Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@08:27:22 GMT

برای درمان «فشار خون» و «دیابت» به کجا مراجعه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۲۱۰۸

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره نحوه ارائه خدمت در مراکز درمان بیماری‌های غیرواگیری چون دیابت و فشار خون توضیح داد. آفتاب‌‌نیوز : دکتر مهدی شادنوش در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به کمپین فشار خون در کشور که از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا ۱۵ تیر ماه ادامه دارد، درباره تمهیدات وزارت بهداشت برای درمان بیماری‌های غیرواگیر، گفت: وزارت بهداشت از چندی پیش کلینیک‌هایی را در کشور با عنوان کلینیک‌های پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر و تشخیص زودهنگام سرطان یا NCD آماده بهره‌برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: طبق برنامه‌ریزی که در طرح تحول سلامت انجام شد، قرار بود ۱۳۷ کلینیک پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر و تشخیص زودهنگام سرطان ایجاد شود که تاکنون ۷۵ مورد از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده است و سایر کلینیک‌ها هم پیشرفت ۸۵ درصدی دارند؛ البته کار وزارت بهداشت در این حوزه تنها به ایجاد کلینیک‌های غیرواگیر محدود نمی‌شود بلکه در کلینیک‌های ویژه و درمانگاه‌های تخصصی بیمارستان‌ها ۳۰۰ مرکز ارائه خدمات مرتبط با دیابت و ۱۰۰ مرکز ارائه خدمات مرتبط با فشار خون در سطح دو و سه ایجاد شده است که خدمات لازم را به بیماران ارائه می‌دهند.
شادنوش با بیان اینکه قرار است خدمات مرتبط با بیماری‌های غیرواگیری چون دیابت و فشار خون به‌صورت تخصصی‌تر در کلینیک‌های ویژه و درمانگاه‌های تخصصی بیمارستان‌ها تحت پوشش قرار گیرند، گفت: البته باید توجه کرد که این مراکز، ارجاعی هستند و مردم برای دریافت خدمات ابتدا به سطح یک مراجعه می‌کنند و در صورت تشخیص بیماری‌هایی چون دیابت و فشار خون در آن‌ها برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به این مراکز ارجاع می‌شوند.
وی ادامه داد: در کلینیک‌های درمان بیماری‌های غیرواگیر و تشخیص زودهنگام سرطان نیز به درمان بیماری‌های غیر واگیر می‌پردازیم و شرایط ارائه خدمات به این بیماران را در سطح دو و پیگیری آن‌ها در سطح سه را دنبال می‌کنیم. مواردی مانند دیابت، فشار خون و مواردی که در حوزه بیماری‌های غیرواگیر شایع است در کلینیک‌های غیرواگیر پیگیری می‌شوند و متخصصان مختلفی با همکاری یکدیگر برنامه‌های هدایت بیمار را پیگیری می‌کنند تا بیماری که نیازمند کمک و ارائه خدمات است برای مدیریت بیماری‌اش بتواند مسیر درمان مناسب را ادامه دهد.
شادنوش ادامه داد: این اقدامات در ادامه اقداماتی است که از سوی همکارانمان در سطح یک ارائه خدمات انجام شده که شامل شناسایی بیماران، آموزش و تلاش برای پیشگیری است. ما نیز در کلینیک‌های بیماری‌های غیرواگیر اقدامات و خدمات تکمیلی درمان را ارائه می‌دهیم. باید توجه کرد که با شناسایی بسیاری از این بیماری‌ها در زمان مناسب می‌توان از وقوع‌شان پیشگیری کرد. حال اگر در سطح یک محرز شود که فردی علائم این بیماری‌ها را دارد، در سطح دو مراقبت‌های درمانی از او انجام می‌شود.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت تاکید کرد: بنابراین پیگیری درمان بیماری‌های غیرواگیر هم در کلینیک‌های ویژه، هم در درمانگاه‌های تخصصی بیمارستان‌ها و هم در کلینیک‌های بیماری‌های غیرواگیر و تشخیص زودهنگام بیمارستان‌ها انجام می‌شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فشار خون دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی

روح الله سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدیریت درمان دارای ۱۲ آزمایشگاه تشخیص طبی فعال در ۳ بیمارستان، یک پلی کلینیک و ۸ درمانگاه است و در این آزمایشگاه‌ها ۶۰ نیروی متخصص در رشته‌های علوم آزمایشگاهی به ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اشتغال دارند.

وی افزود: در سال گذشته در بخش بستری و سرپایی برای حدود ۳۳۰ هزار مراجعه بیش از یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت تشخیص طبی در آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی به انواع وسایل تشخیصی در زمینه‌های مختلف از جمله کشت میکروبی، هورمون‌شناسی، تشخیص مولکولی، بانک خون، بیوشیمی، خون‌شناسی مجهز هستند و تقریباً تمامی آزمایش‌های تشخیصی طبی عمومی و برخی تخصصی در این آزمایشگاه‌ها قابل ارائه و انجام است.

وی افزود: چنانچه به عللی امکان ارائه برخی خدمات معدود در آزمایشگاه‌های ملکی این سازمان مقدور نباشد، از طریق مراکز طرف قرارداد قابل انجام است.

سهرابی بیان کرد: آزمایش‌های تشخیص طبی در ۹ مرکز درمانگاهی، مطابق سطح‌بندی خدمات آزمایشگاهی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و در ۳ بیمارستان نیز تقریباً تمامی آزمایشات موردنیاز برای سیر درمان بیماران قابل انجام است و برای ارائه این خدمات از بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۹۰ آزمایشگاه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد هستیم که خدمات آزمایشگاهی را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

کد خبر 6086749

دیگر خبرها

  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود