Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سید رضا غلامی، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار درباره اجرای طرح بهداشت محیط در سلامت رمضان گفت: این طرح هر ساله از یک هفته قبل از ماه رمضان آغاز می‌شود و تا ۲ روز بعد از ماه رمضان ادامه دارد.

وی افزود: در ۱۰ روزه اول ماه رمضان ۱۲۰ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع و عرضه زولبیا بامیه شرینی سنتی آش، حلیم و مراکز و اماکن بین راهی و یا مراکزی که به ویژه بعد از افطار فعال می‌شوند رستوران ها، فست فود‌ها و همچنین مراکز و اماکن متبرکه که مراسمات افطاری مطرح می‌شود بازدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی افزد: این ۱۲۰ هزار بازرسی از کل کشور بوده است. بازرسان بهداشت محیط ۱۲۰ هزار بازرسی را در طی ۱۰ روز اول ماه رمضان انجام داده اند.

وی در ادامه گفت: اینکه تمام این ۱۲۰ هزار واحد شرایط را داشته اند درست نیست. قطعا موارد تخلفی نیز وجود داشته که به مراجع قضایی ارجاع شده است.

غلامی افزود: در این بازه زمانی بازرسی‌های مشترکی با سازمان‌های مرتبط از جمله تعزیرات را نیز داشتیم که در زمان حضور قاضی تعزیرات موارد تخلف برخورد شده است.

وی در ادامه درباره اجرای طرح بهداشت محیط در سلامت رمضان گفت: در قالب برنامه مهندسی بهداشت محیط کنترل کلیه مراکز و اماکنی که در تهیه و توزیع تبخ مواد غذایی به ویژه مواردی که قبلا گفتیم مثل آش و حلیم و شیرینی سنتی و همچنین مکان‌هایی که افطار بخش می‌کنند کنترل می‌شوند.

وی گفت: در قالب این برنامه به صورت عادی و معمولی در طی سال برنامه کنترل و نظارت را داریم به عنوان مثال در ایام خاص مثل محرم و ماه رمضان برنامه‌های خاص در مکان‌هایی که برنامه هاص خاص وجود دارد نظارت خود را بیشتر می‌کنیم. در ایام تعطلیات مکان‌های مسافر پذیر را نیز بررسی می‌کنیم. در ماه محرم مراکز عزاداری نیز بررسی می‌شود.

وی درباره انتشار اخباری مبنی بر استفاده از پنبه و پشم گوسفند در حلیم گفت: استفاده از پنبه و پشم در حلیم را ما هم شنیده ایم و حدود یکی دو سال است که این امر مطرح شده است.

وی افزود: طی بررسی از نمونه‌هایی که گرفته شده وجود پنبه و پشم در حلیم کاملا تکذیب شد. با اطمینان خاطر عرض می‌کنیم هیچ موردی تاکنون مشاهده نشده نمونه‌ها به مرکز آزمایشگاه بافت شناسی سازمان دامپزشکی ارسال شده و تاکنون هیچ موردی نداشتیم.

وی در توضیح دلایل کذب بودن این شایعه گفت: تحت هیچ شرایطی پنبه یا پشم گوسفند با هیچ گونه مواد غذایی ترکیب نخواهد شد حتی در درجه حرارت بالا بنابراین انجام این امر از لحاظ فنی امکان پذیر نیست.

وی گفت: اولین بار که این شایعه مطرح شد فیلمی پخش شد که در آن فیلم فردی حیلیم را چند بار می‌شورد که در نهایت فقط تار‌هایی باقی می‌ماند و مطرح شد که این تار‌ها پنبه است در صورتی که تار‌های باقی مانده تار‌های پروتئین گوشت بوده است. گوشت وقتی تولید می‌شود به صورت تار درمی آید و طبیعتا امکان این موضوع وجود دارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینک وجود پنبه و پشم در کوشت را تکذیب می‌کنیم افزود: دلایل فنی (عدم ترکیب شدن گوشت با مواد غذایی) و نمونه گیری‌های انجام شده نشان داده که این امر اتفاق نیافتاده است.

وی تاکید کرد: نه تنها امسال بلکه در طی دو سال اخیر هم موردی مشاهده نشده و شدیدا تکذیب می‌کنیم.

غلامی در پاسخ به این سوال که بیشترین موارد تخلف در رستوران‌ها و اماکن و اغذیه فروشی چیست؟ افزود: بحث بهداشت فردی تعددی از شاغلین، عدم اعتبار کارت بهداشت، عدم رعایت رعایت بهداشت فردی در هنگام کار جز بیشترین موارد تخلف بود و بعد از آن نگهداری مواد اولیه در شرایط نامطلوب جز بیشترین موارد تخلف است.

وی افزود: با تعزیرات حکومتی ۵ هزار ۸۳۷ بازرسی مشترک داشته ایم.

غلامی در ادامه گفت: ۱۸۵ هزار ۶۵۹ کیلو مواد غذایی غیر بهداشتی در ۱۰ روز اول ماه رمضان توسط بازرسین از چرخه مصرف مردم معدوم شده است.

وی گفت: در هنگام بازرسی کارشناسان بهداشت فردی و مواد غذایی را کنترل می‌کنند و درصدی از تخلفات هم توسط مردم با سامانه ۱۹۰ به ما اطلاع داده می‌شود. سامانه ۱۹۰ پاسخگوی شبانه روزی مردم به شکایات و پیشنهادات است.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 سید رضا غلامی رییس اداره بهداشت مواد غذایی مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شدن ۱۸۵ هزار ۶۵۹ کیلو مواد غذایی غیر بهداشتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مواد غذایی غیر بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  حسین فرشیدی، در همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ که با حضور وزیر بهداشت، معاونین و مدیران وزارت بهداشت و جمعی از تلاشگران سازمان اورژانس و حوزه‌های بهداشت و درمان در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: حوزه بهداشت و پیشگیری با مشارکت مردمی و فرهنگسازی ارتقا خواهد یافت.

وی ضمن قدردانی از تلاش و همکاری پلیس راهور در ایام نوروز و کاهش تصادفات رانندگی در ایام نوروز، گفت: پیشگیری از بروز حادثه و بیماری، شرط اول سلامتی است، بنابراین با توجه به تنوع فرهنگی در کشورمان، سعی داریم خدمات حوزه بهداشت و فرهنگسازی و افزایش سواد سلامت را پررنگ‌تر از گذشته، تداوم و ارتقا بخشیم.

فرشیدی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ بیش از یک میلیون و ۷۰۰ بازدید بهداشتی صورت گرفته است، افزود: در این بازدید‌ها بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد توسط کارشناسان بهداشت کشف و معدوم شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در حوزه بیماری‌های واگیر، یک میلیون مورد علائم سندرومیک بررسی و غربالگری شد.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز اقدامات روتین حوزه بهداشت از جمله واکسیناسیون‌ها نیز انجام و هیچ خدمتی تعطیل نشد، عنوان کرد: در این ایام بازدید‌های بهداشتی ۷۰ درصد افزایش یافت و تیم‌های بهداشتی در سراسر کشور و در پایگاه‌های مرزی، در خدمت رسانی به مردم، از هیچ تلاشی فروگذاری نبودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امحای ۱۵۳۹ کیلو گرم مواد عذایی غیر بهداشتی در هشترود
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در البرز معدوم شد
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان