Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ایالات متحده آمریکا اصلا قصد متوقف کردن جنگ تجاری خود با هوآوی برای چپاول کردن آن چه این شرکت در جریان موفقیت تجاری خود به دست آورده، ندارد. بر اساس گزارشی که به تازگی منتشر شده یکی از مقامات وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا در دیدار با کره جنوبی گفت که LG Uplus نباید در مناطق حساس سرویس دهی کند، زیرا این شرکت از تجهیزات هوآوی استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یک بیانیه رسمی که به وسیله تله‌کام منتشر شده ادعا می‌کند هیچ درخواست رسمی از سوی وزای امور خارجه کره جنوبی و آمریکا به این شرکت ارسال نشده است. با این حال واشنگتن متحدان خود را متقاعد کرده است که تجهیزات مورد نیاز هوآوی را به آن ندهند. یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی که در این راستا رخ داده این است که در هفته گذشته رئیس جمهور آمریکا، شرکت‌هایی مانند کوالکام و گوگل را مجبور به مقابله با این سازنده چینی کرده است.

بیشتر بخوانید: پاسخ هوآوی به نگرانی کاربران خود در مورد قطع همکاری با گوگل/ سرنوشت هوآوی با عدم پشتیبانی نرم‌افزاری گوگل چه خواد شد؟!

کره جنوبی ممکن است متحد ایالات متحده آمریکا باشد، اما چین همچنان بزرگترین بازار صادرات برای کشور آسیا است. گزارشی برای آمار صادرات این کشور از سئول نقل شده است و بر اساس آن تقریبا یک چهارم کل صادرات به چین می‌رسند. وزارت خارجه کره جنوبی به سادگی گفت که از موقعیت ایالات متحده آمریکا در مورد امنیت تجهیزات 5G آگاه است.

هوآوی یکی از غول‌های تولیدکننده تلفن همراه اندرویدی است. این شرکت به دلیل استراتژی بسیار مناسب خود توانست در مدت کم پیشرفت چشمگیری داشته باشد. این می‌تواند مهم‌ترین دلیل برای آمریکا باشد تا جلوی رقیب تجاری خود را بگیرد. البته آمریکا مسائل امنیتی این شرکت را بهانه‌ای برای رفتارها و فشارهای خود قرار داده است.

انتهای پیام/

آمریکا از تحت فشار قرار دادن هوآوی دست نمی‌کشد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری هوآوی ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۵۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد

به گزارش فارس به نقل از رویترز، مجلس سنای ایالات متحده اواخر روز سه شنبه به لایحه‌ای رأی داد که بر اساس آن مالک چینی این شرکت، بایت دنس، باید دارایی‌های برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را ظرف حدود 9 ماه واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

این اقدام که روز شنبه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، ناشی از نگرانی‌ها در مورد دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها است.اکنون این لایحه به موافقت رئیس جمهور آمریکا نیاز دارد و بایدن قبلا گفته است که آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، جمهوری خواه ارشد کمیته اطلاعاتی، گفت: سال‌ها به چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها در آمریکا را کنترل کند.»

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و نخواهدگذاشت، استدلال کرده که این قانون ممنوعیتی است که حقوق آزادی بیان کاربران ایالات متحده را نقض می‌کند.

تیک‌تاک روز شنبه به کارکنان خود گفت: ما به مبارزه ادامه خواهیم داد، زیرا این قانون نقض آشکار حقوق 170 میلیون آمریکایی عضو تیک‌تاک تحت قانون متمم اول است. مجلس سنا با 79 رای موافق در مقابل 18 رای مخالف به این طرح رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد