Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@15:04:42 GMT

چگونه افطاری مشترک برگزار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۳۸۶۰

چگونه افطاری مشترک برگزار کنیم؟

خبرگزاری میزان- صفحه ریحانه منتسب به پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی درباره چگونگی برگزاری افطاری مشترک در ماه مبارک پستی منتشر کرده که به این شرح است: سعی کنید با هر شرایط و وضعیت مالی‌ای که دارید، خودتان را از اجر معنوی افطاری دادن محروم نکنید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، صفحه ریحانه منتسب به پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی درباره چگونگی برگزاری افطاری مشترک در ماه مبارک پستی منتشر کرده که به این شرح است:

«چگونه افطاری مشترک برگزار کنیم؟
در راستای مزایای برگزاری افطاری مشترک که در یادداشت‌های گذشته به آن پرداختیم، در این یادداشت می‌خواهیم بگوییم چه راه‌هایی برای برگزاری افطاری مشترک با کمک دوستان و اقوام وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه‌ها را تقسیم کنید
اولین راه این است که یکی از میزبانان وسایل و مواد اولیه افطاری را تهیه کند و خودش نیز تدارک پخت و تهیه غذا را به عهده بگیرد و سپس مجموع هزینه‌ها را به تعداد میزبانان تقسیم کند. اگرچه در این روش ممکن است خانواده‌ای که مسئولیت‌ها را برعهده گرفته و به اصطلاح بانی افطاری شده است، کاملا راضی و خشنود باشد، اما، چون فشار زیادی به آن‌ها وارد می‌شود، سعی کنید مسئولیت‌ها را نیز بین میزبانان تقسیم کنید و این تقسیم‌بندی فقط در زمینه مالی نباشد.

هر کدامتان مسئولیت یک غذا را برعهده بگیرید
یکی از ساده‌ترین راه‌های میزبانی مشترک این است که هر خانواده مسئولیت یک غذا را برعهده بگیرد. به-عنوان مثال یک خانواده تهیه نان، پنیر، خرما، سبزی و سوپ را برعهده بگیرد و دیگری غذای ساده‌ای مانند عدس پلو یا لوبیاپلو را بپزد.

مکان از یکی و غذا‌ها با بقیه میزبانان!
گاهی یکی از میزبانان خانه اش را برای صرف افطار در اختیار شما قرار می‌دهد و شما به همراه چند خانواده دیگر به صورت مشترک تهیه و پذیرایی از مهمانان را برعهده می‌گیرید. بعضی از خانواده‌ها تمایل به افطاری دادن دارند، اما خانه شان کوچک است یا به هر دلیلی شرایط برگزاری افطاری در خانه شان را ندارند. این روش برای چنین افرادی مناسب می‌باشد‌

هرکس افطاری خود را بیاورد
روش دیگر برای افطاری مشترک این است که هر خانواده طبق قرار قبلی یک بخش از افطاری را برعهده بگیرد و با خود بیاورد. ممکن است وسایل افطاری بین دو یا چند خانواده تقسیم شود و همه نتوانند سهیم شوند، اما سعی کنید حتی به اندازه چای یا خرما در این راه گام بردارید و روزه داری را افطاری دهید. با این کار می‌توانید افطاری دسته جمعی خارج از منزل و به صورت پیکنیک در پارک‌ها نیز ترتیب دهید. به هرحال سعی کنید با هر شرایط و وضعیت مالی‌ای که دارید، خودتان را از اجر معنوی افطاری دادن محروم نکنید و فراخور احوال و سبک زندگی تان یکی از راه‌های بالا را برای برگزاری افطاری انتخاب کنید.»

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رهبر کاربر مجازی افطاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم

عضو شورای شهر قم از همایش ملی پیاده‌روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: در تلاشیم تا ورزش همگانی را در شهر گسترش دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نرجس نیازمند در نشست خبری روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: بعد از تشکیل دوره ششم شورای اسلامی شهر، به دنبال مطالبات از سوی اقشار مختلف بانوان جامعه و شهر قم، در ابتدا کمیته بانوان و در اردیبهشت‌ماه سال گذشته کمیسیون زنان و خانواده تشکیل شد.

وی با بیان اینکه قبلاً هیچ موضوع متناسب و متناظر درباره بانوان در شهرداری قم وجود نداشت، افزود: ابتدای امر تشکیل کارگروه‌ها را داشتیم که تمام مواردی که مربوط به حوزه زنان و خانواده است بررسی‌شده و مهم‌ترین سرفصل‌ها مربوط به حوزه شهری پیاده شود.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با اشاره به عمده فعالیت‌ها در کمیته بانوان و کمیسیون زنان و خانواده تصریح کرد: جوانی جمعیت، حمایت از محافل قرآنی در راستای تربیت دینی فرزندان، حمایت از مشاغل خانگی و تقویت اقتصاد خانواده، ازجمله فعالیت‌هایی بود که در کمیته بانوان و کمیسیون زنان و خانواده انجام شده است.

وی ادامه داد: در راستای ایجاد بازارچه‌های ثابت و موقت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری 13 بوستان را برای ایجاد فضای بازارچه‌ها معرفی کرده است.

نیازمند با تأکید بر ورزش و اهمیت نشاط اجتماعی، عنوان کرد: در راستای افزایش نشاط اجتماعی ورزش صبحگاهی بانوان راه‌اندازی و فضاهای بوستان بانوان گسترش یافت.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای شهر قم از همایش ملی پیاده‌روی بانوان در 21 اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: در تلاشیم تا ورزش همگانی را در شهر گسترش دهیم.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏
  • کارگران نقش اصلی در تحقق شعار سال را برعهده دارند
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏ + جزئیات قرارداد
  • برگزاری مسابقات اسب دوانی شمال غرب کشور در سلماس
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • عربستان اسپانسر فیفا شد!‏
  • هینن سرمربی تیم ملی والیبال چین شد
  • مسئولیت فنی تیم تراکتور موقتا در برعهده دستیار یحیی
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم