Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-27@04:49:25 GMT

ماندگاری شغل در بخش صنعت بیشتر است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۲۱۹۲

ماندگاری شغل در بخش صنعت بیشتر است

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، فتح‌اله بیات اظهار کرد: برای آنکه طرح‌های اشتغال در کشور به نتیجه برسد و بازخورد لازم را داشته باشد نیاز به یک برنامه منسجم و کارشناسی شده داریم و مجموعه‌ای از عوامل باید دست به دست هم بدهند تا اهداف اشتغال به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: اشتغال یکی از دغدغه‌ها و موضوعات مهمی بوده که دولت‌ها داشته و دارند و برای آن برنامه‌ریزی کرده و بودجه‌های متفاوتی اختصاص می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما آمار و ارقام اشتغال همواره با هدف گذاری پیش‌بینی شده تناسب نداشته و دلیلش این بوده که زمینه‌های ایجاد شغل در کشور فراهم نشده است.

برنامه‌های اشتغال زیرساخت می‌خواهد

این مقام مسئول کارگری افزود: طبعاً طرح‌های اشتغال باید متناسب با شرایط روز جامعه و اوضاع اقتصادی تدوین و طراحی شود و متناسب با پتانسیل نیروی کار در جامعه به اجرا در آید؛ لذا تا زمانی که زیرساخت‌های مورد نیاز برای اشتغال در کشور را فراهم نکنیم برنامه‌ها و اهداف اشتغال محقق نمی‌شود.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با تاکید بر ایجاد اشتغال پایدار در کشور اظهار کرد: امروز ایجاد شغل در بخش صنعت هزینه‌بر و زمان‌بر است اما به پایداری و ماندگاری شغل منجر می‌شود و بازدهی و بهره‌وری بنگاه را به دنبال دارد، به همین دلیل باید برای پایداری شغل هزینه کنیم.

روستاییان بدون کار و امکانات بر نمی‌گردند

وی اجرای طرح اشتغال روستایی را گام مؤثری در جهت حفظ اشتغال روستاها دانست و گفت: اگر امکانات در روستاها فراهم شود و شرایط کسب و کار برای جوانان و روستاییان به وجود آید کمتر روستایی حاضر به مهاجرت می‌شود. روستاییانی که به شهرها کوچ کرده‌اند نمی‌توان به اجبار برگرداند مگر آنکه از ایجاد امکانات و شرایط بهتر کار در روستا مطمئن شوند. چون کسانی که به دلیل خشکسالی و نبود امکانات درمانی و بهداشتی و رفاهی ناچار به مهاجرت شدند و در شهرها شغلی برای خود پیدا کردند اگر تأمین شده باشند دیگر بر نمی‌گردند مگر آنکه با شکست مواجه شوند و از عهده زندگی در شهرها برنیایند. به همین دلیل باید در بخش روستایی سنجیده برنامه‌ریزی و هزینه کنیم.

وام‌های زودبازده صرف خرید خودرو شد!

به گفته بیات در گذشته وام‌های زودبازده بسیاری با هدف اشتغالزایی پرداخت شد ولی این منابع به جای آنکه منجر به ایجاد کسب و کار شود، در ساخت و ساز و خرید ماشین سرمایه‌گذاری شد لذا باید سرمایه‌ها را در روستاها و مناطقی ببریم که بازدهی و جذابیت شغلی داشته باشد و نیروی کار را جذب کند.

طرح اشتغال روستایی با هدف کاهش بیکاری و رونق اشتغال برای اجرا در مناطق روستایی، عشایر و شهرهای کمتر از ۱۰ هزار نفر توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دی ماه ۱۳۹۶ به استانداران سراسر کشور ابلاغ شد. بر اساس این طرح ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی در اختیار بانک‌های عامل قرار گرفت. تاکنون ۷,۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در کشور پرداخت شده و میزان اشتغال ایجاد شده ۱۱۴ هزار شغل بوده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: مشاغل كسب و كار سرمايه گذاري خودرو پتروشيمي اشتغال پایدار صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۰ محور روستایی براثر سیلاب بهاری در مازندران

حسینعلی محمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سیلاب بهاری موجب انسداد محور اصلی هراز و ۱۰ محور روستایی شد.

وی افزود: بیشتر راه‌های مسدود شده در بخش لاریجان بوده و باتوجه به وضعیت تردد اولویت با رفع انسداد با محور تردد بوده عملیات بازگشایی در محور هراز در دستور کار قرار گرفت که بازگشایی شد.

محمدی ادامه داد: موضوع دیگر رفع انسداد راه‌های روستایی بود که در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: همچنین بیشتر خسارت‌ها به بخش باغات و کشاورزی بوده که در حال ارزیابی هستیم.

وی همچنین از طغیان رودخانه تبار در شب گذشته خبر داد. کد خبر 6087194

دیگر خبرها

  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد روستایی در سطح کشور
  • انسداد ۱۰ محور روستایی براثر سیلاب بهاری در مازندران