Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه با بیان این مطلب که فرهنگ تولید کلید تقویت و رونق تولید است گفت: فرهنگ اقتصادی اسلامی کاملا در اختیار تولید است و بر خلاف آن در فرهنگ غربی تولید ارزش ندارد بلکه مصرف گرایی و لذت گرایی ارزش است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهدپیام، حجت‌الله عبدالملکی اقتصاددان و استاد دانشگاه در هیئت فعالان فضای مجازی و اهالی رسانه مشهد مقدس شب گذشته در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی در مورد شعار سال 8 و اهمیت آن در چارچوب اقتصاد مقاومتی گفت: نرخ پیشرفت کلی کشور طی 40 سال گذشته در همه حوزه ها با مقایسه کشورهایی که طی این سال ها پیشرفت داشته اند و با 500 شاخص، بیشتر بوده است و از اواخر دهه 80 از میانگین 20 کشور برتر دنیا عبور کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه انتظاری که مرم از پیشرفت کشور داشته اند محقق نشده است افزود: ظرفیتی که برای پیشرفت داریم از آنی که محقق شده بالاتر است.

 

این کارشناس اقتصادی ضمن اشاره به شکاف بین وضعیت پیشرفت موجود و ظرفیتی که برای پیشرفت داریم اظهار کرد: مهم ترین مأموریت ما در گام دووم انقلاب پر کردن فاصله این دو شکاف است و روند پیشرفت ما افزایش یابد و البته نظریه ما در این راستا الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است.

 

وی افزود: اقتصاد مقاومتی بعد اقتصادی این الگو است و دشمن سعی دارد القا کند که مردم ایران طی 40 سال گذشته افت داشته اند.

 

عبدالملکی تصریح کرد: میانگین این 500 شاخص نشان دهنده پیشرفت خوب است اما شکاف بین انتظارات وییشرفت محقق شده زیاد است و لذا دشمن مردم را ناامید می کنند.

 

وی افزود: در سال های اخیر رهبر معظم انقلاب به هر نحوی بر تولید تأکید دارند چراکه تولید شاه بیت اقتصاد مقاومتی است.

 

وی با اشاره به اثرات تولید از جمله کاهش نیاز به کالاهای خارجی، اشتغال، رفاه، افزایش درآمدهای دولت و کاهش نیاز به درامدهای نفتی و بی اثر شدن تحریم ها افزود: با یک عنصر تولید همه مشکلات اقتصادی حل می شود و تقریبا همه اهداف اقتصادی انقلاب اسلامی محقق می شود.

 

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: بازار از جمله نیازمندی های تحقق تولید است چراکه بازار داخلی و بازار 15 کشور اطراف را در اختیار داریم و با ظرفیت جغرافیایی خوب اغلب این کشورها اماده تعامل اقتصادی هستند و همه کشورها از نظر سطح تکنولوژی از ما پایین تر هستند کع با 5 درصد این بازار مشکلات حل خواهد شد.

 

وی افزود: عامل دوم نیروی کار است که 33 میلیون نفر نیروی جوان در کشور هستند و ظرفیت فوق العاده ای وجود دارد و باید بتوانیم دانش و فناوری را در تولید دخیل کنیم که در این موضوع نیز جزو کشورهای قوی هستیم.

 

عبدالملکی گفت: تولید، سرمایه می خواهد که امروز نقدینگی کشور به شدت افزایش یافته است و اگر 30 درصد از این نقدینگی به سمت تولید برود مشکل استغال حل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه مواد اولیه اصلی دنیا نفت و گاز، کشاورزی و معادن است که ایران در همه این زمینه ها سرآمد و قوی هستیم افز.د: در این زمینه مشکل آب نداریم بلکه مدیریت آب مشکل داریم و از نظر اقلیمی در نوار 30 درجه و در بهترین اقلیم دنیا از نظر  آب و هوایی برای کشاورزی هستیم.

 

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: تنها یک مورد نرم افزاری خیلی اساسی نداریم در کشور که عبارتست از فرهنگ تولید که این فرهنگ تولید عامل اساسی است که 5 مورد را بالا را ترکیب می کند و کشور را تبدیل با قدرت اقتصادی می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه فرهنگ تولید یعنی هر فردی قلبش برای تولید بتپد افزود: سرمایه ها چرا سمت تولید نمی‌رود و مسئولین اقتصادی چرا در این زمینه علی رغم استعدادهای کشور بی تفاوت هستند و به سمت خام فروشی نفت می‌رویم؟

 

عبدالملکی فرهنگ تولید را به معنای استفاده از کالای داخلی با کیفیت دانست و خاطرنشان کرد: 100 هزار استاد دانشگاه دارید و بجای اینکه مشکل تولید و کیفیت صنعت تولید داخل را بررسی و حل کند دائما در حال مطالعه برای حل مشکل صنعت اروپا و غرب هستند و لذا جامعه علمی در داخل کشور تبدیل به برده های غرب شده‌اند و این یعنی عدم داشتن فرهنگ تولید در بخش ایده و ابتکار.

 

وی افزود: وزارت علوم برای پیشرفت اساتید تعیین کرده است که باید برای ارتقا مقاله isi  داشته باشید و لذا استاد دانشگاه باید مقاله ای را ارائه دهد که مسائلی را حل کند که در کشورهای غربی مطرح است نه در داخل کشور و اینچنین است که با حقوق بیت المال مشکلات صنعت اروپا و امریکا را حل می‌کنیم.

 

این استاد دانشگاه با بیان این مطلب که فرهنگ تولید کلید تقویت و رونق تولید است و سایر عوامل را داریم تصریح کرد: فرهنگ اقتصادی اسلامی کاملا در اختیار تولید است و بر خلاف آن در فرهنگ غربی تولید ارزش ندارد بلکه مصرف گرایی و لذت گرایی ارزش دارد.

 

وی افزود: امیرالمؤمنین(ع) در فرهنگ اسلامی نماد اصلی فرهنگ اقتصادی اسلام هستند که کم مصرف ترین و پرتولید ترین انسان زمان خودشان هستند لذا باید عناصر اقتصاد اسلامی را به بدنه جامعه، دانشجو، کارگر و اساتید تزریق کنیم تا تولید رونق بگیرد و بعد از آن تمدن نوین اسلامی شروع خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد.

علی محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن هفته کار و کارگر اظهارکرد: در شرایط اقتصادی امروز کشور که نیاز به رونق اقتصادی بیشتر از گذشته احساس می شود، طبقه کارگر نقش کلیدی در پیشبرد این هدف دارد.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین بیان کرد: در دین مبین اسلام و روایات پیشوایان دینی مان، به کارگران توجه ویژه ای شده و از کار آنها به عنوان جهاد یاد شده است که این موضوع بار سنگینی بر دوش مسئولان برای اهمیت به دغدغه های این قشر را یادآور می شود.

محمدی در ادامه با اشاره به موفقیت های شرکت فولاد اکسین در سال گذشته و امسال، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ و روزهای ابتدایی سال جاری، شرکت فولاد اکسین خوزستان با اتکا به کارگران جوان و متخصصان بومی خود موفق به ثبت رکوردهای بسیار خوبی در حوزه تولید و صادرات مانند کسب عنوان صادرکننده برتر کشور، شکستن دومین رکورد تولید تاریخ شرکت و آماده به کاری ۹۵ درصدی خط تولید شد که همگی آنها مرهون تلاش کارگران عزیز است.

وی افزود: در روزهای ابتدایی سال جاری نیز رکوردشکنی فولاد اکسین ادامه داشت و با همت بلند کارگران، شاهد ثبت میزان ۸۳ هزار و ۴۵ تن در تناژ تولید محصولات خاص با استاندار جهانی API بودیم که لبیک به شعارسال بود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار کارگران این شرکت با رهبر انقلاب، تصریح کرد: کارگران فولاد اکسین پس از دیدار روز چهارشنبه با رهبر انقلاب روحیه مضاعفی برای تداوم موفقیت های شرکت و قدم نهادن در مسیر تحقق شعار سال خواهند داشت.

محمدی در پایان ضمن تبریک فرارسیدن هفته کار و کارگر به کارگران تلاشگر شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: مجموعه مدیریتی اکسین قدردان زحمات و تلاش های شبانه روزی این عزیزان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند