیشتر دانش آموزان گوشزد می کند که این خود از نکات مهم، «فصل امتحان» است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون دانش آموزان مناطق سیل زده شبکه امید فصل امتحانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی ارتش به دانش آموزان کنکوری در سیلاب
  • انتقال دانش آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور
  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان