Web Analytics Made Easy - Statcounter

جولین آسانژ ماه گذشته بعد از هفت سال پناهندگی در سفارت اکوادور در لندن دستگیر شد. آفتاب‌‌نیوز : وزارت دادگستری آمریکا ۱۷ اتهام تازه را علیه یکی از بنیانگذاران ویکی لیکس به دادگاه ارائه کرده است.
جولین آسانژ که در بریتانیا زندانی است در انتظار حکم دادگاه درباره درخواست استرداد از سوی آمریکاست.
اتهامات تازه علیه آقای آسانژ به دریافت اسامی منابع محرمانه و انتشار آنها ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای آسانژ ماه گذشته متهم شده بود همراه با چلسی منینگ، یک تحلیل‌گر نهادهای امنیتی آمریکا برای دسترسی به شبکه اطلاعاتی پنتاگون دسیسه کرده است.
آقای آسانژ به اتهام نقض قرار وثیقه خود در بریتانیا زندانی شده است.
دادگستری آمریکا روز پنجشنبه آقای آسانژ را به نقض قانون منع جاسوسی با انتشار اسناد محرمانه نظامی و دیپلماتیک متهم کرد.
در این کیفرخواست تازه آمده آقای آسانژ منابعی را که به اطلاعات محرمانه دسترسی داشته‌اند تشویق کرده که این اطلاعات را سرقت کنند و در اختیار ویکی لیکس بگذارند.
بر این اساس "حتی بعد از شروع جریان اطلاعات از سوی منینگ به آسانژ، او کماکان منینگ را به سرقت اطلاعات تشویق می‌کرد و به او برای شکستن رمز شبکه کامپیوتری پنتاگون قول کمک داده بود."
در این کیفرخواست همچنین آمده است "جولین آسانژ با انتشار اسامی منابع محرمانه، از جمله منابع محلی افغان، چینی یا ایرانی، زندگی انسان‌های زیادی را به خطر انداخته است.
بسیاری از اتهامات مطرح شده در صورت اثبات پنج تا ۱۰ سال مجازات حبس خواهند داشت.
سازمان ویکی لیکس در پی صدور کیفرخواست دولت آمریکا این اتهام‌های تازه را حمله به روزنامه‌نگاری در حوزه امنیت ملی و ناقض متمم اول قانون اساسی آمریکا خواند که آزادی بیان را تضمین می‌کند.
جان دمرز، دستیار دادستان کل آمریکا گفته است "وزارت دادگستری روزنامه‌نگاری را در دموکراسی آمریکا مهم می‌داند اما جولین آسانژ روزنامه‌نگار نیست."
به گفته او "هیچ روزنامه‌نگار متعهدی اسامی افرادی را با علم به محرمانه بودن و حضور آنها در مناطق جنگی منتشر نمی‌کند تا آنها را به خطر بیندازد."
سرنوشت منینگ چه شد؟
در سال ۲۰۱۳ چلسی منینگ به اتهام جاسوسی محاکمه و به ۳۵ سال زندان محکوم شد. اما کمی بعد باراک اوباما رییس جمهوری وقت او را عفو کرد.
پرونده انتشار این اسناد یکی از بزرگترین موارد نقض قانون در مورد اسناد محرمانه بود.
خانم منینگ در حال حاضر بعد از رد درخواست شهادت در پرونده ویکی لیکس دوباره به زندان فرستاده شده است.
منبع: بی بی سی

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمریکا جولین آسانژ ویکی لیکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۱۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!

روزنامه زنجیره‌ای اعتماد، متنی شبیه «یادداشت» منتشر کرده و در متن آن به فحاشی علیه مخالفان خود پرداخت.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: «عباس عبدی» است که در ابتدای دهه هشتاد به علت فروش اطلاعات کشور به بیگانگان محکوم شده بود، در این مطلب کوتاه خود -تقریبا به اندازه یک صفحه A4- برای اینکه نشان دهد منتقدان و مخالفان‌شان جریانی «هتاک» و «بی‌اخلاق» است؛ از عبارات زیر و یا مشابه آن استفاده کرده است: «قدرت‌محور»، «فرصت‌طلب»، «دارای نفاق»، «استفاده ابزاری از دین»، «فرقه‌ای»، «باندی»، «تخریبگر»، «ضد علم»، «طرفدار نظریه توطئه(متوهم)»، «هتاک»، «غیردینی»، «ویرانگر»، «قدرت‌طلب»، «فاسد و توجیه‌گر فساد»، «بی‌شخصیت»، «بی‌اخلاق»، «بی‌شرم»، «دروغ‌گو»، «تهمت‌زن»، «مذبذب».

ردیف کردن حداقل ۲۰ فحش و ناسزا در یک نوشته کوتاه، رکوردی تازه در مطبوعات کشور است و این موفقیت را می‌توان به روزنامه اعتماد و نویسنده آن تبریک گفت! و خطاب به آنان نوشت که بله شما درست می‌گویید؛ مخالفان‌تان خیلی هتاک، بی‌اخلاق و بی‌ادب هستند(!)

پیشتر، رئیس دولت مورد حمایت این طیف سیاسی رکوردی مشابه خلق کرده بود و فقط در چهار سال ابتدای ریاست جمهوری‌اش (۱۳۹۶-۱۳۹۲) منتقدان خود را: «بزدل»، «بی‌شناسنامه»، «تازه به دوران رسیده»، «تخریبگر»، «عصر حجری»، «کم‌سواد»، «کودک»، «هوچی‌باز»، «بی‌کار»، «متوهم»، «افراطی»، «کاسب»، «بدبین»، «ترسو»، «دشمن انسانیت»، «بی‌عقل»، «دروغ‌گو»، «فحاش»، «ساده‌لوح»، «شکم‌سیر»، «هتاک» و... لقب داده بود.

می‌گویند کسی به شکل رگباری مشغول فحش دادن بود، یکی به او گفت نفس عمیق بکش و کمی تامل کن، شاید فحش‌های بهتری هم یادت آمد و گفتی! البته سعدی هم در گلستان نقل می‌کند؛ «لقمان را گفتند: ادب از که آموختی؟ گفت: از بی‌ادبان! هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد، از فعل آن

دیگر خبرها

  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • توماج صالحی به اتهام فسادفی‌الارض به اعدام محکوم شد
  • واکنش باشگاه لیگ برتری: بازیکنان ما مجرم نیستند
  • اسم سحر قریشی در روزنامه صداوسیما سانسور شد
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • حکم اعدام برای ۳ پسر به اتهام تجاوز به ۲ دختر نوجوان در بیابان‌های ورامین!