Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-26@00:44:39 GMT

اطعام یک هزار و 500 نیازمند در ابهر

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۳۸۸۶

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ابهر از اطعام یک هزار و 500 نیازمند در ابهر خبر داد.به گزارش بلاغ، حجت‌الاسلام فخرالدین خدابنده‌لو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار در زنجان اظهار کرد: اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ابهر به مناسبت ماه مبارک رمضان برنامه‌های متعددی را در حال اجرا دارد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ابهر با بیان اینکه برنامه‌های این اداره به میزبانی بقاع متبرکه و با محوریت موضوعات دینی و قرآنی با توجه به شرایط زمانی اجرایی می‌شود، تصریح کرد: حضور و استقبال مردم از این برنامه‌ها در طول سالیان مختلف بالا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برگزاری محافل انس با قرآن کریم به میزبانی بقاع متبرکه خبر داد و اضافه کرد: در مراسم جمع‌خوانی قرآن کریم بقاع ابهر روزانه بیش از 500 نفر حضور پیدا می‌کند.

خدابنده لو از برگزاری پنج محفل انس با قرآن کریم در جوار بقاع متبرکه ابهر تا به امروز خبر داد و تصریح کرد: تا پایان ماه نیز چند محفل با حضور قاریان برتر برگزار خواهد شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ابهر در ادامه به بحث اطعام و افطار نیازمندان و برنامه‌ریزی صورت گرفته در این بخش اشاره کرد و افزود: در این مدت یک هزار و 500 نفر از نیازمندان در جوار بقاع متبرکه ابهر شامل امامزاده اسماعیل (ع) و امامزاده اسحاق (ع) اطعام شده‌اند.

وی ادامه داد: تا پایان ماه رمضان نیز از محل عواید موقوفاتی که به این نیت وجود دارد نسبت به اطعام و افطار نیازمندان اقدام خواهد شد.

خدابنده‌لو همچنین از اجرای طرح افق در جوار بقاع متبرکه خبر داد و گفت: رویکرد طرح افق، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی است که با هدف، ارائه خدمات اجتماعی و در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ابهر از برپایی خیمه معرفت در جوار بقاع شاخص نیز خبر داد و بیان کرد: غرفه‌های موضوعات مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، تربیت کودکان و همچنین غرفه کودک و نوجوانان و تبلیغ چند رسانه‌ای از جمله غرفه‌هایی است که در قالب خیمه معرفت دایر می‌شود.

 

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • ماجرای خودکشی در اداره ورزش و جوانان ابهر چه بود؟
  • ماجرای خودکشی در اداره ورزش و جوانان ابهر چیست؟
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • نشست مدیرکل اتباع البرز با اعضای بخشداری آسارا