Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ حسین الله‌کرم معتقد است که سخنان رهبری درباره حضور جوانان حزب‌اللهی در سطح مدیران ارشد کشور تنها نباید به جایگاه ریاست‌جمهوری و وزرا تفسیر شود و تمامی سطوح مدیریتی کشور را در برگیرد.

 رهبر انقلاب اسلامی در دیداری که چهارشنبه شب با دانشجویان داشتند بار دیگر بر «جوان‌گرایی» تاکید کردند با این تفاوت که این بار سخنان رهبری با تکیه بر گام دوم انقلاب، به روشنی ناظر بر جوان‌گرایی در سطح کلان مدیریتی و مدیران ارشد کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر انقلاب در این دیدار خطاب به دانشجویان فرمودند «اکنون ما نیازمند یک حرکت عمومیِ منضبط، پرسرعت و همراه با پیشرفتِ محسوس و با محوریت جوان متعهد و حزب‌اللهی، به سمت چشم انداز و اهداف بلند انقلاب اسلامی هستیم تا حضور تأثیرگذار جوانان در نظام مدیریتی کشور تحول به‌وجود آورد.»

رهبری هم‌چنین تاکید کردند «این فعالیت‌ها به ورود نسل جوان متعهد به عرصه مدیریت کشور منجر خواهد شد و طبعاً هنگامی که جوانان متعهد و حزب اللهی به معنای حقیقی کلمه، جزو مدیران ارشد کشور شدند، حرکت عمومی شتاب و رونق بیشتری خواهد گرفت.»

در همین راستا حسین الله‌کرم فعال سیاسی اصولگرا معتقد است که سخنان رهبری درباره حضور جوانان حزب‌اللهی در سطح مدیران ارشد کشور تنها نباید به جایگاه ریاست‌جمهوری و وزرا تفسیر شود و تاکید رهبری تمامی سطوح مدیریتی کشور را در برمی‌گیرد.

عضو شورای هماهنگی حزب‌الله که با خبرآنلاین گفت‌وگو کرده، درباره تعبیر حزب‌اللهی بودن برای مدیران جوان هم می‌گوید: «منظور رهبری به نیروهای انقلابی سه جریان است اما این نیروها بیشتر در نیروهای اصولگرا دیده می‌شود.»

مشروح گفت‌وگوی خبرآنلاین با حسین‌ الله‌کرم را در ادامه می‌خوانید:

آقای الله کرم! رهبر انقلاب در دیدار اخیر با دانشجویان بر حضور جوانان متعهد و حزب‌اللهی در سطح مدیران ارشد کشور تاکید داشتند، تفسیر شما از این بخش از سخنان رهبری چیست؟رهبر انقلاب معتقدند با توجه به گام دوم که چهل ساله دوم انقلاب را دربرمی‌گیرد، این جوانان هستند که باید گام دوم را دنبال کنند، چون آنها می‌توانند این گام را به پایان برسانند، از این رو مانند دوران اول انقلاب و زمان دفاع مقدس که جوانان بار انقلاب را به دوش گرفتند و تا به امروز آن را جلو بردند و حالا در اواخر عمر خود به سر می‌برند، در گام دوم انقلاب هم باید مسئولیت بر دوش جوانان نسل بعد انقلاب گذاشته شود.

شما تا چه اندازه این سخن رهبری را ناظر به جوان‌گرایی در سطوحی چون ریاست جمهوری یا وزرای دولت می‌دانید؟این موضوع در مورد یک یا دو بخش از نظام نیست، بلکه منظور رهبری تمام سطوح است و اگر ما بخواهیم این را تنها ناظر به یک بخش خاص بدانیم، غفلت کرده‌ایم.

برخی معتقدند که دولت روحانی، دولت کهنسالی است، که البته به نظرم درست است. اما از نظر من دولت اول آقای روحانی می‌تواند ناظر حرف‌های رهبری باشد والا اگر بخواهیم منصفانه صحبت کنیم باید بگوییم که مخاطب سخنان رهبری کل ساختار نظام است.

سخنان رهبری در مورد نیروهای متعهد و حزب‌اللهی را چگونه تفسیر می‌کنید، شاید عده‌ای این تفسیر را داشته باشند که جوانان حزب‌اللهی تنها شامل اصولگرایان می‌شود، شما تعبیرتان چیست؟ در یک نگاه کلان‌تر از آنجا که نگاه خاص به سبک زندگی و اشرافی‌گری در سه جریان اصلی کشور در سطوح بالا شکل گرفته است، منظور رهبری به نیروی انقلابی هر سه جریان است، اما این نیروهای حزب‌اللهی بیشتر در نیروهای اصولگرا دیده می شود. البته من فکر می‌کنم که جریان انقلابی و حزب‌اللهی در دو جریان دیگر (اعتدالی و اصلاح‌طلب) کشور هم وجود داشته باشد، به مفهوم اینکه حل مشکلات را در داخل کشور بداند و سبک زندگی غیر اشرافی را انتخاب کرده باشند.

رهبر انقلاب در انتصابات اخیر خود به نوعی جوان‌گرایی را مدنظر داشتند، چقدر این انتصابات رهبری را الگوی مناسبی برای سایر نهادها می‌دانید؟باید دقت بیشتری بر نیروی جوان داشته باشیم. شاید در نظر اول وقتی صحبت از نیروی جوان می‌شود افراد محدوده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال را در نظر داشته باشند اما رهبری این دایره را گسترده‌تر کردند و با انتصاب‌هایشان نشان دادند که نیروی جوان تا سن ۴۰ سال را شامل می‌شود. این نگاه به انتصابات رهبری می‌تواند برای سه قوه و سایر نهادها مورد توجه قرار بگیرد به نظر من این باید در ارکان نظام دیده شود.

به نظر می‌رسد این کادرسازی که رهبری بر آن تاکید دارند در بدنه مدیریت کشور پس از ۴۰ سال با تاخیر در حال شکل گرفتن است، فکر می‌کنید سخنان رهبری چقدر در جهت شروع این کادرسازی موثر باشد؟ استارت این کار را خود رهبر انقلاب از زمانی که موضوع نیروهای جهادی را برای پیشرفت کشور و محرومیت‌زدایی مطرح کردند زدند و بعد از آن تاکیدات یک نیروی اجتماعی شکل گرفت. بعد این جریان جهادی با مدافعین حرم گره خورد و در مسائل سیاسی و فرهنگی هم شکل جریان انقلابی حضور پیدا کرد. تبلور این حرکت هم در انتصاب‌هایی است که رهبر انقلاب  در قوه قضائیه، امامان جمعه و سازمان تبلیغات اسلامی انجام دادند. نکته مهم این است که این افراد باید از نیروهای انقلابی باشند.

برچسب ها: حسین الله‌کرم

منبع: خرداد

کلیدواژه: حسین الله کرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • فیلم| دیدار مسئولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • دیدار مسئولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال